Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכל זאת, ההבדלים די זניחים. הנוחות דומה, הבידוד במאזדה יותר טוב במקצת, הביצועים די דומים- לריו 109 סוסים ב-6300 סל"ד ו-14 קג"מ ב-4200 סל"ד ולמאזדה פחות סוסים (105 סוס ב-6000 סל"ד), יותר מומנט (14.7 קג"מ ב-4000 סל"ד) ומעט יותר משקל. ששתי המכוניות מעבירות את הכוח לכביש דרך תיבה אוטומטית פלנטרית 4 הילוכים והנעה קדמית הביצועים כמעט זהים- 13.1 שניות למאה במאזדה (שלה כיול דוושה עצבני במיוחד), 13.2 בריו. זה נוסע וזה נוסע, שתיהן לא מהירות במיוחד. המרווח ממש לא יותר עדיף במאזדה, מניסיון, וגם תא המטען למרות הנפח הקטן על הנייר (389 ליטר), מרגיש גדול ויכול להתחרות בזה של המאזדה בכיף, אבל שתיהן לא תחרות לאוקטביה מהבחינה הזו.

לשימוש של פות"ש (מקום בבגאז' לעגלת תינוק, אמינות, בטיחות, מזגן טוב) הריו אחלה אופציה.

פורסם

אני חולק עלייך לגבי ההבדלים.

עם המשפט האחרון אני מסכים, לשימוש של פותח השרשור הריו היא אחלה אופציה ולא טענתי אחרת קודם.

אבל כמכונית, ה-3 עושה הכל בצורה טובה יותר וגם אני מדבר מניסיון עם 2 המכוניות.

פורסם

ה-3 מרגישה בהחלט יותר טוב, אבל ההבדל קטן ולדעתי לא מצדיק את הירידה בשנתון, אבל לא משנה.

דבר אחד ששמתי לב עכשיו- לפי המפרט באתר אין בריו סדאן (או האצ'בק, גם שם לא מצאתי) עיגוני איזופיקס (במאזדה יש). שפות"ש יחליט אם זה בעייה בשבילו או לא, אבל זה מינוס.

פורסם

תודה רבה לכל העונים והעוזרים, הייתי היום בסיבוב אצל רוב חברות הליסינג על מנת לברר קצת מחירים והגעתי עם מסקנות טיפה שונות מבחינת היצע.

רוב הסוכנויות הציעו לי יונדאי i30 2012, אופל אסטרה 2012-2013, פורד פוקוס 2012 ורנו פלואנס 2013 ואפילו 2014 אופציה - כל אלו נכנסים במסגרת התקציב פחות או יותר (תלוי בק"מ ובשאר ירקות).

מבין אלו, האם תוכלו להגיד לי אם יש משהו מועדף? אולי אחת מהן לא מומלצת בשנתון מסויים? בנוסף, הציעו לי קיה פורטה 2012 EX מיד פרטית שעשתה 55,000 ק"מ ב68 אלף שקל, עם גליון נקי. מה אתם חושבים עליה?

תודה רבה!

פורסם

מועדף להתרחק מהפוקוסים, חיפוש בפורום יתן מספיק סיבות למה.

פלואנס דיזל או בנזין 2.0 יכולות להוות אופציה טובה , ה1.6 עגלתית מאוד.

I30 ואחותה קיה סיד , וגם I35 ואחותה הפורטה יכולות להיות אופציה טובה ,רק תבדוק אותם במקום מטעמך ואל תסתמך על הבדיקות של חברות הליסינג.

פורסם

ה-1.6 טרום מתיחת פנים עם 105 סוס ותיבת ארבעה הילוכים איטית בכל קנה מידה (אלא אם אתה צב זקן), אפשר לשקול את ה-1.6 המחודש של ניסאן עם 115 סוס וגיר רציף (אם יש לך הצעה מעניינת במסגרת התקציב).

פורסם
ה-1.6 טרום מתיחת פנים עם 105 סוס ותיבת ארבעה הילוכים איטית בכל קנה מידה (אלא אם אתה צב זקן), אפשר לשקול את ה-1.6 המחודש של ניסאן עם 115 סוס וגיר רציף (אם יש לך הצעה מעניינת במסגרת התקציב).

איזו 1.6?

פורסם
מתוחת הפנים שווה לשקול אותה, הקודמת פשוט עגלה, מה גם שהרכב לא מאוד קל אז הביצועים לא להיט בלשון המעטה.

על איזה רכב מדובר אבל?

פורסם

אני חושב שיונדאי i30 מליסינג, במידה והוא במצב טוב ובמחיר נוח, יהיה רכב טוב לפותח השרשור ולצרכים שלו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אה אוקיי, אז די נשארנו עם i30, פורטה 2012 EX ואופל אסטרה. יש חסרונות באסטרה? היא נראית מצויין בעיני והמחיר אטרקטיבי.

• תוכן חדש...