Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בספר של האיביזה קופרה כתוב לעשות הרצה.. (בסוכנות אמרו שלא צריך..) בכל מקרה עשיתי כמו ילד טוב ונסעתי לאט לאט ובימיני עד 1500קמ.

גם אני חפרתי על הרצות שהרכב היה חדש... מצאתי הרבה אנשים שכתבו לא להתקע על מהירות קבועה הרבה זמן.

תתחדש! התמונות מהסוכנות בראשון :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
תתחדש, בחירה נהדרת!

סתם שאלה שסיקרנה אותי - כשעברת על כל האפשרויות לרכישה ופסלת אופציות כאלו ואחרות, לא דיברת בכלל על אלפא. זה במקרה או בטעות?

לא טוען שג'ולייטה יותר מתאימה לך, אבל מסקרן לדעת איך זה שלא שקלת אותה היות ומבחינת הפרמטרים שהגדרת בתחילת הפוסט היא נשמעת כמעט 1:1.

בכ"א אני מאוד מתחבר ללאון, והצבע ייחודי בטירוף. סחטיין שבחרת בו על פני הלבן (אם אני זוכר נכון את השרשור הקודם שלך)

הג'ולייטה הרבה יותר צפופה, לא נוחה לנוסעים מאחורה עקב גג שיורד מוקדם מדי ובאופן כללי רכב פחות מוצלח מהסיאט לאון.

פורסם

תדאג לקרוא ברשת על אופי נהיגה בdsg,יש כמה כללים נורא חשובים שיכולים להשפיע על אורך חיים שלו.וגם לדעת שהרעש לא מגיע מקלאצ'ים אלא מגלגל תנופה שמתחיל להשתחרר.אבל את זה אף מוסך לא יגלה לך.תעשה קצת שיעורי בית כי יש גם הרצה לגיר הזה.ובנובף תתחדש ותהנה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המתנה לא קצרה בכלל.

יש בשכונה שלי לאון 3 דלתות בצבע הזה. נראית מאוד יפה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חברים, המון תודה רבה לכם על האיחולים והמחמאות, זה מאוד משמח, באמת :-D

עכשיו, אני רואה שיש לחלק ממכם גם שאלות לגבי הסוניק שלי :lol:, אז אני אשתדל לענות כרגע לכולם, בהדגש השם של השואל:

השאלה שכמה וכמה שאלו אותה זה לגבי ההמתנה הארוכה - אז ההסבר:

הזמנתי (שיריינתי) את הרכב בסוף חודש מרץ.

לא ידעתי איזה צבע אני רוצה, למרות שכבר כתבתי שאת הטורקיז באמת אהבתי איך שראיתי אותו, אבל פחדתי מהבעיות עם הצבע הזה בעתיד (יש על זה דיון שלם וארוך בנפרד, שפתחתי בזמנו - LINK)

ופה התחלתי לשבור את הראש איזה צבע אני רוצה אם לא הטורקיז. :brickwall:

הגעתי למסקנה שאני רוצה לבן, ולא את הלבן הרגיל אלא את הלבן נבאדה.

מהנציגה מסתבר שלרגע ביצוע ההזמנה, כמעט ולא נשארו לאונים במלאי בארץ, אולי בודדים עם המנוע הזה (ו-5 דלתות ולא 3), והם היו לא בצבעים שרציתי (לבן נבאדה).

הנציגה אמרה שצריך להמתין למלאי חדש שיגיעה באזור סוף אפריל, מה גם שהוסיפה שכרגע (נכון למועד ההזמנה) אין לה בכלל אפשרות להזמין את הלבן נבאדה, לפחות לא למלאי הקרוב שצריך להגיע. אבל אמרה בוא נחכה ויותר קרוב לתאריך ההגעה של המלאי אולי תפתח אצלה האופציה להזמנת הצבע הזה, אוקיי - הסכמתי.

