Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כבר תקופה שהחלון הימני הקדמי ברכבי (סיאט איביזה שנת 2011 1.2 tsi) איננו מתפקד כמו שצריך. החלון נפתח ללא בעיה, אבל בעת הסגירה נתקע וחוזר למטה.

השבוע החלון שבק חיים ואיננו נסגר בכלל - פשוט תקוע.

הייתי במוסך מורשה ונאמר לי שלפני שהם בודקים מה הבעיה, אני צריך לדעת שמקרה הגרוע יוחלף כל מנוע החלון וזה יעלה 2900 לפני מעמ ועבודה. בלי הסכמה שלי, הם לא יבצעו בדיקה סתם.

רציתי לשאול, האם קרה לכם מקרה דומה? האם זו בעיה ידועה ברכבי קבוצת צ'מפיון מוטורס?

כמו כן,

כמה תיקון כזה אמור לעלות? האם עדיף לי ללכת למוסך שאינו מורשה ולשלם פחות על חלק חליפי/משומש?

כל תשובה תתקבל בברכה. אני חייב לטפל בכך בהקדם.

בתודה,

אורי

פורסם

כשאתה לוחץ על הכפתור אתה שומע את המנוע של החלון ?

בעקרון אם הוא מזהה התנגדות בסגירה הוא נפתח לבד אוטומטית מייד, כלומר משהו אצלך במסילות מפריע לחלון, יש לך מגני רוח אולי מותקנים? דבר נפוץ נוסף הוא שהגומיות של החלון יבשות ומפריעות לחלון להיסגר,אם זה המצב אפשר לסדר את זה יחסית בקלות עלידי התזה של ספרי סיליקון למסילות ולגומיות סביב החלון.

פורסם

תופעה מוכרת,מנוע חלון באיביזה בהחלט נוטה להתקלקל.

תביא מפירוק\חליפי.

מה שכן, תקפיד ללכת למישהו שמכיר את הפירוק דיפון דלת של איביזה, באיביזה המנגון חלון יושב על הדיפון של הדלת ויש גם ברגים שאסור להוציא עד הסוף(2 ברגים תחתונים).

העבודה של החלפת מנוע לא תיהיה זולה לדעתי.

פורסם
כשאתה לוחץ על הכפתור אתה שומע את המנוע של החלון ?

בעקרון אם הוא מזהה התנגדות בסגירה הוא נפתח לבד אוטומטית מייד, כלומר משהו אצלך במסילות מפריע לחלון, יש לך מגני רוח אולי מותקנים? דבר נפוץ נוסף הוא שהגומיות של החלון יבשות ומפריעות לחלון להיסגר,אם זה המצב אפשר לסדר את זה יחסית בקלות עלידי התזה של ספרי סיליקון למסילות ולגומיות סביב החלון.

כשהחלון "קירטע" שמעתי את המנוע והוא פשוט נעצר וירד חזרה.

כעת, כשהחלון תקוע איני שומע את המנוע.

אין לי מגני רוח.

במוסך אמרו לי שעשו ניקיון לחלונות בעזרת ספריי סיליקון. לצערי זה לא עזר

פורסם
תתקשר מחר בבוקר למוסך רון (ישראל ב"ק 18, ת"א) ותבקש לדבר עם רון או אופיר.

טלפון: 03-537-3204

להבנתי, מוסך רון הוא אמנם מתמחה ברכבי סיאט. אך איננו "מוסך מורשה" סיאט.

אין חשיבות לכך אם אטפל בבעיית החלון במוסך מורשה/רגיל?

פורסם
המנוע כבר מת לפי מה שאתה אומר.

אסור לשחק עם חלון שהמנוע מתחיל להתעייף(הימים שהיה עולה קצת ומיד יורד)

הצלחתי להרים את החלון (עזרתי למנוע עם היד). וכרגע שוב מקרטע (עולה ויורד חזרה).

אם כך, המנוע עובד, אבל משום מה הוא מחליט להוריד את החלון חזרה.

פורסם

מוסך רון, הינו מוסך מורשה "רגיל", מטעם משרד התחבורה.

הוא אינו מוסך מורשה "יבואן", כמו פליקס, ג.ג.ג רעננה וכו'.

המוסך קיים עשרות שנים והוא מומחה ברכבי קונצרן VAG (פולקסווגן, אודי, סיאט, סקודה).

אינני רואה סיבה שלא לטפל במוסך רון, אם הרכב אינו באחריות..

בהצלחה.

• תוכן חדש...