Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה במציאת רכב בתקציב 15,000₪ +-

שהיה רכב אמין עם טיפולים וחלקים לא יקרים,

הרכב ישמש בעיקר בנסעיות בתוך העיר מידי פעם נסיעות ארוכות.

רכבים כמו פיאט פונטו , גטס , והסוזוקי הקטנות חלשות מידי ולא באות בחשבון.

עדיפות לרכב ידני. עם צריך לעלות טיפה את התקציב לרכב משמעותית יותר טוב השמח לדעת

תודה לעוזרים.

פורסם

מאזדה 323 לנטיס בשנתונים 2003-2004.

עוד אופציה טובה אם אתה לא רוצה לנצל את כל התקציב- מיצובישי לנסר 2001.

אם ביצועים ממש חשובים אז שווה להוסיף לתקציב עוד טיפה להונדה סיוויק 2003-2004.

פורסם

חבל שאתה פוסל את הפונטו מראש. בתקציב שלך יש גם מודל 2007-8, רכב מרווח, נחשב לאמין, נעים לנהיגה, יחסית לתקציב רכב בטיחותי.

נכון שהרכב חלש יחסית אבל לא יתקע בקסטל או בדרך פרויד. כבונוס הוא לא יעניש אותך בתדלוקים.

 

אחלה רכב ראשון לרווק צעיר.

 

 

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

פורסם

מאזדה 323 לא תיתן הרבה יותר כוח מפונטו גרנדה 1.4 ידנית, וכ״כבונוס״ תיתן צריכת דלק גבוהה יותר, בטיחות ושנתון נמוכים יותר ופוטנציאל גבוה יותר לתקלות (תיבה אוטומטית מזדקנת ורכב ישן יותר).

עוד אופציה- גטס 1.6, עדיף ידנית אבל גם האוטומטית סבירה. בכל גטס שים לב שאתה לא קונה רמת גימור GLF, אין ABS ורק כרית אוויר אחת.

×
×
  • תוכן חדש...