Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייל (תכף משוחרר) 10-15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני חייב עזרה דחוף.

כל פעם שעולה לי אופציה או מחשב על רכב מסוימם מבאסים אותי.

עד עכשיו הייתי נוסע ברכב ישן מיצובישי לנסר 92 עם מכות מכוערת אבל אמינה רצח.

בכל מקרה אני רוצה להתחדש, במיוחדכי אני עומד להשתחרר.

התקציב הוא עד 15 אלף בערך.

האופציות עליהן חשבתי :

Mitsubishi lancer

Honda Civic

Subaru impreza

Hyundai Accent \ Elantra

Mazda 323 לאנטיס

אני רוצה שנתון כמה שיותר גבוה, שיסחוב עליות ובכללי שיהיה זריז.

חשוב לי גם המראה מאחר ועד עכשיו הייתי תקוע עם אוטו פח.

חשוב לי העניין של הדלק למרות שאני יודע שאין הרבה הבדלים וכולם שותים פחות או יותר אותו דבר.

נהיגה בין עירונית ועירונית, יותר עירונית.

אופציות ששללתי:

יונדאי גטס, החוויה של בן דוד שלי איתה לא הייתה טובה במיוחד + היא לא נראית משהו לדעתי.

סוזוקי בלנו, לא בטיחותית ומנסיון של חבר שלי, כל מכה קטנה שוברת את כל הפח.

קיאה, לא החברתי לרכבים שלהם, היא מגיעה מאובזרת טוב יחסית ואפשר למצוא שנתון גבוה במחיר אבל לא מרגיש ונראה לי טוב.

אלו האופציות שכבר שללתי.

אני מת להעיף את האוטו הזה כבר למרות שאני חייב לציים שהופתעתי ממנו לטובה שנה וחצי שהייתי איתו.

אני צריך את העזרה והעצות שלכם.

תודה רבה רבה.

פורסם

ממליץ בחום על סיוויק ,מנסיון רכב מפנק ביותר.תמצא אחת שטופלה כמו שצריך ותתקדם גם אם צריך לחרוג באלופייה או 2

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אתה מתקדם מרכב מאוד ישן לרכב ישן.

הבעיה בהןנדות -שרובן קרועות אחרי שננהגו ע"י צעירים ריקים ופוחזים,שהשתוללו איתן.

אם אתה מאיזור צפון ממליץ מאוד לבדוק את המאזדה 2002 הזו (אין לי כל קשר למוכרת,בחורה בשם קרן. ).

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=189&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info=

היא מבקשת אמנם 15,500 אבל הרכב בעל ק"מ פשוט אפסי לשנתון ומאובזר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאזדה מצויינת גם היא. אני אישית פחות אוהב אותה.נהגתי על שניהן.ההונדה בתור רכב שני השאירה לי רק זיכרונות טובים

פורסם (נערך)
ממליץ בחום על סיוויק ,מנסיון רכב מפנק ביותר.תמצא אחת שטופלה כמו שצריך ותתקדם גם אם צריך לחרוג באלופייה או 2

העניין הוא שהונדה בתקציב שלי תגיע בשנתון נמוך (2000-99) ואני מעדיף לעלות בשנתון כמה שיותר

מעבר לזה שמעתי רק דברים טובים על האוטו מחברים שהיה להם ומשפחה.

מה אתה אומר על הסובארו לעומתה?

הבנתי שהיא שותה לא מעט דלק הסובארו.

אתה מתקדם מרכב מאוד ישן לרכב ישן.

הבעיה בהןנדות -שרובן קרועות אחרי שננהגו ע"י צעירים ריקים ופוחזים,שהשתוללו איתן.

אם אתה מאיזור צפון ממליץ מאוד לבדוק את המאזדה 2002 הזו (אין לי כל קשר למוכרת,בחורה בשם קרן. ).

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=189&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=1&Hand=1&Color=&Info=

היא מבקשת אמנם 15,500 אבל הרכב בעל ק"מ פשוט אפסי לשנתון ומאובזר.

אני לא מצליח לפתוח את הקישור אחי אבל אני מנתניה בכל מקרה

למה הלאנטיס עדיפה על שאר הרכבים שנתתי כדוגמה?

אגב אני בטוח שאצליח למצוא הונדה במצב טוב.. יש לי הרבה חברים שיעזור לי אבל אתה לגמרי צודק הרבה אמרו לי את זה

אגב, אני יודע שאני מתקדם מרכב מאוד ישן לרכב ישן אבל זאת עדיין התקדמות בשבילי.. :(

מאזדה מצויינת גם היא. אני אישית פחות אוהב אותה.נהגתי על שניהן.ההונדה בתור רכב שני השאירה לי רק זיכרונות טובים

תודה אחי

גם ידני הולך?

