Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה שנת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב בתקציב של עד 40K, חשוב שיהיה חסכוני בדלק ולא חלש מידי.

אופי הנסיעה משולב בין עירוני לבין עירוני.

ההתלבטות כרגע היא בין I30 לפביה.

רציתי לשאול מה אתם אומרים על סקודה פאביה 2010 באופן כללי, אמינות, עלויות טיפולים שוטפים (שמעתי שיקרות יותר מהממוצע)

מצאתי סקודה פאביה

שנתון 2010

יד 1

דגם Ambiente 16V אוט' 5 דל' 1.6

65 אלף קילומטר

מחיר 38.5K

מול I30 אחרת:

שנתון 2008

יד 2

דגם Premuim אוטומט 1.6 - 126 כ"ס

80000 קילומטר

מחיר 37K

על איזה מהם הייתם הולכים ומדוע ההפרש במחיר כל כך נמוך כשהשנתון והקילומטרז בפאביה יותר טובים?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני דיי בטוח שהשיווק של הפביה 1.6 הסתיים ב-2009 ומ-2010 היא הגיעה עם מנוע 1.2 טורבו וגיר רובוטי. גם המחיר שציינת הגיוני לפביה מיד ראשונה שנסעה מעט, בקש צילום של הרישיון כדי להיות בטוח.

בכל אופן, ה-1.6 דיי אמינה ופחות יקרה לאחזקה מדגמי ה-TSI. אם אין צורך במרווח הפנימי הגדול יותר של ה-I30 אז הייתי בוחר בפביה. היא גם שקטה ונוחה יותר מהיונדאי, יש לה גיר עם 6 הילוכים לעומת 4 אבל למרות זאת היונדאי מרגישה זריזה יותר. צריכת הדלק דומה.

פורסם
אני דיי בטוח שהשיווק של הפביה 1.6 הסתיים ב-2009 ומ-2010 היא הגיעה עם מנוע 1.2 טורבו וגיר רובוטי. גם המחיר שציינת הגיוני לפביה מיד ראשונה שנסעה מעט, בקש צילום של הרישיון כדי להיות בטוח.

בכל אופן, ה-1.6 דיי אמינה ופחות יקרה לאחזקה מדגמי ה-TSI. אם אין צורך במרווח הפנימי הגדול יותר של ה-I30 אז הייתי בוחר בפביה. היא גם שקטה ונוחה יותר מהיונדאי, יש לה גיר עם 6 הילוכים לעומת 4 אבל למרות זאת היונדאי מרגישה זריזה יותר. צריכת הדלק דומה.

תודה רבה על התגובה!

עלות הטיפולים של הפאביה לא גבוהה משמעותית מהיונדאי?

אשמח לעוד תגובות

פורסם

במוסכי יבואן יקר אצל כל היבואנים, מי יותר ומי פחות.

בפביה של אחותי אני מטפל במוסך מורשה משרד התחבורה ולא של צ'מפיון במחירים סבירים.

פורסם

יש מוסכים מומחים לכל קבוצת פולקסוואגן כמו מוסך רון בת"א עם מחירים סבירים ביותר.

אם חשובה לך צריכת דלק וידני בא בחשבון - על פביה ידנית 1400 אני עושה צריכה משולבת של 14-15 ק"מ לליטר. כולל נסיעה עירונית, פקקים, שיוט בכביש 1 על 120-130 קמ"ש (כשזה אפשרי). די בטוח ש i-30 לא תיתן צריכת דלק כזאת.

• תוכן חדש...