Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפצל aux, באיזו חנות יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי בכמה חנויות מוסיקה ואביזרים ולא היה להם. הכוונה למפצל פשוט שמתחבר לחיבור אוזניות במחשב נייד, ואליו אפשר לחבר 2 זוגות של אוזניות בוא זמנית.

מישהו יודע באיזו חנות בארץ אפשר לרכוש?

צריך את זה בהקדם אז חול לא אופציה. מחיר גם לא קריטי (צריך משהו פשוט).

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אתה מתכוון לאחד כזה?

s-l225.jpg

עוד לא נתקלתי בכזה מפצל שהוא לא piece of shit ואשכרה עובד לאורך כמה שבועות מבלי בעיות מגע.

ומכשזה נאמר, בכל חנות אלקטרוניקה יש כזה דבר, אני חושב שראיתי אחד כזה אפילו באייס.

בפ"ת אני מכיר 3 חנויות שמוכרות את הזבל הזה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

^

אני משתמש כקומבינה באחד כזה בתור מאריך (כבל PL PL מהמחשב, מתחבר לזה ואוזניות מתחברות לזה)

עובד בשיטה הזאת כבר יותר משנה, פעם ב יש קצת בעיות מגע אבל נגיעה קטנה וזה מסתדר.

פורסם

יש לי אחד כזה בצבע זהב שעשוי כולו ממתכת, עובד כבר סביבות ה10 שנים, לא יודע לומר של איזו חברה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

תודה כולם.

צריך שיעבוד לי בדיוק 12 שעות בטיסה ואחר כך מצידי שיתפוצצו.

אמינות לא בראש העדיפויות.

התקשרתי אמרו שאין :evil:

אלך מחר פיזית יש לי תחושה שנפלתי על נציג עפיפון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...