Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה מאוד חיפושים באינטרנט אני לא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה:

האם המערכת המולטימדיה המותקנת ברכב תומכת בFull link ?

ברשותי מכשיר אנדרואיד מסוג LG וגם הורדתי את הAndroid Auto (בעקיפין כי אין הורדה זמינה למדינה שלנו)

כשאני מחבר את כבל הUSB לשקע ומשם מחבר את המכשיר הסלולרי שלי , לא קורה כלום.

חשוב לי לציין שהתהליך הזה נוסה על מספר מכשירי אנדרואיד למינהם

הלכתי על פי הסרטון הזה :

אני מפספס משהו ? עושה משהו לא נכון?

האם זה לא זמין בארץ שלנו או במערכות שמותקנות כאן ?

אולי לפנות עם השאלה הזאת לצ'מפיון מוטורס ?

שבת שלום

פורסם

אני עם אותה הבעיה . ניסיתי כל כך הרבה פעמיים שכבר אני מיואש מזה. אפילו שהוצאתי את הרכב מהחברה שאלתי את הבן אדם שליווה אותי איך עושים את זה , הוא אמר שזה לוקח הרבה זמן ( ניסה לחפף אותי)

פורסם
אני עם אותה הבעיה . ניסיתי כל כך הרבה פעמיים שכבר אני מיואש מזה. אפילו שהוצאתי את הרכב מהחברה שאלתי את הבן אדם שליווה אותי איך עושים את זה , הוא אמר שזה לוקח הרבה זמן ( ניסה לחפף אותי)

גם ככה המערכת מולטימדיה בארץ דלה משאר העולם אז גם בדבר הזה הם לא מביאים לך פתרון , זה ממש מעצבן

• תוכן חדש...