עדיפות לידני... הייתי צריך לציין את זה אה?

לכל מי שהגיב, אתם יכולים להמליץ לי גם על רכבים שלא רשמתי, מה שרשמתי זה הדברים שאני חשבתי עליהם ועברתי על המחירון שלהם.

מה אתם יכולים לספר לי על הסובארו ניו אייג'? 2007 נכנס לי בתקציב.

יונדאי אקסנט אמנם מעט חלשה אבל אני יוכל להביא שנתון טוב (2006) במחיר טוב איפה היא עומדת לעומת שאר המכוניות?

תודה על התגובות

עריכה אחרונה על ידי AvielJini
פורסם

אם נכנסת לך סובארו 2007 היא כמובן תהיה עדיפה על מאזדה 2002 אלא אם היא מוזנחת וקרועה.

(בהשוואה למאזדה המוצעת,לא הייתי נוגע בסובארו שעברה את ה 150,000 קמ).

אם אתה לא מצליח לפתוח את הקישור (לא ברור לי למה,בדקתי והכל בסדר),פתח יד 2 ועשה חיפוש על מאזדה 323 לאנטיס משנתון 2002 עד 2002 מיד ראשונה עד יד ראשונה,היא מחיפה.

נסיעה מנתניה לחיפה לא בעומס לוקחת כ 45 דקות ואם המוכרת פרטית ולא סוחר עומד מאחוריה,זו מציאה של ממש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הייתי בודק פונטו גרנדה עם מנוע 1.4 ואיביזה עם מנוע 16V בגזרת הסופר מיני הידניות.

בגזרת המשפחתית חשבתי על משהו לא שגרתי- קיה מג'נטיס, רכב "מנהלים" (או בכל מקום שהוא לא ישראל משפחתית גדולה), אותו מנוע 2.0 המוכר של יונדאי/קיה ואותה תיבת 4 הילוכים שמשמשת את הקונצרן עד היום, הרבה רכב בקמצ מעל התקציב שלך. בדוק את המודעה הבאה, היא נראית נחמדה (אין לי קשר אליה)- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=656271c864a437659318ac73a96f32f7117&Code=75c03c80e817297a4d02baf6f65d39ee.

פורסם

למה בחור בן 21 צריך מג'נטיס עם מנוע 2000, לא חבל על הדלק

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אני הייתי בודק פונטו גרנדה עם מנוע 1.4 ואיביזה עם מנוע 16V בגזרת הסופר מיני הידניות.

בגזרת המשפחתית חשבתי על משהו לא שגרתי- קיה מג'נטיס, רכב "מנהלים" (או בכל מקום שהוא לא ישראל משפחתית גדולה), אותו מנוע 2.0 המוכר של יונדאי/קיה ואותה תיבת 4 הילוכים שמשמשת את הקונצרן עד היום, הרבה רכב בקמצ מעל התקציב שלך. בדוק את המודעה הבאה, היא נראית נחמדה (אין לי קשר אליה)- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=656271c864a437659318ac73a96f32f7117&Code=75c03c80e817297a4d02baf6f65d39ee.

תודה אחי רשמתי לי הכל יום ראשון אני יבדוק את העניין

למה בחור בן 21 צריך מג'נטיס עם מנוע 2000, לא חבל על הדלק

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

דלק זה בעיה בשבילי אבל בכל זאת אבדוק את הנושא

באותה מידה בחור בן 20 לא צריך משפחתית אוטומטית.

הצעתי הצעה, ירצה יעשה עם זה משהו.

Sent from my iPad using Tapatalk

אני לא מסתכל על המכונית בתור משפחתית או משהו כזה ... בעיקר בגלל שאני לא ממש מבין בהבדלים?

מאזדה לאנטיס לדוגמה נחשבת משפחתית?

פורסם

האימפרזה מעולה ולא רואה מוסך.שותה בממוצע 1 ל8.5 בעיר עם מזגן.האקסנט לא נגמרת ,יש המון בשוק ,טיפולים זולים ,כל מוסך בשקל מכיר את הרכב על בוריו.צריכת דלק אחד ל9.5 בעיר עם מזגן.מכיוון שמאד נפוצה יש סיכוי גבוה ליפול על אחת שמורה מאד. מיצובישי לנסר ,אני מחזיק עכשיו.שנת 2006. מחיר קנייה מצחיק ,מחירי חלפים בדיחה.אמינה ושותה אחד ל8.8 בעיר עם מזגן.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...