Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן את הרכב, יש איזו תופעה לא ברורה מדי פעם נדלקות מנורות abs, esp, stop, service, יש כמה צפצופים, מנורת כריות נדלקת, ולא ניתן לפתוח או לסגור את החלונות, צג ההילוכים לא מראה תמונה, במחשב הרכב הופיעה הבוקר כשההתופעה קרתה הודעה brake failure אבל אתמול כזכור לי הייתה הודעה אחרת, ממשיכים לנסוע ואחרי דקה או שתיים הרכב חוזר לעצמו ואז שוב זה קורה, חקרתי בפורום וזה יכול להיות בעיית אלטרנטור , אבל רוצים ממני בסביבות 1300 שקל על החלפה ואני לא רוצה להחליף סתם ולא בטוח שאצלו הבעייה מאחר ובמחשב כתוב שהבעייה במערכת הבלימה. מישהו נתקל בבעייה דומה ?

פורסם

סביר להניח שהאלטרנטור שלך קרוב להחזיר את נשמתו. במכונית הזאת אין נורית טעינה (כמו במכוניות נורמאליות). גש למוסך שמתמחה במכוניות ב-PSA (יש מספר מוסכים מומלצים, בצע חיפוש) לבדיקה לפני שתמצא את עצמך תקוע באמצע צומת לאחר שגמרת את המצבר עקב חוסר טעינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט נשמע כמו תקלת אלטרנטור, ואם תבצע את התיקון במוסך שמכבד את עצמו לא תוציא כסף לחינם, באחריות המוסך לאבחן ולפתור את התקלה.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

פורסם

הבעייה אכן הייתה באלטרנטור, קניתי מפירוקיית אחים יזדי ב 350 שח ואסף מהכנופיה התקין אותו, אני חייב להגיד שהוא עבד צורה יפה מאוד, כמו כל צרפתיה שמכבדת את עצמה,למרות שהאלטרנטור גלוי, הגישה לארבעת הברגים שמחזיקים אותו היתה קשה.

IMG_20160916_163939.jpg

פורסם
בהחלט נשמע כמו תקלת אלטרנטור, ואם תבצע את התיקון במוסך שמכבד את עצמו לא תוציא כסף לחינם, באחריות המוסך לאבחן ולפתור את התקלה.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום.

אורן

כניראה שחינם יצא אבל לא כסף! אני מניח שגם דלק נחסך פה.

פורסם

במקרה הזה הייתי מעדיף אלטרנטור משופץ, האלטרנטור המקורי לא מחזיק הרבה במכונית הזאת, וכמות מכובדת של מכוניות דרשו החלפת אלטרנטור בגיל 5-6 שנים, לכן ייתכן שבעוד פחות משנה תצטרך להחליף שוב את האלטרנטור.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דרך אגב מה שקיבלתי מפירוק הוא גם עבר שיפוץ בעברו. מוזר שדווקא האלטרנטור מכל הדברים מתקלקל בתדירות גבוהה.

• תוכן חדש...