Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזמן כבר רציתי לפתוח שרשור ולשתף ולהתייעץ בתהליך שאני מעביר את הרכב - אבל לא מצאתי את הזמן הנכון .

אז נתן פה כבר תמצית של הכול - ובהמשך נעדכן במה שעוד נעשה .

מדובר על סובארו brz שחורה בציר סוף 2012 , אחרי חיפושים מייגעים הצלחתי לשים יד על אחד , אך כמו בכל רכב רציתי לעשות אותה יותר מיוחדת ממה שהיא .

דבר ראשון היה לתקן את כל המכות שריטות שהיו ברכב ולא תוקנו בגלל בעלים מבוגר שלא עניין אותו .

לאחר מכן היא נכנסה לחלונות שחורים , החלקת סמלים , צביעת הקונסולה בפנים והשחרת פנסים קדמיים ממש עדין .

בחלק השלישי הקאליפרים והמראות נכנסו לצביעה בצבע צהוב בוהק - נמאס לי מהאדום רציתי משהו מיוחד ואת הסמלים ציפיתי בשחור ועשיתי לוגו בבית דפוס עם האותיות של השם שלי שהוטבעו על הסמל.

שסיימתי עם הצביעה הוזמן ליפ קדמי ליפ אחורי ותושבת למספר בצד (גם נסתמו החורים שתפסו את המספר הקודם עם פיברגלס ואז נצבע בשחור מבריק ) .

ובסופו של דבר כמובן נעליים חדשות וצמיגים חדשים ורצינים יותר .

תוצאות סופיות לפניכם .

עכשיו נשאר פוליש ווקס פנסים אחוריים חדשים וחצאיות צד שצריכות להגיע ובהמשך המנוע וכמובן אעדכן .

IMG_4342.jpg

IMG_4436.jpg

IMG_4439.jpg

IMG_4583.jpg

IMG_4585.jpg

IMG_4592.jpg

IMG_4625.jpg

IMG_4634.jpg

IMG_4713.JPG

IMG_4716.JPG

IMG_4725.jpg

IMG_4726.jpg

IMG_4610.jpg

IMG_4727.jpg

עריכה אחרונה על ידי lieden

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
כדי לתקן את השריטות עשו צביעה מקומית? איפה זה נעשה? כמה עלה? (אפשר בפרטי)

פרויקט יפה מאוד!!!!

לקחתי למומחה שמתעסק בעיקר עם אופנועים וישבתי עליו שיעשה לי את זה , בגלל העבודות המדהימות שראיתי , הוא עשה תיקוני צבע נקודתיים - ממש השקיע - הרכב היה אצלו שבוע ימים כמעט .

קוראים לו k.s.l בפייסבוק כנס תתרשם

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אישית אני חושב שאתה משחיט מכוניות מקצועי. אבל בכנות מכבד את האהבה שלך וזה שאתה הולך איתה עד הסוף.

תהנה! ותמשיך לשתף. קנית את אחת המכוניות היותר מוצלחות שיש. באמת כל הכבוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...