Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעדיין לא החליט לאן לטייל בשלהי הקיץ או בתקופת החגים אז קבלו המלצה חמה על צפון איטליה.

נסענו בטיול מאורגן של שבעה ימים שכולל את אגם גארדה והעיירות הציוריות סביב, הרי הדולומיטים, ורונה, ונציה, מילאנו ועוד המון מקומות קסומים נוספים.

המדריך היה מעולה והקבוצה זרמה אתו בצורה טובה למרות כל החששות שלנו לפני הטיול.

הנופים מרהיבים. השאיר אותנו פעורי פה מול האדריכלות העתיקה, המים והירוק הרב שנמצא בכל מקום.

קבלו מספר תמונות שצילמנו במהלך הטיול:

Italy (1).jpgItaly (2).jpgItaly (3).jpgItaly (4).jpgItaly (5).jpgItaly (6).jpgItaly (7).jpgItaly (8).jpgItaly (9).jpgItaly (10).jpgItaly (11).jpgItaly (12).jpgItaly (13).jpgItaly (14).jpgItaly (16).jpgItaly (15).jpg

אם יש שאלות, אשמח לענות.

S60 Rdesign

פורסם

איזור נפלא.

לפני 12 שנה בילינו שבוע בטיולי כוכב מוורונה, בכלל לא התקרבנו למילאנו וגם לא לדולומיטים. כל כך הרבה לעשות ברדיוס הרבה יותר קטן.

הייו עם ילדים צעירים, כך שיומיים הוקדשו לפארק המים, עיר הסרטים ופארק גארדה. אבל גם אם היינו מקדישים יומיים אלה לטיולים עדיין היה נותר הרבה מה לראות.

התלונה היחידה שלנו היתה היחס בנמה"ת של וורונה (וגם בטיסה, בחברת Eurofly), שהיה מהמגעילים שפגשנו מעולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ונציה מצריכה לפחות יום - יומיים.

חיפוש בפורום יעלה לך לא מעת המלצות, במיוחד לגבני נושא החניה והלינה. אישית נהגתי מורונה לונציה וחזרה באותו יום, אבל, כאמור, הייתי עם שלושה ילדים די צעירים (8-14) מה שמהווה מגבלה מבחינת זמנים ואתרים, וגם לא היה לנו שפיל עם המלון כיון שהיה מדובר בעסקת חבילה (שכללה גם טיסות ורכב)

פירנצה נמצאת באזור אחר לגמרי, השאלה היא לאן ומאין אתה טס וכמה זמן אתה מקדיש לכל איזור. הבנים שלי היו בפירנצה לפני שנה במסגרת טיול שהחל והסתיים במילאנו, הגיע דרך פיזה ולנו בפאתי פירנצה שני לילות. לאור הדיווחים בפורום על קנסות כבדים ב-ZTL עשו את הטיול בעיר באמצעות תח"צ. לא שנהיגה של 250 ק"מ באוטוסטראדות היא ענין בעייתי במיוחד, פשוט מדובר באזורים כל כך עשירים באתרים עד שאם מדובר בטיול לא ארוך במיוחד עדיף לצמצם את תא השטח, לעשות אותו ביסודיות ולתכנן את הטיול הבא לאזור אחר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

"לאור הדיווחים בפורום על קנסות כבדים ב-ZTL עשו את הטיול בעיר באמצעות תח"צ"

1+ כמעט ואי אפשר לנוע בלי לשלם מאות יורו עבור שימוש בכבישים, כניסה לערים וחניה.

בחלק מהמקרים, האיטלקים מסתירים את העובדה שיש לשלם מס בכניסה לערים ואז קנס גבוה יחכה לכם כאשר תחזירו את הרכב השכור. נוכלות אמתית.

האזור עמוס במיוחד ומי שלא מכיר את כיווני העומס והשעות יכול להתקע זמן רב בפקק עומד.

המדריך שלנו כל הזמן כיוון את המסלולים נגד כיוון הפקקים. בצד השני של הכביש היה לפעמים פקק ארוך מאוד של קילומטרים.

קניית חבילת גלישה מאוד מומלצת. ה WIFI במלונות מאוד אטי.

שימו לב לכייסים, הם מצויים בכל מקום.

קבלו תמונות נוספות, הפעם עם קצת זיקה מוטורית.

רוב מכוניות המשטרה הן מדיגמי פיאט ואלפא. מאוד אהבתי את ה 159.

