Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר סיכום כתוב?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לסיכום ובקצרה, תוצאה מוטית ולא הוגנת בעליל. כל הקונספט של התחרות היא לבדוק איזה רכב מביא את הכי טוב ביחס לקטגורייה שלו ובזה המוסטנג ניצחה ובגדול. לא אמורים לצפות שהיא תהיה מהנה ומהירה יותר מרכבים שעולים פי 3 ממנה.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
כל הקונספט של התחרות היא לבדוק איזה רכב מביא את הכי טוב ביחס לקטגורייה שלו

אתה טועה,

מטרת התחרות היא לבדוק איזו מכונית מבין המתחרות מספקת את החבילה הכי טובה לנהג בכביש.

אפשר לדון בשאלה האם זה הוגן להעמיד מוסטנג למבחן מול מקלארן אבל זה כבר דיון אחר.

לדעתי זו דווקא מחמאה למוסטנג שמעמידים אותה למבחן מול מכוניות כל כך יקרות ושבסיכום היא מדורגת גבוה יותר מרוב המכוניות.

לעניין המנצחת,

אמנם לא נהגתי על רוב המתמודדות אבל כן נהגתי על המקלארן 570S וההתרשמות שלי ממנה דומה מאוד למה שנאמר אודותיה במבחן.

הנה מה שכתבתי אודותיה לפני מספר חודשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593461-נהיגת-בוקר-נסיעת-מבחן-על-מקלארן-570S-(תמונות-וסרטונים)&highlight=570s

נוכח הרשמים הדומים אני נוטה להאמין שבחירתה כמנצחת לא מנותקת מהמציאות וכנראה שאפילו די הוגנת.

יחד עם זאת, לא יודע למה פרארי ולמבורגיני לא התמודדו בתחרות, אני חושב שפרארי 488 היתה נותנת פייט רציני ל-570S ולדעתי כנראה שגם היתה גוברת עליה בפוטו-פיניש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה טועה,

מטרת התחרות היא לבדוק איזו מכונית מבין המתחרות מספקת את החבילה הכי טובה לנהג בכביש.

אפשר לדון בשאלה האם זה הוגן להעמיד מוסטנג למבחן מול מקלארן אבל זה כבר דיון אחר.

לדעתי זו דווקא מחמאה למוסטנג שמעמידים אותה למבחן מול מכוניות כל כך יקרות ושבסיכום היא מדורגת גבוה יותר מרוב המכוניות.

לעניין המנצחת,

אמנם לא נהגתי על רוב המתמודדות אבל כן נהגתי על המקלארן 570S וההתרשמות שלי ממנה דומה מאוד למה שנאמר אודותיה במבחן.

הנה מה שכתבתי אודותיה לפני מספר חודשים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593461-נהיגת-בוקר-נסיעת-מבחן-על-מקלארן-570S-(תמונות-וסרטונים)&highlight=570s

נוכח הרשמים הדומים אני נוטה להאמין שבחירתה כמנצחת לא מנותקת מהמציאות וכנראה שאפילו די הוגנת.

יחד עם זאת, לא יודע למה פרארי ולמבורגיני לא התמודדו בתחרות, אני חושב שפרארי 488 היתה נותנת פייט רציני ל-570S ולדעתי כנראה שגם היתה גוברת עליה בפוטו-פיניש.

אם זאת הכוונה זה מטופש לחלוטין, עם כל הכבוד שנה שעברה התחרתה מיאטה בamg gt, אם אתה לא מתחשב בסגמנט ובמחיר בהן נמכרות המתחרות, אין טעם לתחרות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

מבין את העמדה שלך אבל בעודך מנסה לקטלג את הרכבים על פי סגמנטים אתה מפספס את המכנה המשותף שכן יש לכל מכוניות שהתמודדו- הן כולן מכוניות ביצועים חזקות.

סגמנטים שונים ומכנה משותף אחד.

בכל מקרה, זה מבחן שתכליתו לספק בידור ועניין לחובבי רכב, לא מחקר מדעי לפיצוח אטום.

