Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אמנם אני עדיין לא אבא, אבל התחלתי לעבוד בתחום ה Physical security ואני חושב שיש לי אחלה הזדמנות להשתמש בחבר'ה הסובבים אותי לתת פתרון אמין וזול לשיחכת הילד ברכב.

אשמח לעזרתכם בלהבין מה מגוון החגורות שיש לכסאות הילדים הנפוצים בשוק. האם יש כמה פתרונות סטנדרטיים או שכל יצרן יכול לייצר חיבור רתמה שונה?

אגב, אם יש לכם רעיון מגניב לאיך לפתור את הבעיה ובא לכם לשתף אתם מוזמנים גם כן..

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

הפתרון המיידי הכי טוב הוא תמיד להשאיר את התיק במושב האחורי ליד הילד, כי את תיק תמיד זוכרים לקחת כי חייבים אותו בשביל הסידורים/ מפתחות וכו..

פורסם

לא כולם מסתובבים עם תיק וכל הפתרונות של נעל, שרוך ושאר ירקות הם לא הפתרונות שאני מכוון אליהם :> יותר לכיוון של פתרונות טכנולוגיים

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי פיתרון שבא בנפרד מכיסא הילד הוא לא יעיל כי אחרי כמה פעמים שוכחים לחבר אותו. צריך משהו שמתקינים בכיסא פעם אחת ושוכחים ממנו.

למשל, משהו שמזהה שהרכב בתנועה, עובד על משקל ביחד עם הסגירה והפתיחה של החגורה. כשהחגורה סגורה והרכב כבוי + משקל על הכיסא, המכשיר מתריע.

השאלה הגדולה זה איך לזהות שהרכב עומד וכבוי בלי להתחבר אליו. אולי עם חיישן שמזהה קצב של וויברציות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יצרני הרכב כבר לפני שנים היו יכולים להוסיף פונקציה למחשב הרכב שבעת כיבוי המנוע תכתוב "Don't forget your fucking baby"

בתוספת 3 צפצופים.

אם יכולים לחייב אותם לייצר מנועים שעומדים בתקן זיהום אוויר למה לא יכולים להמציא בשבילם תקן ״שכחת תינוקות״?

V5

פורסם

זאת הדרך היחידה לעשות את זה.

התקנות ישראליות כמו מובילאיי ברנו זה רק נזק לאוטו.

אין לך אוטו שיש לו מנגנון כזה תקנה אוטו אחר.

ניסן מיקרה לא בולמת לבד אז תקנה פולקסווגן UP

[video=youtube;l4-N3StxXeE]

אייל

• תוכן חדש...