20160815_164126 (2).jpg20160815_170735 (2).jpg20160816_145651 (3).jpg

הפיאט 500 משתלבת מאוד יפה ברחובות הצרים של איטליה

20160815_094000 (2).jpg

גם VRS :

20160815_094053 (3).jpg

איך אפשר בלי למבורגיני

20160815_094643 (2).jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אני טס ל ומ ונציה

לוקח רכב מהשדה וחונה בחניון, יושן לילה בונציה וביום שלמחרת לאחר שסיימתי נוסע אל פירנצה (כן - יודע שזה נסיעה ארוכה)

בפירנצה מבלה 3 לילות וביום האחרון חוזר חזרה לשדה בונציה, טיסה ב 19:00

הבנתי שפירנצה זה יומיים-שלוש, נחליט במקום כמה זמן מספיק לנו ואולי ניסע לטייל באזור יום אחד, אם לא לא נורא.

הטיול תוכנן לשנה שעברה במגבלות מסוימות ולקראת היציאה נדחה לשנה הזאת

יש מלונות מוזמנים עם אפשרות ביטול ללא קנס, אבל אני לא חושב שיש משהו לשנות כאן.

פורסם

קניית חבילת גלישה מאוד מומלצת. ה WIFI במלונות מאוד אטי.

נכון לכל מדינה בה אני שוהה למעלה מ-48 שעות, אם כי תלוי גם במחיר, שנע בין 5 אירו בפינלנד לעשרות דולרים במדינות כמו אירלנד או ארה"ב (היקרה ביתר בה ביקרתי). יש לי אוסף של כרטיסי סים מכ-20 מדינות, כמובן שמרביתם כבר לא פעילים (מקובל שכרטיסים מתבטלים בין 3-12 חודשים לאחר הטעינה או השימוש האחרונים.

פורסם

הייתי במאי בדרום טירול ובאיזור אגם גארדה ואגם ד'איסאן. את גארדה לא אהבתי, אבל את אנטרסלבה שבה היינו בתחילת הטיול ממש ממש אהבתי, מקום מדהים. יש שם אגם אלפיני קטן שנקרא antholzersee עם מלון קטן לידו, מקום מעולה לנקות בו את הראש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

אכן צפון איטליה הוא אזור שאפשר לעשות בו המון דברים ובהמון תחומים, אדריכלות, נוף, סקי בחורף, ספורט מוטורי עשיר, אוכל אוכל ועוד אוכל, כל פעם שאני שם אני אומר שצריך לחזור כי לא הספקתי הכל

פעם אחרונה הייתי במוזיאון פרארי ומוזיאון אנזו פרארי (2 מקומות נפרדים) התצוגה במוזאון פרארי היתה די עלובה, רובה סביב פורמולה אחת או מרוצים אחרים, אנזו פרארי לעומת זאת היה שוה ביותר (רוב המכוניות האיקוניות ותצוגת מנועים ענקית)

בנוסף הייתי במוזיאון למבורגיני שנמצא בשום מקום, היה מאוד מאוד שווה להתאמץ להגיע (לא כזה מאמץ אם יש לך רכב ואתה באזור)

ונציה בעקרון זו מלכודת תיירים גדולה כי למעשה אין שם משהו "עדכני", הכל סביב תיירות 100%, פעם אחת ישנתי בתוך ונציה ואז קל להסתובב שם בלילה אבל בפעם השניה ישנתי מחוץ לאי ובאותו כסף השגתי חדר הרבה יותר שווה, לא מצאתי אישית משהו שמחייב שינה בתוך ונציה

IMG_3474.jpg

IMG_3480.jpg

IMG_3487.jpg

IMG_3497.jpg

IMG_3327.jpg

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

על אגם גארדה יש לא מעט פעילויות לילדים:

פארג גארדה - לונה פררק גדול ולא רע. בהחלט יום עם ילדים.

עיר הסרטים + פארק מים שסוגרים לך ביחד יום.

נסיעה על החוף המזרחי של אגם גארדה עם עליה ברכבלים במאלצ'זינה (שניים) - מומלץ.

זה בשליפה מהזכרון מ-2004.

כמובן שילדים יכולים להנות גם מאתרים יותר סטנדרטיים, באיזור יש בשפע.

חוץ מז יש גם קניות - כמובן קניונים, אבל גם שווקים פתוחים מעולים.

צריך להיות מוכן מבחינת מזג אויר - לבדוק כל יום את התחזית. אני "שרפתי" חצי יום כאשר יצאי לפארק המים וכמו שהגעתי החל מבול (ושיהיה ברור - מדובר בשיא הקיץ). התקפלתי, חזרתי למלון (בורונה, עניין של איזה שעה וחצי נסיעה בתנאי מזג האויר ועות בניווט, לפני ימי ה-GPS), החלפתי בגדים ואז נסענו דרומה לארמון הדוצ'ה במנטובה, בהחלט מומלץ.

• תוכן חדש...