Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריכה לנסוע בבוקר משכונת קפלן לשכונה הירוקה בכפר סבא שזה בערך 8 קמ .בבוקר הכנסה של הילד לגן ב 7 בבוקר והגעה לגן ב 7 וחצי .התקציב די מוגבל כי אני מגדלת 3 ילדים לבד . מה המחירים הכי נמוכים שאני יכולה למצוא רכב ליסינג.ו וכמה זמן נסיעה באופניים חשמליות יקח לי 8 קמ והאם אפשר לנסוע עם האופניים בחורף או שזה מתכון לקצרים באופניים . תודה

פורסם

רכיבה בחורף על אופניים חשמליים: מתכון לקצרים זה לא.

מתכון לסרבול, סכנת החלקה, סכנת דריסה / פגיעה מרכב שלא רואה אותך, לחטוף רסס מים /שלוליות בוץ מאוטובוסים... לא נעים, בטח לא כשיש ילד קטן על האופניים.

לא בקיא במחירי ליסינג , תמתיני לעוד דעות, אבל לדעתי לתקופת החורף לפחות, זול יותר יהיה לדאוג לנהג מונית קבוע שיאסוף בכל בוקר

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לא משתלם לקחת ליסינג מעבדוה למרחק של 8 ק"מ, כל חודש תפסיד סכום של 4 ספרות על זה לעומת פרטי.

עדיף כבר לקנות רכב יד שניה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני צריכה לנסוע בבוקר משכונת קפלן לשכונה הירוקה בכפר סבא שזה בערך 8 קמ .בבוקר הכנסה של הילד לגן ב 7 בבוקר והגעה לגן ב 7 וחצי .התקציב די מוגבל כי אני מגדלת 3 ילדים לבד . מה המחירים הכי נמוכים שאני יכולה למצוא רכב ליסינג.ו וכמה זמן נסיעה באופניים חשמליות יקח לי 8 קמ והאם אפשר לנסוע עם האופניים בחורף או שזה מתכון לקצרים באופניים . תודה

קודם כל, מהו התקציב?

אני לא רואה סיבה למה שיהיו קצרים באופניים חשמליים, אבל צריך לבחון כמה המסלול בטוח לרכיבה. אז קודם כל לנסות אותו עם אופניים (חשמליים או אחרים).

דבר שני, לגבי מהירות, שוב, זה מאוד תלוי בדרך, אבל בהנחה שאת לא טסה, אפשר להניח שעד חצי שעה לכל כיוון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על איזה חורף מדובר? כמה ימי גשם יש כבר....

יש הרבה יתרונות לאופניים חשמליות. ויש גם חסרונות, אבל את החסרון של הגשם אפשר לפתור בקלות ע"י מונית או אפילו לשכור רכב לקראת הימים הגשומים.

פורסם

רכב ליסינג ירד מהפרק .הצעתי לה אופנוע 50סמק אבל היא נלחצה .אז רוב הסיכוי שזה יהיה אופניים חשמליות יד שניה .איך בודקים את המצב שלהם ואת מצב הסוללה .היא צריכה להרים את זה לקומה 4 בלי מעלית .אנחנו האחים נותנים לה את הרכבים שלנו אז ככה שאפשר להסתדר .

פורסם

קומה 4 בלי מעלית? גם המתקפלים החשמליים הם אופניים של 25-30 קילו. להרים אותם סתם ככה זה מאתגר. להרים אותם כל יום לקומה רביעית בלי מעלית זה לא סביר...

• תוכן חדש...