Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם גיר ידני שהוחלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי 206 1.6 שנת 2007. הרכב נקנה עם גיר רועש ולכן הוחלט להחליף את הגיר.

חשוב לציין שהרכב היה תקין לחלוטין ונסע חלק מלבד הרעש שלא היה ניתן להתעלם ממנו.

לאחר שהוחלף הגיר צצו להן בעיות חדשות. בעיית הרעש נעלמה אך תנועת הידית השתנתה(מסרבת לחזור למרכז מהילוך 2) ובנוסף ההילוך ה1 לא מוכן להכנס אלא אם מכניסים קודם ל2 ואז לראשון(עובד בפעם ה2 או ה3 בדרך כלל.)

הבחור שאצלו החלפתי את הגיר טען שהבעיה בשטנגות שהם שמו לב שהיו גמורות ורק להחליף אותן והבעיה תפתר.

לאחר שהחלפתי את השטנגות למקוריות כמובן, הבעיה עדיין לא נפתרה.

התחושה הינה שקיימת חומה המונעת ממני להכניס להילוך ראשון מניוטרל ושקיימת מדרגה בין ההילוך ה2 ל-3 אשר צריך לדעת לעקוף אותה על מנת שהידית תכנס להילוך זה.

בנוסף 2 הגומיות של הציריות מכל צד התחילו להשפריץ גריז. הוחלפה גם תושבת הגיר וידוע כי צריך להחליף תושבת מנוע תחתונה המחוברת לאחת הציריות.

השאלה שלי היא, האם לפני שהבחור רץ להחליף לי את הגיר עוד פעם והפעם לגיר במצב טוב יותר ויקר יותר, האם יכולה להיות סיבה אחרת הגורמת לבעיה?

פורסם
נשמע כמו בעיה בגיק עצמו. תגיד לו שיחליף את הגיר אבל למה שגיר אחר יהיה יקר יותר?? מה קנית גיר סוג ד והוא ישים עכשיו סוג ג?

הבעיה היא שלא הוא זה שקובע את המחיר, הבחור שממנו הוא קונה את הגיר דורש יותר כי זה גיר שעבר 40 אלף קילומטר בלבד, ומחיפוש קודם שלי לא קל למצוא גיר תואם דגם ושנה לרכב הזה, הגיר שהורכב הרגע הוא תואם אבל לא מאותה שנה.

פורסם

בעיה דומה כמעט זהה לשלך בסיאט ליאון (2005)לאחר החלפת שטנגה.

במוסך בוצע גירוז/שימון בידית עצמה (או משהו כזה) וכיוון מחדש ונאמר כי אם לא תפטר הבעיה יש להחליף שטנגה למקורית ואת הידית עצמה שמראה סימני מוות ...

כמה ימים לאחר הגירוז הבעיה נפתרה וככה כבר חודש.כרגע מוגדר כ"לא מציק אל תיגע"

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...