Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מחפש רכב בתקווה למצוא שנת 2013-2014 אוטומט בתקציב כאשר הדברים החשובים לי זה מקום בבגאז' לעגלת תינוק, אמינות ובטיחות וכמעט הכי חשוב - מזגן חזק.

דברים שקצת עלו לי בחיפושים וחשבתי שאולי רלוונטיים - מאזדה 3, אני חושב שאין לי הרבה סיכוי למצוא 2014 בתקציב, אבל אולי אצליח 2013-2012, מה אתם אומרים? אולי קיה ריו 2013?

קיבלתי גם הצעה מקרוב משפחה על קיה סיד SW 2010 במחיר מחירון (אדם מבוגר, עשה עליה 20 אלף ק"מ), אבל קצת מתבאס על השנתון הנמוך וגם על ה SW שאני לא ממש צריך.

אשמח להמלצות ותודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי rogalach
פורסם

הוצעה לך מציאה (לפי הנתונים), בדוק אותה.

רכב סטיישן יהיה מאוד פרקטי בכל הנושא של ציוד (מתחיל בעגלה, עובר לטיולון ואז אופניים ופתאום עוד ילד...).

אם אתה מעוניין ברכב לתקופה ארוכה.

אם לא, אז יונדאי איי30 היא אופציה מצויינת.

קח בחשבון שכל רכב שתמצא בתקציבך ממודל 2013 ואפילו 2014 יהיה עם הרבה יותר קילומטרים על השעון מהרכב שהציעו לך. ככה שהשנתון לא ממש משחק תפקיד כאן בכל מה שקשור לאמינות או בלאי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

ראשית, מזל טוב לקראת הפיכתך לאבא! שהכל יעבור בשלום! מצטרף לדעתו של קודמי. הוצעה לך הצעה מצוינת . הקיה סיד מפתיעה לטובה בכל הפרמטרים ועוד בגרסת סטיישן שתפורה על הורים לילדים. הרשת מלאה במבחנים מפרגנים לרכב זה, כמובן בהתאם לתמורה שלו ולסגמנט שלו. אתה מאוד תעריך כאב טרי את תוספת המקום בבאגז ואת הנוחות בהעמסה ובפריקה. לך על זה. תחזיק אותה 5 שנים ועד אז יהיו לך, עוד ילדים ומשאבים נוספים.... למצוא רכב יד שנייה כאשר המקור הוא אמין, הקמ הוא נמוך, מחיר הוגן ורכב מתאים זה כמו לזכות בפיס. לך על זה. גם ישאר לך עודף.... הרי התקציב שלך גבוה יותר נכון?

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

תודה רבה על העזרה והברכות!

האם קיה ריו 2013 לא תתן תמורה טובה יותר לכסף מאשר הקיה סיד 2010 SW? האם 'ביצועי' המזגן בסיד טובים?

פורסם

את ביצועי המזגן הייתי מציע שתבדוק במצמך בפועל ברכב שהוצע לך.

קאיה ריאו 2013 (סדאן) היא אופציה טובה לזוג עם ילד.

רוב הדגם נמכר לציי רכב והמכוניות מוצעות עם קילומטראז' גבוה של 100 אלף.

מה מרתיע אותך בסיד 2010? ניראה שרק השנתון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אוקיי אז הסיד ירדה מהפרק (לא היינו מהירים מספיק :)), נשארנו עם i30 וקיה ריו כאופציות שהצעתם, עוד המלצות?

תודה!

פורסם

לפני 4 שנים התלבטתי בדיוק כמוך וקניתי קורולה 2009 רובוטית. היום עם 2 בנות ונסעתי עם 2 עגלות לפעמים- הרכב אמין ומרווח עם מזגן מעולה. אם אתה חושש מרובוטית קנה אוטומטית כזו ותהנה משקט, בטיחות, אמינות, סחירות מצוינת, טיפולים כל 15k, ואחלה מזגן, שיהיה במזל טוב!

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

אם אתה מסתדר עם סופר מיני (אפילו כזו עם בגאז', תת משפחתית שכזו) ונושאים כמו צריכת דלק (סביבות 1-12 משולב בנהיגה לא הכי חסכונית עם מזגן) וביצועי מנוע (לא מהמצטיינים, אבל לא עגלה גמורה) פחות חשובים לך, אז קיה ריו אחלה של אופציה. אמינות טובה מאוד, מזגן חזק, סחירה, נוחה, מרווחת (גם בתא הנוסעים וגם בתא המטען) ויש אחריות ל-7 שנים אם אתה לא קונה מליסינג.

אני הייתי מתמקד בגרסת ה-EX סדאן מיד פרטית.

עריכה אחרונה על ידי bencl100
פורסם

מאזדה 3 מהדגם הנוכחי לא תמצא בתקציב שלך אבל אתה יכול לנסות אחת האצ'בק מהדגם הקודם.

בדוק גם טויוטה אוריס, הונדה סיויק האצ'בק או סוזוקי SX4 האצ'בק.

פורסם

אני עכשיו לקראת ילד שלישי ולכן החלפתי את המשפחתי בפורד s-max

אבל גם בילד ראשון אני יכול רק להמליץ לך לקחת סטיישן או מרכב

האצ'בק,

אין מה להשוות את גודל הבאגז ואת הנוחות של להכניס ולהוציא עגלה.

ולנו עוד היה רכב לא קטן בהתחלה (מיצובישי גאלאנט).

שיוצאים לטייל זה בכלל עולם אחר, תתחיל לחשוב על עגלה, אופניים, מחצלת, לול נייד ועוד ועוד.

לדעתי תן לזה חשיבות רבה.

פורסם
לא חושב למאזדה3 הקודמת יש יתרון על קיה ריו סדאן מלבד התנהגות כביש.

התנהגות כביש, נוחות נסיעה, בידוד רעשים, ביצועים. ה-3 היא רכב בקטגוריה גבוה יותר (משפחתית קומפקטית לעומת סופר מיני) וזה מורגש גם במרווח בתא הנוסעים ובמיוחד במושב האחורי.

• תוכן חדש...