Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לשקול טויוטה אוריס סטיישן.

נשמע יותר מרווח מהיונדאי. אם המושב האחורי שם כמו של קורולה, אז אני מאמין ששלושה ילדים ייכנסו לשם בכיף, ויהיה גם מספיק מקום בבגאז'.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב.

תודה לכל המגיבים והעוזרים. אתם תותחים.

אני מתחיל בחיפוש סקודה אוקטביה או i30cw דגם חדש 2014+.

הסקודה ראפיד הייתה נראית ממש טוב אבל לא שמעתי כלום לטובתה פה...

פורסם (נערך)

לראפיד ואוקטביה אין את המרחב או האמינות. גיר רובוטי באמינות בעייתית אם נוסעים בפקקים. מעולם לא פתרו ממש את בעיות הגיר שלהם. תשאר באיזור הקוראניות אם חשובה לך אמינות.

לגבי רכבים : אל תקשיב לאלה שאומרים נראה לי שזה אוטו מספיק רחב. תלך לבדוק עם סרגל. תופתע מה קורה בפועל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הסקודה ראפיד לא תתן לך את המרחב הפנימי הגדול יותר שאתה מחפש.

אבל הבגאז׳ גדול? האוטו טוב? אז אולי עדיף לקנות ראפיד ולהחליף כשהמשפחה תגדל

פורסם
לראפיד ואוקטביה אין את המרחב או האמינות. גיר רובוטי באמינות בעייתית אם נוסעים בפקקים. מעולם לא פתרו ממש את בעיות הגיר שלהם. תשאר באיזור הקוראניות אם חשובה לך אמינות.

לגבי רכבים : אל תקשיב לאלה שאומרים נראה לי שזה אוטו מספיק רחב. תלך לבדוק עם סרגל. תופתע מה קורה בפועל.

לא הבנתי, אם אני קונה סקודה אוטומט זה יהיה גיר רובוטי? ממש מעדיף בלי גיר רובוטי...

פורסם

הסקודה אוקטביה\ראפיד החדשות באות רק עם DSG - כפי שכתבו בנהיגה עירונית איטית וגלישה הרכב עלול להגיב בקופצניות מפעם לפעם ואף בזריקת הילוך אלימה, בנוסף נהיגה שכזאת תשחק את המצמדים.

מצד שני בשאר המקרים מדובר בגיר מעולה שנותן חווית נהיגה טובה ביחס לגיר אוטומטי וחסכוני בדלק - כך שזה תלוי בתוואי שלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הסקודה אוקטביה\ראפיד החדשות באות רק עם DSG - כפי שכתבו בנהיגה עירונית איטית וגלישה הרכב עלול להגיב בקופצניות מפעם לפעם ואף בזריקת הילוך אלימה, בנוסף נהיגה שכזאת תשחק את המצמדים.

מצד שני בשאר המקרים מדובר בגיר מעולה שנותן חווית נהיגה טובה ביחס לגיר אוטומטי וחסכוני בדלק - כך שזה תלוי בתוואי שלך.

אז מכיוון שנהיגה עירונית איטית היא חלק מהשגרה של האוטו, מה גם שלאשתי זה יהיה ממש דיל ברייקר, נשמע שלא כדאי לי סקודה.

נשארתי עם i30cw בלבד.

פורסם

אז אני חייב לפתוח את זה עוד פעם.

אם אני מוותר על המרווח הפנימי (לא צריך להתאים לשלושה) אבל עדיין רוצה בגאז׳ יותר גדול ורכב נוח למשפחה.

מה עם סוזוקי קרוסאובר וניסאן קאשקאי? הם לא אופציה טובה?

פורסם (נערך)

לדעתי הסוזוקי קטן בנפח אחסון מהיונדאי סטיישן. הקשקאי עוד יותר קטנה לדעתי.

שניהם בעלי גיר רציף וצעקני אבל ניחא.

הם מקבלים ציון של "בסדר". לא יותר מזה.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...