Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאצ'יה סנדרו נראית טוב, אין ספק. גם תג מחיר מאוד זול. עם זאת, היא בינונית מינוס מבחינה בטיחותית ולכן אני כנראה אאלץ לוותר עליה... שוב, כאמור - התחרות היא בין הi10, פיקנטו והסיאט מי.

בכל אופן, תודה רבה לכל המגיבים עד כה ואשמח לעוד חוות דעת :)

פורסם

אז המיי לוקחת- 4 כריות שמתפקדות כמו (כריות הצד הן גם כריות וילון), בלימה אוטומטית בעיר וחמישה כוכבי ריסוק ביורונקאפ, לעומת 4 ליונדאי/קיה.

פורסם
אז המיי לוקחת- 4 כריות שמתפקדות כמו (כריות הצד הן גם כריות וילון), בלימה אוטומטית בעיר וחמישה כוכבי ריסוק ביורונקאפ, לעומת 4 ליונדאי/קיה.

אני מניח שההבדל לא כזה משמעותי בין 4 ל5 כוכבים... וקיה או יונדאי הן בכל זאת עם דגמים לא רעים שנותנים פייט. מפה ההתלבטות.

דרך אגב, הבלימה האוטומטית הזו היא לא בסופו של דבר גם מסוכנת?

פורסם

אם הבלימה הייתה מסוכנת , לא היית רואה אותה בעוד ועוד מכוניות, וזו מערכת שמתחשבים בה במבחני הריסוק ובציון הבטיחות של הרכב.

אם אתה נוסע כמו שצריך ובולם בזמן לא צריכה להיות בעיה.

במידה ולא שמת לב או שמת לב מאוחר אז היא אמורה להציל אותך מהלכנס ברכב שלפניך.

שואל שוב מה הבעיה בבטיחות בסנדרו ,שים לב שהיא קיבלה ארבעה כוכבים.

פורסם

אם היא קיבלה 4 כוכבים, אזי גם היונדאי והקיה. שלושתן שוות מבחינה בטיחותית? לא נראה לי. אני חושב שיש הרבה יותר "עומק" מסתם דירוג של 4 כוכבים. לא יכול להיות ש3 דגמים של 3 חברות שונות לחלוטין בסופו של דבר ברמה הבטיחותית נותנות את אותן ביצועים בדיוק.

• תוכן חדש...