Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יורד מאופנוע בינוני ומקווה לעלות על רכב בינוני...

אני מחפש לקנות רכב עד 40k, סופר מיני כנראה אלא אם כן תציעו משהו אחר ומוצלח

דרישות שלי לפי סדר עדיפויות:

1. אמינה

2. חסכונית

3. נוחה ל 3 אנשים

4. תחזוקה וטיפולים זולים (באופנוע בצעתי טיפולים קטנים לבד אז אם יש אפשרות לבצע גם ברכב והגישה לדברים קלה אוכל גם לבצע ברכב)

5. שיהיה נחמד לנהוג בה ולא גרוטאה..

עוד הערות:

לא חייבת להיות אוטומט, אפשר גם ידני, הבנתי שזה גם יכול להוזיל את העניין

הנסיעות שלי יכללו

ברובם

נסיעות לעבודה - עד 45 ק"מ ביום (מעגל למעלה), קריות - יקנעם שחצי מהדרך יהיה פקוק בזמני הנסיעה וכל השאר יהיה פנוי לנסיעה מהירה.

בין היתר יהיו נסיעות בינעירוניות מידי פעם ונסיעות בעיר כמה פעמים בשבוע.

סה"כ אני מעריך שבממוצע אני אגיע ל1.5k בחודש בממוצע

קראתי פה ושם ובעיקר מה שאני רואה זה שממליצים עליו בתקציב הזה זה:

i20 מהדור הקודם (אשמח לפירוט מה לחפש ביד2)

דייהטוס סיריאן

סקודה פאביה

ואם עולים למשפחתית אז ממליצים באותו תקציב על מיצובישי לאנסר החדשה

אבל בכללי אני מאוד מבולבל בגלל שהתקציבים בכל מיני פוסטים היו שונים משלי וגם הצרכים שונים ואשמח להמלצה ספציפית אלי :)

תודה מראש!!

פורסם

לא יודע מה ההגדרה שלך לגרוטאה או שנחמד לנהוג בה.

הונדה ג'אז ידנית תהיה מרווחת מספיק ל3 אנשים.

הפיאסטה נחשבת לאחת המהנות לנהיגה בקטגוריה , עם חסרון של מנוע קטן ואטמוספרי לא ממש חזק (כמו רוב הידניות בקטגוריה).

פורסם

הייתי בודק פאביה או סיאט איביזה ידניות,לפאביה יתרון של איכות חומרים ומרווח מאחור,האיביזה ניראית צעירה יותר.

סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה,חיסכונית,מושב אחורי נוח מאוד,הביטוח כניראה יהיה זול יותר מאשר בגרמניות.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדור הקודם היה 1.5 ובדור הנוכחי 1.2,הקודם חזק יותר הנוכחי חיסכוני יותר ומודרני יותר.

רק שהדור החדש מעט גבולי בתקציב שלך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלכתי היום לראות איביזה שחורה, שנת 2012 מנוע 1.4, גיר ידני, יש עליה 68 אלף ק"מ והיא תעלה בסופו של דבר קצת מתחת ל35k, יש עליה שריטות אבל לא מכות, אם הכל ילך כמתוכנן אחרי החגים אקח אותה לבדיקה

זה קילומיטראז' סביר לרכב כזה? שווה קניה במקרה והבדיקה תצא תקינה?

בנוסף יש קצת ריח של סיגריות, קראתי איפשהו שאפשר להוציא את הריח ותוך כמה חודשים כבר לא יהיה זכר אחרי ניקיון.

דיברתי גם עם בעל איביזה אחרת שיש עליה סה"כ 36 אלף ק"מ והיא שנת 2012 ידנית 1400, הבעיה היא שבעל הרכב אומר שהוא לא יודע איפה הרכב טופל והוא היה אצלו רק כמה חודשים, ובכלל הוא דילג על הטיפול האחרון והאוטו כבר עבר אותו ב3k קילומטר...

חשוד משהו, האם לא להתקרב או שווה לזרוק מבט?

תודה מראש לעונים :)

פורסם

על הרכה השני הייתי מדלג,לראשון ממוצע של 17.5 לשנה שזה סביר בהחלט,רק קח לבדיקה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

לי יש איביזה 12 שחורה בדיוק כמו זו שבדקת. קניתי חדשה מהסוכנות . עשינו ביחד כמעט 100 אלף.

68 זה עדיין בממוצע. בזמנו פתחתי שרשור והכפדתי לעדכן אותו, אתה מוזמן לכנס אליו, תרשום 22000 במנוע החפוש למעלה ותחפש את השרשור תחת שמי.

בסופר מיני במחירים האלה לדעתי האיביזה תהיה הכי מהנה לנהיגה, הפאביה היותר מרווחת. 208 לא יודע אם תמצא במחיר הזה, הקליאו גם חלשה וגם די זולה מהשאר, לשיקולך.

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
תבדוק גם את הפיאסטה הידנית.

בכסף שלך תוכל לקבל רכב מתחילת 2014.

הרכב עצמו נוח וכיפי ובהחלט מעלה חיוך בסיבובים.

אני לא מוצא במחיר שציינת אבל כן אפשר למצוא של 2012 במחיר הזה.

הייתי במגרש אחד והציעו לי ניסאן נוט 2012 עם 120 אלף ק"מ ב40 אלף

• תוכן חדש...