Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקבות החלפת הרכב וסידור המחסן אני מציע מ"ס פריטים למכירה.

- - - חשוב לציין שהמחירים הוגנים וסופיים!! אין צורך לנסות להוריד אותי, הנחה ייקבל מי שיקח שני פריטים ומעלה - - -

1. סאב וופר Hertz ES300 עם תיבה אטומה בנפח 28 ליטר וגריל, הספק 350 RMS, תוצרת איטליה. הסאב חזק מדוייק ואיכותי. 600 ש"ח.

. 2. שני רדיו דיסקים של פיוניר שכוללים בתוכם את כל הפיצ'רים והאופציות: USB AUX שליטה מלאה בחיתוכים ובסאב ו-3 יציאות למגבר.

הראשון 7250 SD היה 4 חודשים על הרכב, מצב ניילון באריזה המקורית. 500 ש"ח.

השני 6050 עבד אצלי מספר שנים, תקין לגמרי חוץ מה-FLAT ( דורש הלחמה של החיווט הדק של המסך ). 200 ש"ח.

3. מגבר CRUNCH PZI 1800.4 נותן 110 RMS לערוץ, עבד אצלי מספר שנים, ערוץ אחד מתוך הארבעה לא תקין. 200 ש"ח.

4. מתאם פלסטיקה לרדיו דיסק, ישב על מאזדה 6 הדור הראשון, יושב במקום הפלסטיק של התא כפפות העליון, נועקבות החלפת הרכב וסידור המחסן אני מציע מ"ס פריטים למכירה.

- - - חשוב לציין שהמחירים הוגנים וסופיים!! אין צורך לנסות להוריד אותי, הנחה ייקבל מי שיקח שני פריטים ומעלה - - -

*** הכל רשום במודעה, לא עונה לשאלות מטומטמות ***

1. סאב וופר Hertz ES300 עם תיבה אטומה בנפח 28 ליטר וגריל, הספק 350 RMS, תוצרת איטליה. הסאב חזק מדוייק ואיכותי. 600 ש"ח.

*** הקומפוננטים נמכרו ***

3. שני רדיו דיסקים של פיוניר שכוללים בתוכם את כל הפיצ'רים והאופציות: USB AUX שליטה מלאה בחיתוכים ובסאב ו-3 יציאות למגבר.

הראשון 7250 SD היה 4 חודשים על הרכב, מצב ניילון באריזה המקורית. 500 ש"ח.

השני 6050 עבד אצלי מספר שנים, תקין לגמרי חוץ מה-FLAT ( דורש הלחמה של החיווט הדק של המסך ). 200 ש"ח.

4. מגבר CRUNCH PZI 1800.4 נותן 110 RMS לערוץ, עבד אצלי מספר שנים, ערוץ אחד מתוך הארבעה לא תקין. 200 ש"ח.

5. שני סטים של קסנון, גודל נורה H1 גוון לבן 6000K, עם מגברים 55W. הראשון חדש חדש בניילון נפתח לצורך צילום בלבד!! 150 ש"ח. השני היה מורכב 4 חודשים על הרכב, מצב מצויין. 100 ש"ח.

6. טורבו לד H1 גוון לבן, מגיע באריזה המקורית, הורכב פעם אחת על הרכב והורד. מנורה אחת תקינה ומאירה מצויין השנייה מעירה חלש ( לא יודע מה הסיבה- ככה קיבלתי את הסט מאיביי ). 100 ש"ח

7. שעון חום מים, קוטר 52 מ"מ, תאורה אדומה. הוצא מהקופסא רק לצורך בדיקה. מגיע עם חיישן. 70 ש"ח.

8. מתאם פלסטיקה לרדיו דיסק, ישב על מאזדה 6 הדור הראשון, יושב במקום הפלסטיק של התא כפפות העליון, נותן אופציה להרכבת רדיו דיסק בלי להוריד את המערכת המקורית. מצב חדש בלי שריטה. 250 ש"ח. ( הקונה ייקבל מאפרה חדשה ומקורית של מאזדה 6 ).

9. שטיחי בד מקוריים של מאזדה 6 במצב טוב. 50 ש"ח.

הכל רשום ומפורט, נא לא לשאול שאלות מטומטמות / להרוס את המודעה.

אני מחיפה, נייד באיזור שלי, קריות וחוף הכרמל בלבד.

*** לא מגיע לצפון, דרום, מזרח, מערב או מרכז ***

נא ליצור קשר בהודעה פרטית או בטלפון / ווצאפ: 0527391923תן אופציה להרכבת רדיו דיסק בלי להוריד את המערכת המקורית. מצב חדש בלי שריטה. 250 ש"ח. ( הקונה ייקבל מאפרה חדשה ומקורית של מאזדה 6 ).

הכל רשום ומפורט, נא לא לשאול שאלות מטומטמות

אני מחיפה, נייד באיזור שלי, קריות וחוף הכרמל בלבד.

*** לא מגיע לצפון, דרום, מזרח, מערב או מרכז ***

נא ליצור קשר בטלפון / ווצאפ בלבד :0527391923

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...