כבר יותר קרוב לתאריך הגעת המלאי החדש, אני מתקשר אליה ושואל - נו מה?, תשובה - קודם כל המלאי מתעכב, יגיעה רק באמצע מאי ולא יהיה על הספינה את הצבע הזה - באסה! :|

שואל אותה - אוקי, במלאי אחרי זה שיגיעה, עוד אחד, קודם כל מתי?, והאם יהיה אפשרות לשריין צבע לבן נבאדה?

היא עונה לי - כן, המלאי הבא מגיעה דיי קרוב למלאי של אמצע מאי, בערך חודש אחריו, ז''א אמצע - סוף יוני, וכן אפשר להזמין את הצבע הזה.

אוקי, חשבתי וחשבתי עם עצמי מה לעשות, האם ללכת על הלבן הרגיל במלאי של אמצע מאי, וסוף סוף כבר לקבל את הרכב? - לא!:nono:, 3 רכבים קודמים היו אצלי בצבע לבן רגיל - מספיק!, רוצה משהו קצת אחר, רוצה לבן נבאדה מנצנץ, מוכן להמתין עוד חודש.

אוקי, אומר לנציגה שאני לא מוותר על הצבע ומוכן להמתין - ממתין.

מגיעה תאריך הקרוב לאמצע יוני - מתקשר ושואל, נו מה?

תשובה - ניחשתם כבר? - המלאי הזה גם מתעכב, יגיעה בסוף יוני - אמצע יולי, יותר וודאי סוף יוני.

אוקי, עד אז אני כבר השתכנעתי שאני רוצה את הטורקיז המיוחד, אז שאול את הנציגה - האם במלאי הזה יהיה גם טורקיז והאם אני יכול לשנות את הצבע בהזמנה? תשובה - כן, יהיה ואפשר לשנות. יופי, משנים את הצבע בהזמנה.

(ד''א במלאי הקודם גם לא היה את הטורקיז כמו שלא היה את הלבן נבאדה)

עכשיו, אני יודע שבתחילת יולי אני צריך לטוס לטיול ל-3 שבועות לארה''ב, והמלאי, הרכב שלי יגיעה קרוב לתאריך הזה, או שבכלל יגיעה כבר כשאני אהיה בחו''ל.

יותר קרוב לסוף יוני אני שוב מתקשר לנציגה - המלאי הגיע כבר?, שואל אותה, - תשובה - לא, הוא יגיעה באמצע יולי וזה כבר בטוח, תאריך סגור.

אוקי, פה אני מתחיל להסביר לה שאני טס לחו''ל ב-7 ליולי, ל-3 שבועות, עד סוף יולי, איך נהיה אני שואל אותה?

היא עונה לי - אין שום בעיה עם זה, הרכב יגיעה לארץ וימתין לך עד שתחזור מחו''ל ואז כבר נכין לך אותו.

בכייף ביליתי לי ועשיתי טיול עצמאי בארה''ב עד סוף יולי וחזרתי לארץ.

מתקשר לנציגה בשבוע הראשון של תחלית אוגוסט - היא אומרת לי אוקי, בוא נתחיל זריז להכין את כל הניירת, אישורים, קודם כל של הרכב הישן שלך (ג'טה) בכדי שתמסור לנו אותו לטרייד אין ואז כבר נתחיל להכין את הלאון לקבלה.

את כל הניירת והאישורים של הטרייד אין והכספים הם באמת זירזו את העניין ותוך שבוע ימי עבודה בדיוק, הכל היה מוכן וחתום.

אוקיי, עכשיו צריך להשתדל להכין את הלאון (קבלת מספר רישוי, התקנות מקומיות וכו') עד ה-21 לאוגוסט, היא אומרת לי, בכדי שלא יכנס מחירון יצחק לוי חדש לרכב הישן שלי ואז בטוח יורידו לי עוד - מה שאני לא רוצה כמובן, ז''א היה להם בדיוק שבוע אחד בלבד להכנת הלאון (שבדרך כלל הם לוקחים עד 15 ימי עבודה להכנת רכב חדש לקבלה, מרגע החתימות על כל הטפסים).

