Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון לאופנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחור מוציא בקרוב רישיון לאופנוע A1. הרישיון מהגדרתו מאשר לרכוב על אופנוע עד 47 כ"ס.

הוא מבקש לייבא אופנוע אספנות בנפח 500 סמ"ק עם 54 כ"ס. האם יהיה לו מותר לרכוב על כזה דבר?

שאלה שנייה. בחור אחר הוציא רישיון בשנת 1992 לאופנוע "עד 500 סמ"ק" למי שזוכר את הדרגות של אז. האם הוא יוכל לרכוב על האופנוע?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שי לב לפני תחילת התהליך :

לפי נתונים שרשמת הבחור הראשון לא יוכל לקבל רשיון יבוא על שמו. !

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

השאלה היא איך משרד התחבורה בונה את הרשיון?

הרי בטייטל אין שום מידע על הכ"ס, ונתוני הכ"ס מפורסמים בצורה לא רשמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בעת ביצוע התקינה לאופנוע בעמדה 1 , אתה נדרש להביא ספר רכב אשר בו מפורט מהו ההספק (כ"ס ) של המנוע

ולפי הרישום הזה מבוצע הרישום ברשיון הרכב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אבל רשיון היבוא מתבצע על פי התנאי שיש רשיון נהיגה מתאים.

כלומר כבר בשלב הזה צריכה להיות הקביעה, גם שם אגב מבקשים מפרט טכני, שלא מופיע בטייטל, אז נניח ואין שום פרסום רשמי של היצרן זו למעשה בעיה.

בספר רכב של האופנוע שלי לא רשום כמה כ"ס יש לו, למשל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...