Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 23.6 והתקציב שלי בין 40k ל60k, מתעניין ברכב ספורטיבי ונוח ושלא יימאס לי ממנו לתקופה ארוכה (כמובן חשובה לי גם רמת האמינות,כוח ואיכות החומרים)

ההתלבטות שלי היא בין אלפא מיטו ידנית (הדגם עם ה155כ"ס) או לאון 1.8tsi 2010-2013 גם ידנית..

פתוח לעוד הצעות אבל לא מצאתי משו מעניין, חשבתי אפילו על הפונטו איוו שנראית נחמד והמחיר שלה נמוך משמעותית מהנ"ל.

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות,

ידוע לי על הלאון שקיימת אצלה בעיה במשאבת מים ומותחן טיימינג, על המיטו לא שמעתי כלום מלבד אחזקה מעט יקרה יותר.

תודה :)

פורסם

לאון במנועי 1.8 שרובם זה CDAA יש בעיה הרבה יותר חמורה ממשאבת מים, נזילת שמן חוזרת וצריך לעשות תיקון גדול למנוע...

לרכבי אלפא ובעיקר ראיתי שמדובר במיטו יכולה להיות בעיה של חיישני מוט הגה כך שההגה עלול להינעל בלי התראה בכל מהירות שהיא - עלות התיקון בין 6000 ל10000.

הפונטו מאוד קשה למצוא מולטי אייר למכירה וה1.4 הרגיל עגלה

לאון 1.4 אמור להיות האמין מבין האופציות

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

היית לי לאון 2011 1.8 ידנית במהלך 5.5 שנים.יודע מה,אפס תקלות .לא משאבת מים ולא נזילות שמן.כן היה צורך להוסיף ליטר שמן כל 5k קילומטר.אבל מצד שני זה לא קורולה והרכב נטחן כל הזמן.אחלה רכב וגם פלטפורמה מצויינת לשיפורים עדינים

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מצטרף להמלצה על הלאון. אני בעלים של 1.8 ידנית שנתון 2011 מסדרת cda כבר שנה וחצי וטפו טפו צריכת השמן סבירה בהחלט.

כן צריך להיות עם היד על הדופק ולבדוק שמן אחת לשבוע, אך מעבר לזה שידוע שמנועי 1.8tsi צורכים מעט יותר שמן

אין משהו חריג. מה גם שאומרים שהבעיה טופלה ברכבים שעלו לכביש מאוקטובר 2011 ואילך.

• תוכן חדש...