גם פה כל הכבוד להם, הם באמת תוך שבוע בלבד הצליחו להכין לי את הלאון, עם כמה שינויים קטנים בהזמנה על הדרך, וב-18, יום חמישי התקשרו אלי וקבעו איתי ליום ראשון ה-21, לבוא למסור את הרכב הישן שלי לטרייד אין, ולקבל את הלאון החדש.

אז עכשיו אני עניתי לחלק ששאלו למה המתנה כזאת ארוכה של כמעט 5 חודשים, כי לא וויתרתי על הצבע שרציתי, יותר מזה, בסוף השתכנעתי ובחרתי בצבע המיוחד שמההתחלה אהבתי - הטורקיז. ואני שמח שהמתנתי והתאפקתי במשך כל הזמן הזה - עכשיו אני נהנה מהרכב ומהצבע שבחרתי.

טוב, עכשיו אענה לשאר שאלות של אחרים :-D:

NINJMNKY - אכן כן, טורקייייז

:biggrin2:

BrOsEf_StAlIn - שמח לשמוע על הגיר, מקווה שזה באמת כך. לגבי הצבע, למה בחרתי - כי זה באמת צבע מיוחד כמו שאתה רואה שרבים כותבים ככה, מאוד אהבתי את הצבע הזה.

Mike808 - מסכים איתך בהחלט, תודה :mm_yeah:

חולגי - כן, אני גם הופתעתי מהשרות של צ'מפיון, ובכלל משירות כזה שכיום נדיר לקבל לצערי. זה שחיכיתי כמעט 5 חודשים לרכב שלי זו לא אשמתם, פשוט אני לא וויתרתי על הצבע המיוחד שרציתי, הם מצידם - נתנו לי את השירות הטוב ביותר לאורך כל תהליך ההזמנה\ההמתנה, כל הכבוד להם וכן ירבו!

oryo - אתה זוכר את השרשור על הצבע :biggrin2:. ולגבי הג'ולייטה - אל תחשוב שלא בדקתי למרות שלא רשמתי את זה בתחילת השרשור, בדקתי גם את הרכב הזה, הג'ולייטה רכב מצויין לדעתי, אבל לא בשבילי, לא לטעם שלי.

GABIUBOGI - תודה. כן הרכב באמת זריז. היה לי מקרה השבוע בכביש (אני מזכיר - אני עדיין בהרצה), שנסעתי בימני ופתאום נזכרתי שאני צריך לפנות שמאלה, היה צורך לעבור אל הנתיב השמאלי עקב כך, והתנוע הייתה יחסית כבדה. ובדיוק ראיתי שיש לי חלון קטן וצפוף בין המכוניות בשני הנתיבים, אז זריז חשבתי והבנתי שאני צריך קצת להעלות את הטורים ולהספיק לעבור לשמאלי בכדי לא לפספס את הפנייה.

בקושי נגעתי בדוושה, הטורים עלו נראה לי רק ל-3,000 לא יותר, והרכב זינק כמו נוצה בין הנתיבים ובין המכוניות, תוך שנייה כבר מצאתי את עצמי בנתיב השמאלי לכיוון פנייה שמאלה :shock:, הייתי מופתע לטובה, באמת. אני בדרך כלל לא עושה ככה בכדי לא להפריע ולא להבהיל נהגים אחרים, אבל פה פשוט קרה מקרה כזה שהייתי צריך, בדרך כלל אני לפי המהירות שלי מתכנן דברים כאלו קצת מראש לפני, בכדי לא להפריע לאחרים.

שבלול - כן אה, שמת לב :-), הסר נא דאגה מליבך, אני בדרך כלל חונה כמו שצריך, ולא כמו שרואים בתמונה, כשהוצאתי את הרכב באולם מהבוקס קבלה החוצה לחנייה :-D.

