Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי מגבלות של עבודה.

הסיפור היה מדהים - טיסה עם AF/KLM (הלוך דרך פריז וחזור דרך אמסטרדם) הוצעה תמורת פחות מ-400 דולר לאדם. כיון שהתלבטתי יומיים שילתי 420 דולר. בהמשך חשבתי לצרף את אחד הבנים - המחיר היה 700 דולר. הייתי מוכן לשלם אבל הילד לא רצה. יום לפי הטיסה בדקתי - הכרטיס הוצ ב-1000 דולר.

היפה היה שהטיסה לליסבון עלתה פחות מטיסה לאמסטרדם או פריז באותו מטוס.

המערכת "זוכרת" אותך ולכן מקפיצה מחירים (בן דוד שלי עובד בחברה ש"מסדרת" טיסות לעסקים וכו'. הוא אמר במפורש שתמיד לעשות חיפוש פעם אחת לאותו המקום אחרת המערכת תקפיץ לך כל פעם מחירים)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בובי - מה שקרה למחירים הוא סוכות.

המחירים גבוהים גם בלי קשר לסוכות. אני מחפש טיסה לרודוס / כריתים לתאריכים 6.9 עד 10.9 (בין אוגוסט לבין החגים, תקופה שאמורה להיות זולה) והמחירים לא הגיוניים. על טיסה בלבד דורשים מחיר שקיבלתי תמורתו לפני שנתיים טיסה + מלון ברמה גבוהה מאוד ברודוס.

פורסם

המערכת זוכרת אותך? באמת?

יש לך עוד כמה תובנות שלא קשורות למציאות?

העסק הזה דינמי, המחירים יכולים להשתנות כל רגע.

מדהים שאנשים כותבים כאן על נושאים שאין להם שמץ של מושג, ועוד בביטחון עצמי מופרז.

סלע

פורסם

הנה משהו שלא הצלחתי לפענח

אם אתה מישראל מקבל מחיר X

אם אתה מארה"ב אתה מקבל X-30

וכן הלאה.. ולא צריך VPNים וכאלו, פשוט מסמן את המדינה שלך..

פורסם
המערכת זוכרת אותך? באמת?

יש לך עוד כמה תובנות שלא קשורות למציאות?

העסק הזה דינמי, המחירים יכולים להשתנות כל רגע.

מדהים שאנשים כותבים כאן על נושאים שאין להם שמץ של מושג, ועוד בביטחון עצמי מופרז.

בהתחשב בזה שבן דוד שלי עובד בחברה הזו בתור מתכנת, וזה אחד העיסוקים שלו כן אני בטוח.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

זה נכון, זה טריק מלוכלך ידוע של האתרים, גם היתה כתבה על כך באחד העיתונים הגדולים לא מזמן, על כך שיש לאתרים כל מיני טריקים להקפיץ מחירים לאנשים שהולכים וחוזרים מכיוון שהאתר יוצא מנקודת הנחה שמי שחוזר אליו או שנמצא הרבה זמן באתר עבר את שלב ההתלבטות והוא מתכוון לקנות, אז אפשר לדחוף לו עוד איזה כמה דולרים למחיר בשניה האחרונה.

פורסם

לא יודע. תמיד לפני טיסה אני הולך וחוזר לפחות 7-8 פעמים לאותם האתרים ומקבל את אותם המחירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בובי

אתה תמיד מאמין למה שכתוב בעיתון?

מבחינתי, הדבר היחידי הנכון בעיתון הוא התאריך.

תמחור טיסות זו תורה שלמה ואני לא מתכוון להרצות כאן.

יש הרבה פרמטרים שמשפיעים על תמחור, ביקור חוזר באתר הוא לא אחד מהם.

סלע

פורסם

אני מכיר את הטענה הזו. היא חוזרת שוב ושוב בתוכניות ומדורי התיירות בכל סוגי המדיה.

אם אתה מאמין לה פשוט בצע את החיפוש במצב פורנו, או השתמש בכמה מחשבים\דפדפנים והשווה מחירים באותו זמן, חברה וצמד נמלי תעופה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שכדאי להעזר לטיסה ראשונה בסוכן, ורצוי אחד אמין וניסיון עשיר בתחום. הרשת מלאה ברמאויות, וקל מאוד להתפתות. הסיכון בעיניי לא שווה את הכמה גרושים שאפשר לחסוך ולהרוס את הטיול.

אני נעזרתי ורכשתי חבילה (טיסה ומלון) מסוכן שהוא חבר פורום בשם סלע. (אם אני זוכר נעון שמו הפרטי הוא אילן) הסביר לי על המסלול והמלון ברמה מקצועית מאוד. נתן טיפים ומקומות שחובה לבקר בהם, ועל אילו מומלץ לוותר, גם כשחזרנו לארץ (אני וזוגתי) דאג להתקשר ולהתעדכן איך עבר עלינו הטיול. לא ניתקלתי בשירות כזה אצל נותני שירות אחרים. לגבי המחיר אני לא זוכר כמה יצא לנו הטיול, אבל כן זוכר שהמחיר היה מאוד הוגן בהשווה להצעות אחירות. וסגרנו מולו.

אני חד משמעית ממליץ עליו. במיוחד כשמדובר בטיול ראשון, וכאב הראש והחששות הם רבים. סלע ישלח אותכם עם חיוך :))

סעו

לשלום ותהנו!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

איזה רמאויות?

באתר בוקינג יש רמאויות? קוראים את הביקורות ורואים את המיקום וזהו, באתר של klm יש רמאויות?

גם זה לא יותר מידי מסובך להבין מה כדאי לראות באמסטרדם בשלושה ימים, מגיעים לשם עשרות מליוני תיירים בשנה והכל ידוע וברור.

אם כבר רמאויות יכולות להיות מצד סוכנים שמוכרים דילים ובשניה האחרונה מחליפים מלון וטוענים שזה "אותו הדבר" וכו..

פורסם

חברים, לא הצלחתי למצוא טיסות במחיר שיתאים לי, הכי זול שמצאתי טיסה ישירה ב700 דולר לאדם.

אני דיי אבוד עצות וכבר חושב לוותר..

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

חיפשתי לך קצת. אפילו טיסות קונקשן עולות ככה עכשיו, כנראה תקופה נורא עמוסה וזה מה יש. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לחכות לרגע האחרון ולקוות שיצוץ משהו, אבל גם זו בעיה כי לא תוכל לארגן מקום לינה מראש.

יש כמובן את האופציה לבחור יעד אחר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנסה לדחות את הטיול לעוד ארבעה חודשים במידה ויאפשרו לי בעבודה.

מה יהיה מזג האוויר שם מישהו יודע? .

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

בפעם האחרונה בה ביקרתי באמסטרדם - זה היה בפברואר 2005 - טמפרטורה מתחת לאפס ושלג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...