Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כ

אני לפני כמה זמן התחלתי לנהל את החיים שלי בדרך כזאת: כל עוד טוב לך וכיף לך לעשות מה שאתה עושה בין אם זה בצבא או בחיים, אין סיבה להרוס את זה.

.

כתבתי לך בהודעה 3

נניח שכולם יחליטו כמוך שלא בא להם צבא. מי ישרת?

נניח שכולם יחליטו שלא בא להם לשלם מס הכנסה

נניח שבא לי לרצוח את השכן כי הוא כרגע עושה מסיבת קריוקי וזה לא עושה לי כיף בחיים.

לפני קצת יותר מ 50 שנה כאשר הייתי בטירונות אמר לנו רס"ר הבסיס את המילים הללו:

בבית ספר חייתם עם כללי משמעת, בצבא אתם חיים עם כללי משמעת, גם באזרחות תחיו לפי כללי משמעת, גם אשתך תגיד לך מה לעשות.

אם לא יהיו חוקים תהיה אנרכיה.

מה שתעשה לבסוף עם עצמך, זה אתה עם עצמך.

אל תצפה ממני שאבין אותך או אראה את המעשה שלך בעין טובה.

כן, טיעונים של מדרון חלקלק, זה הגיוני!....

וההשוואה בין משאלת לב (לא מדובר ביותר מכך) שלא לשרת בצבא לבין מעשי פלילים היא נלעגת.

אפילו ההשוואה להעלמת מס לא הגיונית. מסים תמיד היו, ובכל מקום. צבא עם גיוס חובה - לא.

אתה מבין את הקשר בין המואדמים.

כאילו לא נרצחים נערים בגלל אפס סיבות, רק כי הוא לא בא טוב למישהו בעין.

לגבי גיוס חובה

תקרא את המאמר הזה לאט

אני מניח שתשכיל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

martines' המקרים האלו יוצאים מהכלל ומולם אפשר לספר אלפי סיפורי גבורה של חיילים ומפקדים שמתו / נפצעו בכדי להציל את חבריהם. אז הצלחת לדלות כמה מקרים מבישים מההיסטוריה - כל הכבוד אך זה בטל לא בשישים אלא בשישים אלף.

SG, אם באמת הייתה פטריוט כמו שאתה אומר ולא סוציומט כמו מי שאתה, היית כותב: אפשר בבקשה הממלצה למעבר לתפקיד בצבא שבו אוכל לתרום ומתאים לכישוריי כ.... או אפילו לשירות לאומי.

ברגע שכתבת, איך אפשר לצאת מהצבא בכדי לא לבזבז את זמני ולעשות תואר במקום, אז צר לי לבשר לך שאתה סוציומט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לפני כמה זמן התחלתי לנהל את החיים שלי בדרך כזאת: כל עוד טוב לך וכיף לך לעשות מה שאתה עושה בין אם זה בצבא או בחיים, אין סיבה להרוס את זה.

התגובה הזאת היא לא כדי להצדיק אותי. אני רוצה שתבינו שאני לא עושה את זה כי אני שם פס על כולם ודואג אך ורק לעצמי.

מבזק חדשות: לא כל החיים אתה תעשה דברים שכיף וטוב בהם.

לפעמים עדיף כן לפעול אך ורק מדאגה לעצמך. יציאה מהצבא יכולה להזיק לך יותר מלהועיל. יש לך כיוון מה לעשות בחיים? לעבוד? ללמוד? מה תעשה ביום שתשתחרר על סעיף נפשי? אתה צריך תכנית אחרת תשב בבית בחוסר מעש ותתחרפן. עדיף לסיים שירות, לקבל את כל ההטבות של חייל משוחרר ולבחור מסלול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לא קראתי תגובות קודמות אבל, הייתה לי התלבטות דומה לפני מס' שנים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?250443-%D7%9C%D7%A6%D7%90%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%94%D7%A9%D7%90%D7%A8-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%90

אני אומר דבר פשוט, אלו הם החיים שלך ורק אתה יכול להחליט. בסופו של דבר, אף אחד ממשתפי הפורום לא יהיה שותף ל"השלכות" של הצעד הזה. אך ורק אתה תצטרך להתמודד איתם.

תחשוב טוב אם זה מתאים לך לסיים שירות או לא, אם אתה יכול לשרוד ואתה לא סובל יותר מדי תמשיך. אם זה כבר מגיע למצב בלתי נסבל תעשה חושבים. חרטה זה משהו שלא פשוט להתמודד איתו, וזה יוכל להציק לך בהמשך החיים.

תזכור שיש נטייה לחלק מהאנשים להסתכל על הצבא בצורה מאוד מורעלת, צריך לדעת גם לסנן תגובות כאלו ואחרות...

אופציה נוספת ששווה לשקול-

לא יודע מה יתרת השירות שלך. לקבל פרופיל 24 זמני במשך חצי שנה, תהיה אזרח לכל דבר ועניין תוכל להתאושש ולאחר מכן לחזור לשירות.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם
ל בסופו של דבר, אף אחד ממשתפי הפורום לא יהיה שותף ל"השלכות" של הצעד הזה. אך ורק אתה תצטרך להתמודד איתם..

את זה אתה לא יכול לדעת.