שומאכר - אתה לא עיוור צבעים, כמו שכתבתי כבר לא פעם - זה צבע מיוחד ששום מצלמה (תמונה או וידאו) לא יכולה להעביר מדוייק את היופי הייחודי שבו. את הצבע הזה צריך לראות בעיניים בכדי להבין, אני מקווה שיצא לך לראות את הצבע הזה בדיוק איפשהו מקרוב, בכדי שתבין :-D.

ferdinandstrat - יאלה, בכייף, אתה תקנה צהובה, עוד מישהו אדומה ואפשר לצלם סרטון על הרפתקאותיו של סוניק הקיפוד וחבריו :roflmao:.

ravivpinhas - כן, אני כבר הבנתי שהרצה רצוי לעשות, בכל מקרה להזיק זה לא יזיק לרכב, אבל הנפש תהיה שקטה לפחות. וכן, התמונות מהסוכנות בראשון :-).

locus - אל תתחיל עם הגיר :biggrin2:, תודה :-).

98civic - תודה לך , אני אחפש מידע באינטרנט על אופי הגיר.

Pavlik - בשכונה שלך, זה לא במקרה בבת ים? :-)

עכשיו, כמה מכם פה שאלתם איזה תרגיל עשה יבואן שברולט שבגלל זה וויתרתי על המאליבו החדשה.

אז ככה, הם היו צריכים לעשות השקה לדגמים החדשים שמגיעים לארץ - כגון מאליבו חדשה לגמרי, אקווינוקס, קאמארו, וספארק המחודשת.

כמובן שלפני זה הם עשו פירסומים על ההשקה. וכמובן הרבה אנשים התקשרו והתעניינו.

וכמו במקרה שלי, הרבה התקשרו והתעניינו במאליבו החדשה.

אז גם אני התקשרתי (ולא פעם אחת) והתעניינתי באחת, ושאלתי פרטים כגון איזה מנוע, מחירים וכו'.

על מה שלא פעם, בוודאות הנציגים אמרו לי (וגם לאנשים אחרים, אני יודע את זה) בטלפון שהמאליבו החדשה תגיעה עם שני מנועי טורבו, האחד עם מנוע 1.5 וגיר אוטומטי 6 הילוכים, והשני עם מנוע 2.0 עם גיר אוטומטי 8 הילוכים (באותו הרגע גם חוץ ממנוע חזק עניין אותי גם הגיר, מאוד רציתי אוטומטי אמין ועוד עם 8 הילוכים שזה אומר שלמרות המנוע החזק עם גיר כזה הוא אמור להיות לפחות טיפה חסכוני - למה לא, בכייף).

אמרו גם מחירים - ה-1.5 בכלל לא עניין אותי, אז זכרתי טוב מאוד את המחיר המדובר לגבי ה-2.0, נאמר שהיא תעלה בהתחלה במחיר מבצע לרגל ההשקה משהו כמו 164,000 שקל.

חשבתי טוב ואמרתי לעצמי - אני חייב לבדוק את הרכב הזה, מבחינת הגיר\מנוע\מחיר הוא ממש מתאים לי, נשאר רק לבדוק את שאר הפרמטרים - עיצוב חיצוני, פנימי, ואחרי זה בנסיעת מבחן את ההתנהגות והנוחות. נרשמתי להגיע להשקה.

הגעתי להשקה - ומה מסתבר לי בהשקה?, שהיבואן בכלל לא מתכוון להביא לארץ את הדגם עם המנוע 2.0 טורבו ו-8 הילוכים אוטומט, אלא רק את הדגם עם המנוע 1.5 טורבו ו-6 הילוכים אוטומט.

מה גם, שהיבואן החליט שהמחיר של הדגם הזה שיביאו, ה-1.5, יתחיל רק 160,000 שקל.

