Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי לפוקוס 2013 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם יש לך אחריות,גש לךמורשה יבואן שיברו את הראש .

אם אין לך אחריות ואתה מאיזור המרכז יש לך את אבי פרטס,שמתמחה בדיוק בבעיות כאלו.גש אליו ישירות.

דרך אגב,לא בטוח שהבעיה בממיר בהכרח כפי שזה שהגיב אחרי משום מה זה נראה לי מוקדם מידי.אולי זיוף של אחד החיישנים /חיישן שנמצא על הממיר עצמו.

חייב לבצע אבחון ממוחשב ולבדוק ביסודיות לפני החלפת חלקים.

http://www.aviparts.co.il/

לפי המחירון,שמפורסם באתר שלו תגיד תודה,שאין לך B4 ...

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף ממיר, כנס ליוטיוב וראה כמה מאות סרטונים ישנם בנשא קוד P0420. זו סיבת ההכשלה העיקרית בבדיקות הזיהום הדו שנתיות במסגרת מבחן הרישוי ברוב מדינות ארה"ב.

מציע לך להביא מארה"ב את האביזר המרחיק את החיישן האחורי ולהתקין. אני פתרתי כך תקלות במספר מכוניות.

עם עדיין תצטרך ממיר, מציע לך ללכת על ממיר ספורט Magnaflow. היבואן בארץ הוא קו-גול. אין לי איתם קשר, ואני מביא לצרכים העצמיים שלי לבד.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם (נערך)
לפני שאתה רץ להחליף ממיר, כנס ליוטיוב וראה כמה מאות סרטונים ישנם בנשא קוד P0420. זו סיבת ההכשלה העיקרית בבדיקות הזיהום הדו שנתיות במסגרת מבחן הרישוי ברוב מדינות ארה"ב.

מציע לך להביא מארה"ב את האביזר המרחיק את החיישן האחורי ולהתקין. אני פתרתי כך תקלות במספר מכוניות.

עם עדיין תצטרך ממיר, מציע לך ללכת על ממיר ספורט Magnaflow. היבואן בארץ הוא קו-גול. אין לי איתם קשר, ואני מביא לצרכים העצמיים שלי לבד.

בהצלחה,

אורן

א.אין דבר כזה ממיר ספורט. במידה ויש אשמח לקישור שמתאר את מה שאמרת פה..

Mafnaflow היא חברה אדירה ומעולה, אבל לצערי ולצערך אין דבר כזה ממיר ספורט שלה- במיוחד לא לדגמים החדשים האלו של פוקוס....

ב. מה שאתה מתאר, מכניס את החיישן לתערובת עניה.. ככה שתבדוק טוב מה אתה מציע.. לפני שאתה זורק דברים באוויר סתם ככה....

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • תוכן חדש...