Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא ל-I30CW מהדגם הקודם מושב אחורי מרווח יותר משל ההאצ'בק בזכות בסיסי גלגלים גדול יותר.

לדעתי הכיוון של משפחתית גדולה סטיישן שהוצעה פה נשמע הכי מתאים לך. יונדאי I40 מרווחת מאוד, נוחה, שקטה ויש לה תא מטען ענקי. החסרונות הן לוק של לויתן וגודל שמקשה קצת בחניות.

מאזדה 6 מעט פחות מרווחת אבל נראית מעולה ומתנהגת טוב יותר מה-I40.

כיוון נוסף הוא מיניוואנים קומפקטיים כמו רנו סניק, טויוטה וורסו, מאזדה 5 או סיטרואן פיקסו. התנהגות פחות טובה משל סטיישן, תנוחת ישיבה גבוהה ושולטת יותר, בדכ אפשרות ל-7 מושבים וגם מגוון אפשרויות לסידור הכסאות הפנימי.

פורסם (נערך)

אמצעי מניעה = הולכים לסופר פארם וקונים. יש מדף שלם.יש כל מיני סוגים,צבעים וכו. זה נושא לשרשור נפרד. לא נרחיב. כרגע הרכב שלך מתאים לשני ילדים. כל רכב שתקנה יעלה יותר מגגון טולאיי מתקדם עם נעילה ויישור קו לרכב הנוכחי. אתה מוכן להוציא הרבה כסף בשביל פעם בשבועיים לסבתא.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אמצעי מניעה = הולכים לסופר פארם וקונים. יש מדף שלם.יש כל מיני סוגים,צבעים וכו. זה נושא לשרשור נפרד. לא נרחיב. כרגע הרכב שלך מתאים לשני ילדים. כל רכב שתקנה יעלה יותר מגגון טולאיי מתקדם עם נעילה ויישור קו לרכב הנוכחי. אתה מוכן להוציא הרבה כסף בשביל פעם בשבועיים לסבתא.

אמצעי מניעה, לקח לי יותר מדי זמן להבין...

ברור שאני לא חייב, הסתדרתי עד עכשיו, כנראה אוכל אסתדר בהמשך.

הגעתי למצב שמסתדר לי עכשיו לשדרג (יש לנו כרגע אוטו אחד, בשנה הקרובה לפחות, בגלל העבודה, יהיה יותר קל לתמרן עם שני רכבים אבל לא ברור העתיד מעבר לזה אז אני יכול לקנות עוד אחד ומקסימום למכור או לשדרג את השני יותר מאוחר כשאדע מה מצבי).

אבל האוטו שאקנה, ארצה שיישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות.

אני לא אוהב להישאר עם אוטו יותר מדי ישן כי זה אומר הרבה תחזוקה והזמן שלי שווה לי הרבה כסף כך שאני מעדיף לשדרג לאוטו שיהיה בו פחות תקלות.

שכנעתי אותך?

פורסם

לגבי סקודה אוקטביה (התחלתי לחפש ביד 2), יש דגם עדיף או אחד שממנו אני צריך להמנע?

(שנת 2014 כנראה)

פורסם

למה לשכנע ולמה להתנצל?

מי שקונה רכב משפחתי ולא רכב מיני או סופר מיני כי הוא צריך ולא רק רוצה אני מבין, מי שקונה אאודי A8 זה כי הוא רוצה ולא כי הוא "צריך", אין באמת "צורך" בזה.

תשדרג למה שבא לך ותהנה על הדרך מרכב מפנק יותר וחדיש יותר, אך חסכון כלכלי לא הסיפור כאן כמו שקודמי כתבו.

פורסם
הנדסת האנוש בצרפתיות בדרך טובה מאד למעט הזליגה למסכי מגע גדולים ללא כפתורים. לדעתי גגון זה הפתרון הכי זול פה. בכללי לא הייתי פוסל 308sw ששם יש חלוקת כסאות יחודית .

ספוטאז לא יותר רחבה מהיונדאי שלך בספסל האחורי. כנ"ל אוקטביה. בקושי 132 סמ מידית לידית . האוונסיס : אולי מספיקה.

הי

סורי אבל אתה טועה יונדאי i35 יש 1.30 מידית לידית במושב האחורי, ספורטאג' 1.36, פלואנס לדוגמא 1.29, ובמושב האחורי של הספורטאג' (דור חדש) נכנסים 3 כיסאות בטיחות.

פורסם
שדרוג לא גדול, מנוע וגיר יותר טובים, לא מרחב פנים.

ההשוואה היא בין דור קודם קצר לבין דור חדש סטיישן.

השיפור בהחלפה כזו יורגש בכל פרמטר.

מתחיל ממושב הנהג עובר לחומרי הדיפון/אבזור/בטיחות/צריכת דלק וכמובן תא המטען.

החלפה ראויה בהחלט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רק שאני אשאר בעיניינים :).

אז אתם מציעים לקנות i30 סטיישן מהדגם החדש? איך אני מבדיל בין הדגם החדש לישן?

ועוד שאלה, יש זמן בשנה שבו מחיר של רכב יד שנייה יורד, כלומר האם עדיף לקנות בתחילת שנה או בסוף שנה?

• תוכן חדש...