;)

פורסם

המכנה המשותף אותו מכנה אבל לדעתי זה כמו להשוות רמקול כיס של jbl למערכת רמקולים קולנוע ביתית של הרמן קרדון. בסוף שניהם נועדו לתת לך את חווית השמיעה הטובה ביותר.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

נכון, פרארי לא נוהגת לשחרר מכוניות למבחני מסלול השוואתיים, זו מדיניות ידועה של היצרן, רק שפה המבחן לא התבצע במסלול.

בכל אופן, לדעתי הפרארי 488 כאמור היתה יכולה לגבור על המקלארן בזכות הגה שמרגיש קצת יותר חי.

פורסם
נכון, פרארי לא נוהגת לשחרר מכוניות למבחני מסלול השוואתיים, זו מדיניות ידועה של היצרן, רק שפה המבחן לא התבצע במסלול.

בכל אופן, לדעתי הפרארי 488 כאמור היתה יכולה לגבור על המקלארן בזכות הגה שמרגיש קצת יותר חי.

לא הכריעו את המבחן לפי הביצועי מסלול, אבל כן היה פה קטע של מסלול וכנראה שזה הספיק לפרארי למצוא תירוץ

פורסם
אם זאת הכוונה זה מטופש לחלוטין, עם כל הכבוד שנה שעברה התחרתה מיאטה בamg gt, אם אתה לא מתחשב בסגמנט ובמחיר בהן נמכרות המתחרות, אין טעם לתחרות.

ועדיין המיאטה הגיעה למקום שני ועקפה רכבים שעולים פי 10 ממנה.

כסף קונה יוקרה, לא בהכרח כיף.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
ועדיין המיאטה הגיעה למקום שני ועקפה רכבים שעולים פי 10 ממנה.

כסף קונה יוקרה, לא בהכרח כיף.

יש לי הרבה כבוד למיאטה, ברצינות. אני גם מבלה הרבה מהזמן שלי בלראות איך להפוך אותה לרכב הבא שלי. אבל עם כל הכבוד, להגיד שמיאטה מהנה יותר מהקאיימן gt 4 זה מנותק מכל מציאות.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

דעתי האישית לא לקפוץ.

מוזר ולא נחמד בעליל ,זה לראות את המכוניות הכי מהנות בעולם ש97 אחוזים

מאיתנו הרי לא נקנה ולא יהיו לנו. עוד יותר מיוחד בעני שמאזדה קטנה וחצופה

מגיעה למקום ראוי ומשלבת בין כיף למחיר שפוי...אישית אני לא טורח כלל להבחין

בין הניואנסים הקטנים והגדולים של אגדות מוטוריות (כשמם כן הן...אגדות!!!),"רק

באגדות" אני קורא להן. טוב גם את העבודה הזו מישהו צריך לעשות ויופי שזה כך.

מעניין אותי אך לא הגיעה הפוקוס RS ,אבל כן אהבתי את הקמארו...נחמד.

פורסם (נערך)
יש לי הרבה כבוד למיאטה, ברצינות. אני גם מבלה הרבה מהזמן שלי בלראות איך להפוך אותה לרכב הבא שלי. אבל עם כל הכבוד, להגיד שמיאטה מהנה יותר מהקאיימן gt 4 זה מנותק מכל מציאות.

לא בהכרח, המיאטה זה רכב שאתה יכול להנות איתו בכל מקום ובכל מצב. עם הקיימן קשה יותר להנות במהירויות נמוכות בגלל ש:

1. רכב הכי מהנה על המגבלות והמגבלות של הפורשה גבוהות בהרבה

2. אין לך הרבה מצבים של pedal to the metal, כי תוך מעט מאוד שניות אתה כבר במהירות של שלילה. PTTM זה פרמטר חשוב למדוד הנאה יומיומית.

3. ההילוכים ב-GT4 סופר ארוכים ככה שזה מרגיש כמו רכב חצי אוטומטי ומוריד מהמעורבות שלך כנהג

ייתכן מאוד שהקיימן יותר מהנה על המגבלות, אבל מחוץ למסלול אתה לא תפגוש אותן הרבה.

מעניין אותי אך לא הגיעה הפוקוס RS ,אבל כן אהבתי את הקמארו...נחמד.

אני חושב שהם מקצים עד מקום אחד פר יצרן ולכן המוסטאנג כבר תפסה את המקום.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...