Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

הרכב שלי פולקסוואגן פאסאט 2007 נכבה בזמן נסיעה .

זה קורה כמה דקות לאחר התנעה וברוב המקרים שהמנוע קר

לאחר כמה דקות ונסיונות הרכב מניע ונוסע כרגיל ללא בעיות של סחיבה או ירידה בכח

כשזה קרה פעם ראשונה הייתה תקלה בחיישן סעפת אבל במוסך אמרו לי להתעלם מזה אפסו את התקלה במחשב ואמרו לי להמשיך לסוע כי הגעתי אליהם לאחר כמה ימים (ראוי לציין לא במוסך המרכזי אלא מוסך שאנ מטפל בו כבר כמה שנים מאז שהרכב יצא מאחריות )

בשבועיים האחרונים זה קרה שוב 3 פעמים בתדירות של כל 4-5 ימים

הכנסתי אותו שוב למוסך אבל במוסך לא מצאו שום תקלות .. שום נורה לא הייתה כבויה ובעל המוסך לא רצה להתחיל לפרק חלקים על מנת לבדוק .. הוא אמר שאין טעם אם אין התרעה של תקלה

היום בבוקר זה קרה לי כמה פעמים שהרכב פשוט הניע ונכבה.. לאחר כמה נסיונות הוא הניע ועובד רגיל אבל אני לא אוציא אותו לכביש כמובן

האם מישהו נתקל במצב כזה ?

האם יש לכם מקום מומלץ לשלוח אותי אליו ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיתרון היחידי שאני יכול להציע לך הוא

להשאיר את הרכב במוסך ולתת להם להניע אותו בבוקר ולקוות שזה יקרה להם.

אחרת זה יכול להיגרר להחלפת רכיבים שלא באמת צריך להחליף.

בנוסף תבדוק אם הפקק של השמן סגור היטב וגם המדיד של השמן סגור כמו שצריך

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• תוכן חדש...