Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס RC200t F ספורט - מבחן דרכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ.

החלטתי לבחון את הרכב לפי "מדד הנחשקות" שהוא מייצר, אחרי הכל מכוניות כאלה קונים מהבטן ופחות מהראש.

המדד פשוט למדי, כמה צפיות וכמה הודעות הרכב מייצר בפורום עד שהשרשור גווע ודועך.

אז עינכם הרואות, רכב שאמור היה להיות נחשק - פנטזיה של נהגים בכל גיל - הצליח לייצר שרשור באורך בינוני פחות או יותר.

זו כמובן שאיננה בעיה אם מדובר במכונית סלון מופנמת, אבל ברכב כזה שנמכר במחיר כזה?

פורסם

אני לא בטוח שלאורך שרשור יש מתאם עם ״נחשקות״. יש לו מתאם עם עניין.

בגלל זה יש שרשורים ארוכים על מכוניות מאוד לא נחשקות, אבל כאלו שמעוררות דיון או עניין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו, אתה צודק.

אבל כשמכונית נחשקת היא מייצרת עניין וגורמת לדיונים ארוכים על אורך ידית האיתות ואיכות מתג האורות.

זה כבר השרשור השני בעניין הרכב הזה שמת בטרם עת.

למה?

פורסם

אני מסכים שהיא מכונית הרבה פחות מעניינת מאשר מכוניות אחרות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

גם אם היא מעניינת לכשעצה, בגלל שהיא לא מצליחה להתחרות בנישה שלה מבחינת מחיר או ביצועים, אנשים לא רואים בה אלטרנטיבה לקנייה הבאה ולכן פחות מתעניינים.

נכון שברכבי על מתעניינים למרות שכנראה לעולם לא יהיה לנו כזה, אבל זה סיפור אחר.

בג'וליה מתעניינים מכמה סיבות:

1. כי זאת אלפא והרכבים החדשים שלהם תמיד מעוררים עניין

2. כי קרארספורום זה אתר בעיקר גברי ואלפא פונה בדיוק אליהם.

3. כי יש בארץ הרבה חובבי אלפא

4. כי לפחות מהנתונים, הג'וליה היא מתחרה ישירה בסדרה-3. מנוע, ביצועים, הנעה אחרות, גיר-8 הילוכים ועוד. נחכה למחיר בארץ ונראה אם בעקבותיו ההתעניינות תעלה או תדעך. (לדעתי רק ב 15% פחות מהבמוו היא תנגס לו בשוק ולא תימכר לאלפיסטים בלבד).

והנה שוב פוסט שאפשר להוסיף אותו לשרשרור הארוך על הג'וליה :-P

פורסם

האלפות מתומחרות גבוה מאוד בארץ. לטעמי האישי גבוה מידי אבל זה אינדיבידואלי. הן אכן סקסיות ונראות ממש יפה בפנים אבל בכל מה שקשור לביצועים והתנהגות, נופלות בכל רמת מחיר מהמתחרות שלהן עד שמגיעים לג'וליה שעליה אני בעיקר רואה ביקורות טובות.

אם במחיר עסקינן, בין ה ATS-V ל M3 ו C63 אני מהמר על האיזור של ה RC-F.

פורסם
קרמבו, אתה צודק.

אבל כשמכונית נחשקת היא מייצרת עניין וגורמת לדיונים ארוכים על אורך ידית האיתות ואיכות מתג האורות.

זה כבר השרשור השני בעניין הרכב הזה שמת בטרם עת.

למה?

באופן אישי קיבלתי את הרושם מהביקורת שאין שום דבר מיוחד ברכב והתחלתי לפהק.

בנוסף כפתור הStart של הפריוס, והחלק בקונסולה של הפקדים שנראה לקוח מאיזה קורולה הרדים אותי סופית.

בטח עוד אנשים הרגישו ככה, וזו חלק מהבעיה של הרכב כנראה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הפעם אנחנו נוהגים בגרסה החלשה שמגיעה לישראל ה-200t, שתנסה לפתות לקוחות חדשים עם עיצוב מוחצן, 245 כ"ס ובגרסת ה-F ספורט הנבחנת גם עם בולמים אדפטיבים ושאר תופינים.

אגב, כשאני אומר "אנחנו" אני מתכבד להזמין אתכם לקרוא עוד סקירה משולבת, הפעם עם חבר הפורום dorki שחשבתי שיציג אופוזיציה לוחמנית, אבל בסוף די חיבב את הלקסוס.

את הרשמים שלנו תוכלו לקרוא כאן

ההודעה הראשונה בשרשור...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...