Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה ידנית - 2012/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
קפיצה לניוטראל מרוורס תקרה בכל רכב עם הילוך אחורי לא מסונכרן,במידה ולא הכנסת לראשון לפני הרוורס, או לפני שהמתנת 3 שניות לפני הכנסה לרוורס(וזו הנחיה של פורד לידע כללי).

התכוונתי, לאחר שהרכב נוסע אחורנית מטרים ספורים, כאשר הרגל לא על הקלאצי בכלל. ההילוך "בורח" לניוטראל, לבד, בליווי מכה חזקה ודי מפחידה.

בזמנו אפילו שמעתי על מקרים נוספים, על ידי מכונאים שסיפרו שהיו תלונות על כך.

תאמין לי שאני נוסע, מעל 30 שנה, על גירים ידניים, וזו תופעה שמזכירה לי את הגיר באחד הפיאטים הישנים שהיו לי. רק ששם זה קרה תמיד בהילוך שני, בירידה, ובעיקר על כביש משובש, ללא גז בכלל.

בפיאסטה זה קרה בתדירות נמוכה מאוד,{כ-פעם בשבוע, שבועיים},לכן לא כל כל עניין אותי במיוחד. כשההגה התקלף והתחיל להתפורר,בחברה נאמר לי ש"הוזמן החלק מחו"ל, וצריך להמתין". המתנתי ולא קרה כלום. לאחר מכן, החלטתי שצריך למכור. פשוט התייאשתי .

תמונות של ההגה בתחילת הקילוף:

IMG_0081.jpgIMG_0080.jpg

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

תודה רבה חברים.

אני מתלבט בין האיביזה לפיאסטה, במידה ואני הולך על האיביזה 10/11 - יש איזה דגם ספציפי שעדיף לרכוש?

פורסם

לגבי האיביזה, ה-1.6 כמובן, גירי דני דגם SC 3 דלתות. מספיק מהיר ועם מוניטין של אמינות גבוהה.

גם ה-1.4 כנ"ל. תנסה עם כמה שפחות ידיים, ק"ם, ותאונות. וכמובן לבדוק חשמל, דלתות{נעילה ופתיחה}, ואת תקינות הגג החשמלי, אם קיים.{גם בדיקת רכב, מומלצת}.

לגבי הפיאסטה, רכב סך הכל לא רע בכלל בפני עצמו. אמין מאוד, מכנית. מה שתיארתי, זו ה"חוויה" שלי עם הרכב והציפיות שהיו לי ממנו ומהשרות. לגבי השנתונים 10\11, הרוב היו 1.4 אוטומט, ולכן אולי זה יירד מהפרק מבחינתך.

אם החלטת, איביזה, לקראת סוף שנת 2012 יצאה הצורה החדשה שמיוצרת עד היום ככה.

פורסם
לגבי האיביזה, ה-1.6 כמובן, גירי דני דגם SC 3 דלתות. מספיק מהיר ועם מוניטין של אמינות גבוהה.

גם ה-1.4 כנ"ל. תנסה עם כמה שפחות ידיים, ק"ם, ותאונות. וכמובן לבדוק חשמל, דלתות{נעילה ופתיחה}, ואת תקינות הגג החשמלי, אם קיים.{גם בדיקת רכב, מומלצת}.

לגבי הפיאסטה, רכב סך הכל לא רע בכלל בפני עצמו. אמין מאוד, מכנית. מה שתיארתי, זו ה"חוויה" שלי עם הרכב והציפיות שהיו לי ממנו ומהשרות. לגבי השנתונים 10\11, הרוב היו 1.4 אוטומט, ולכן אולי זה יירד מהפרק מבחינתך.

אם החלטת, איביזה, לקראת סוף שנת 2012 יצאה הצורה החדשה שמיוצרת עד היום ככה.

תבורך, תודה

• תוכן חדש...