Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול עשית בעיקר השוואת אבזור. הסנטרה אמריקאית, וכיאה לכזאת כניסה ללא מפתח וחימום מושבים אלה בהחלט מאפיינים של מפרט אמריקאי טיפוסי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיוט ב 100 קמ"ש - בסנטרה פחות מ 2000 סל"ד (!).

אני חושב שבכל אוטו עם גיר רציף זה ככה.

בקורולה אתה יכול לשייט ב140 קמ"ש על 2600 סל"ד.

הישג עצום לעומת הלנסר שהייתה לי, איפה שכבר ב100 קמ"ש המנוע היה צורח על 3000.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בגדול עשית בעיקר השוואת אבזור.

כל אחד מדבר על מה שכואב לו.

ואגב, בשתיהן הגה מתוגבר חשמלית, אבל בסיד יש 3 מצבים (רך, בינוני, קשה) ובסנטרה? אין מצבים.

פורסם

לא יודע איך זה בקיה סיד יצא לי לנהוג בI30 חדשה עם 3 מצבים גם(Sport,Normal,Soft).

שמצב ספורט נותן לך היגוי ממש ממש קל בלי תחושה..מצב נורמאל נותן לך היגוי כמעט בלתי מרוגש ומצב SOFT נותן תחושת "זה מחובר בכלל למשהו??".

כך שדווקא המשחק הזה של המצבי נהיגה בהגה הוא לדעתי חסר טעם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...