אני כבר באמת תכננתי על הרכב הזה, ועקב כך מה שהתגלה לי בהשקה, הייתי מעין אבוד פתאום שוב, לא ידעתי מה לעשות, בכל מקרה שיריינתי אחת, המחיר הסופי יצאה כבר קרוב ל-170,000 שקל, הזוי פשוט לדעתי, לדגם עם המנוע 1.5.

אחרי ההשקה, חיכיתי בינתיים שיביאו את המלאי הראשון לארץ ויתחילו לעשות נסיעות מבחן, ובינתיים חשבתי טוב טוב, ולא התאפקתי, לא הצלחתי להמתין לנסיעת המבחן, התקשרתי לסוכנות, ונסעתי לבטל את העסקה, סוף הסיפור.

לדעתי, היבואן פעל בחזירות עם הדגם הזה של המאליבו, בכך שקבע מחיר כזה, מה גם שהם (נציגי היבואן), הטעו הרבה לקוחות שהתקשרו אלהים לפני ההשקה לברר פרטים, וזה כבר לא הטעיה מקרית, אלא מכוונת בוודאות, בשביל מה - אני לא יודע.

בכל מקרה - בשבילי היבואן הזה הראה פני חזיר, כי אני שונא תרגילים כאלו.

אז היום אני נהנה מהלאון החדש שלי, ומקווה שאהנה ממנו למשך שנים, וכן, אני שמח שביטלתי את ההזמנה על המאליבו החדשה.

תכתבו עוד :wink:, אם יש עוד שאלות אני אענה בכייף.

שוב תודה רבה לכולם.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

כמה שאני מקנא בך ידידי!

תתחדש, צבע מהמם מיוחד מאוד!

אם אפשר לשאול מה המחיר ששילמת עבור הלאון והאם נתנו לך מחירון בעד הרכב הקודם?

פורסם
כמה שאני מקנא בך ידידי!

תתחדש, צבע מהמם מיוחד מאוד!

אם אפשר לשאול מה המחיר ששילמת עבור הלאון והאם נתנו לך מחירון בעד הרכב הקודם?

תודה חבר.

לגבי המחיר כתבתי לך בפרטי.

אם מישהו רוצה לדעת גם, אני ארשום בפרטי כדי לא לרשום בפומבי.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

גם אני קיבלתי שירות מצויין בקניית האיביזה.

הרכב היה אצלי בדיוק שבוע מגמר התשלום. גם אני הזמנתי בהתחלה צבע אחר (תכלת כסוף, גוון חדש שבמציאות נראה סגול) ו-3 ימים לפני גמר התשלום התחרטתי להחלפתי לאפור כהה.

העברתי להם את כל הכסף ביום שני (מהחשבון + מימון ללא ריבית והצמדה דרכם - 50K) וביקשתי שינסו להכין את הרכב לשישי בגלל שזה היה יום ההולדת של אימא שלי ורציתי להפתיע אותה. היו צריכים להתקין משענת יד וחיישים ולהחליף את הג'אנטים למגנזיום.

היו איתי בקשר יומיומי, דאגו לעדכן אותי בדיוק איפה הכל עומד, ביום חמישי דקה לפני סגירת הסוכנות התקשרה מתאמת המסירות לספר לי שרוב הסיכויים שהרכב לא יגיע מחר כי לא החליפו את הג'אנטים ושהיא ממש ממש מצטערת. אמרתי תודה ושיניתי תוכניות. בסוף ביום שישי בשעה 10:00 טלפון מהסוכנות שהרכב עלה על המובילית והוא בדרך, אם נרצה אפשר לבוא לאסוף אותו עד שעה 16:00 או בשבת (הסוכנות בנצרת פתוחה בשבת). אני הייתי בכניסה לתל אביב אז היה אבוד וקיבלנו את הרכב רק ביום שני, שבוע בדיוק לאחר גמר התשלום.

הזמנת תוספות בהתקנה מקומית?

• תוכן חדש...