Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הזמן לטיפול ראשון (15K)

התקשרתי למוסך לקבוע תור, ותוך כדי שאלתי על סוג השמן שהם משתמשים בו.

הפקידה - שנשמעה כמבינה בלקוחות, אמרה לי שהם משתמשים בשמנים של "פז"

תמהתי אם אפשר לשים שמן אחר , והיא הסבירה באדיבות נחרצת, כי אלו שמנים שמאושרים ע"י היצרן, שמנים שנשלחו לבדיקה בחו"ל ואושרו ע"י היצרן.

אין להם שמנים אחרים, ואין אפשרות שאביא איתי שמן והם יבצעו את הטיפול.

מה דעתכם ?

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

תחליף מוסך... יש מוסכי יבואן שמחזיקים Castrol או לפחות יאשרו לך להביא לבד, מאיפה אתה בארץ

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

מה נראה לך שהם יוותרו על האפשרות לעשוק ב 60 שקל בערך לליטר שמן פלוס מע"מ?

גם תבדוק כמה ליטר שמן מחייבים. כבר קרה שחייבו לקוחות על 5 ליטר ובמנוע לפי היצרן נכנס רק 4 ליטר. והופ ניפחנו את החשבון בעוד 60 שקל פלוס מע"מ

פורסם
לכול מי שגר באיזור חיפה ויש לו רכב של צמפיון, מוסך רכב עוז בחוף שמן מאשר להביא שמן.

לי זה חסך כמעט 250 ש"ח.

יש רק בעיה אחת-אם חלילה יקרה משהו למנוע,הם עלולים להתנער מהאחריות שלהם ואז "החיסכון של ה 250 ש"ח " עלול להתגלות כחור בכיס של פי 100 מזה.אם זה דבר חכם או לא עכשיו תחליטו ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש רק בעיה אחת-אם חלילה יקרה משהו למנוע,הם עלולים להתנער מהאחריות שלהם ואז "החיסכון של ה 250 ש"ח " עלול להתגלות כחור בכיס של פי 100 מזה.אם זה דבר חכם או לא עכשיו תחליטו ..

אני חושב שבגלל שהשמן עומד בכול התקנים שהיצרן דורש, במקרה שלי קאסטרול אדג', ובנוסף השמן נרכש מחנות היבואן שגם מספקת את השמן למוסך עצמו, אז הסיכוי שהמוסך יצליח להתנער מאחריות שואף לאפס.

פורסם

עדכון.

התקשרתי לבטל את הטיפול

נשאלתי ע"י מנהל המוסך - מדוע..?

עניתי - כי לא בא לי לטפל באוטו כחדש ויקר , במוסך שחוסך לי שקל על שמן זול יותר.

תוך דקות נמצא השמן הראוי - קסטרול.

ובא לציון גואל.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

לא שאני חשדניסט אבל זה נשמע שהתשובה נועדה לרצות אותך ובפועל יעשו מה שירצו (אלא אם דיברת עם מישהו במוסך שאתה סומך עליו), ליתר ביטחון הייתי עומד ליד הרכב בזמן הטיפול

פורסם

ברור לכולם ששמן שנמכר במחיר מדף של 180 שקל ל 5 ליטרים, או מאוד יקר לרכישה גם בכמות סיטונאית או בחביות (כפי שהמוסכים רוכשים), יקר מאוד עבורם והם מעדיפים להציע שמנים שנרכשים במחיר זנות בארץ אך עומדים בתקנים ובכך, הרווחים גבוהים הרבה יותר.

מן הסתם הרווח נמוך פי כמה כאשר יש לטפל בשמן איכותי הרבה יותר או בחומרים איכותיים הרבה יותר מאשר חומרים סיניים ושמנים שהם רוכשים בשקל וחצי (מקצין).

פורסם
איזה קטע... פתאום יש קסטרול. פשוט מדהים השיטת מצליח הזאת

לא שיטת מצליח.

מה, יוותר על לקוח שמוכן לשלם, באוטו חדש ויקר? מה פתאום. יפנה לספק שלו וידאג להזמין שמן טוב וירוויח לקוח. זה שיקול שמנהל עושה, לא פקידה.

פורסם

לכל המהדרין בשמן קסטרול...אודה אם יודעי דבר יבהירו מה הבדל בין פז לקסטרול?

למיטב ידיעתי, פז מייצרת ע"פ נוסחה של קסטרול, ולכן בפועל מדובר באותו שמן רק מדבקה שונה.

האם זה נכון או שמועה?

פורסם

הסקודה אוקטביה הקודמת של ההורים שלי (2011) מנוע 1.2 tsi הייתה צורכת כחצי ליטר שמן בין טיפול לטיפול מיומה הראשון ועד כ45k, בכל התקופה הזאת טופלה בשמן של פז במוסכי צ'מפיון.

ברגע שעברו לקבסטרול אדג' הפסיקה לצרוך שמן לגמריי - מטיפול לטיפול לא זז מילימטר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...