Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאסאט 2012 (לא בטוח לגבי דגם אבל אם צריך אני אבדוק) ואני לא מצליח לחבר את הטלפון לרכב.

במסך הפעלתי activate bluetooth audio אבל בלוח שעונים אין אפשרות phone. יש איזה דרך לבדוק אם יש לי בלוטוס ברכב?

פורסם (נערך)

מתחת למושב נוסע אמור להיות יחידת בלוטוס, צבע שחור בגודל של אייפד מיני

הרכב כרגע לא כאן אבל אני קראתי וראיתי שאמור להיות מתחת לכיסא יחידה כזאת אבל אני הסתכלתי מתחת למושב של הנהג שאח שלי יחזור אני יבדוק, אם זה כן שם למה אני לא יכול להתחבר?

עריכה אחרונה על ידי SoLiTeR
פורסם

אולי הוא תקול? צריך לבדוק.

אני ינסה לנתק ולחבר אותו אולי זה יעבוד אם לא אני צריך להחליף אותו או שפולקסווגן יכולים לתקן את זה?

פורסם
קודם תראה שהיחידה קיימת :)

היא לא שם, אבל אני לא מבין למה יש אפשרות להפעיל בלוטוס במסך אבל אין את המכשיר הזה

פורסם

באיזה מסך הפעלת? של הרדיו או של הלוח שעונים?

הרדיו לא מכיל יחידת בלוטוס, רק אפשרות התחברות ליחידה.

היחידה שאמורה להיות מתחת למושב נוסע מנהלת את כל מה שקשור לבלוטוס: את השיחה, את המיקרופון ואת התצוגה על הרדיו/לוח שעונים כאשר הטלפון מחובר.

ברדיו קיימת האפשרות לתת לו להזרים אודיו על ידי ההגדרה שציינת.

פורסם
באיזה מסך הפעלת? של הרדיו או של הלוח שעונים?

הרדיו לא מכיל יחידת בלוטוס, רק אפשרות התחברות ליחידה.

היחידה שאמורה להיות מתחת למושב נוסע מנהלת את כל מה שקשור לבלוטוס: את השיחה, את המיקרופון ואת התצוגה על הרדיו/לוח שעונים כאשר הטלפון מחובר.

ברדיו קיימת האפשרות לתת לו להזרים אודיו על ידי ההגדרה שציינת.

הפעלתי ברדיו, בלוח שעונים אין לי אפילו אפשרות שקשורה לבלוטוס

פורסם
אז.. כמו שהסברתי, ההגדרה ברדיו זה רק פתיחת ברז ליחידה.

אם אין יחידה - אין בלוטוס..

ומאיפה אני יכול לקנות יחידה כזאת? וכמה זה עולה?

פורסם

ברור שהם יכולים, אבל אני לא בטוח שהמחיר שלהם יהיה אטרקטיבי. תצלצל אליהם ותשאל מה העלות.

אני ממליץ לך לברר מק״ט של היחידה דרכם ולהזמין משומש באיביי.

• תוכן חדש...