מה אם הוא ייקח את המפקד שלו כבן ערובה, יסתגר בדירה/משרד ליד איפה שאתה נמצא, ובסוף משא ומתן כושל, שניהם יקפצו על מותם, ינחתו על האוטו שלך, ויגרמו לך לחכות 40 יום לפיצויים מהביטוח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז על כל אחד כזה, יהיו כמה עם ראש של "מה אני צריך את הח%א הזה?".

מה גם שבהרבה מאוד מקרים, אנשים עם עודף מוטיבציה, גורמים יותר נזק מתועלת. אצל הרבה מאוד מה"מורעלים" גם מהר מאוד יורד אוויר מהמפרשים, כשהם נתקלים במערכת, אלה טיפוסי "סיירת או ניירת", ש95 אחוז מהם מגיעים לניירת עכשיו, וה5 הנותרים קצת יותר מאוחר.

היידע שלך בסטטיסטיקה של מתגייסים - מרשים.

מי שלא חושב שהוא מתאים לצבא, יכול ללכת לקב"ן, ושם ייקבע אם הוא מתאים נפשית לשירות או לא.

מי שלא מתאים, באמת עדיף שלא ישרת.

אין ספק שהגישה של פות"ש השרשור היא אינפנטילית (אני עושה רק מה שבא לי ולא מסוגל לראות את מקומי בתוך החברה), אבל לא צריך להתנפל עליו, החברה מסוגלת להכיל גם כאלו. לפעמים אנשים כאלו הם מאוד חיוביים מבחינות אחרות, בדווקא בגלל האגוצנטריות נטולת המודעות העצמית שלהם (אומנים, משתתפים מגוחכים ומצחיקים בתוכניות ריאליטי וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא, פשוט במקרה הייתי בטירונות 02, ובסדיר בבסיס אליו היו נפלטים "מורעלים" כאלה, שהמורעלות שלהם עפה אל הסטראטוספרה עוד בבקו"מ, שם נזכרו שלאבא יש חבר סגן אלוף שיכול למשוך אותם בתור נהג בוס, ואז היו מספרים סיפורי גבורה על איך הם רצו סיירת מטכ"ל, אבל שלחו אותם לגבעתי, אז הם לא היו מוכנים להתפנות בבקו"מ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לכתוב אינפנטיל שיש למילה קונטציות שליליות

תכתוב ילדותי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא, פשוט במקרה הייתי בטירונות 02, ובסדיר בבסיס אליו היו נפלטים "מורעלים" כאלה, שהמורעלות שלהם עפה אל הסטראטוספרה עוד בבקו"מ, שם נזכרו שלאבא יש חבר סגן אלוף שיכול למשוך אותם בתור נהג בוס, ואז היו מספרים סיפורי גבורה על איך הם רצו סיירת מטכ"ל, אבל שלחו אותם לגבעתי, אז הם לא היו מוכנים להתפנות בבקו"מ.

אה.

סטטיסטיקה שמבוססת על סיפורים של "לא מתפנים" שיצא לך לפגוש בשירות.

מהמקורות האמינים...

"כן אחי, עשו אותי מאגיסט, אבל נתנו לי רק מאג אחד ולא שניים והשאירו לי יד פנויה, אז מהקריזה חתמתי ויתור על קורס מגדי"ם מקוצרר ועברתי להיות נהג בוס..."

למה לכתוב אינפנטיל שיש למילה קונטציות שליליות

תכתוב ילדותי.

זה אותו הדבר. בדיוק.

אז הגישה ילדותית, לא אינפנטילית.

נשמע לי אותו הדבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^^ ראה את 2

1. כינוי לאדם ילדותי, תינוקי; דֵבּיל, בעל התנהגות לא בוגרת ורצינית.

2. דבּיל, בעל מנת משכל נמוכה, המפגר בהתפתחותו, אידיוט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אה.

מהמקורות האמינים...

"כן אחי, עשו אותי מאגיסט, אבל נתנו לי רק מאג אחד ולא שניים והשאירו לי יד פנויה, אז מהקריזה חתמתי ויתור על קורס מגדי"ם מקוצרר ועברתי להיות נהג בוס..."

זה אמין במיוחד כששומעים את זה מערס שרואים עליו, שכושר גופני זה ממנו והלאה.

צחוק צחוק, אבל אלה בדיוק האנשים עם גישת "אוהב את הצבא ושונא סמולנים מניאקים, אבל שמישהו אחר ישרת".

פורסם
אה.

מהמקורות האמינים...

זה אותו הדבר. בדיוק.

אז הגישה ילדותית, לא אינפנטילית.

נשמע לי אותו הדבר.

מי שיאמין לסיפורים האלה:

1. מלש"בים: שחושבים שכל העולם בכיס שלהם.

2. דבילים: אין שום היגיון שסיפור כזה יתממש.

או שהצבא שבו אני שרתתי זה צבא שונה מהצה"ל הידועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מי ששהכרתי בצבא והגיע לתפקידים טובים כמו חפ"ק מג"ד עבד קשה והוכיח את עצמו בטירונות ובאימון מתקדם. אבל מצד שני, כל אלה שהתקמבנו בתפקידים נחשקים כמו עובדי רס"ר (לא זה שצובע עצים ומכסח דשא, זה שמביא לו את הצבע והחרמש ויושב לעשן בשק"ם) ושקמיס"טים עשו צרות למערכת כדי לצאת ממקצוע לוחם בגדוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...