Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

*זה יהיה הרכב הראשון שלי (בן 24).

*רכבתי כשנתיים על אופנוע (לא קטנוע) ואני מחפש חוויה שתהיה כמה שיותר דומה: ידני, קליל/קטן ומגיב (משמע, ידני לא בשביל להגיע ל17 ק"מ לליטר. אבל אשמח לא לרדת מה10 ק"מ/ל)

*מתחיל ללמוד עוד חודשיים ככה שרצוי שיהיה אמין/טיפולים במחירים שפויים. אין לי בעיה להזמין קיטים לטיפול מאיביי / חנויות אירופאיות וכו' אם יהיה לדגם הנ"ל חלקי חילוף במחירים שפויים משם.

אומר שאני לא מהמפונקים בעניין הנוחות (בכל זאת, הייתי רוכב עם מיגון מלא גם ב40 מעלות חום וגם בגשם) אבל אעדיף שהוא יראה כמה שפחות.. גרוטאה. נוטה לכיוון האצ'בק קטן, בלי תחת של רכב משפחתי/סטיישן, שיהיה צעיר.

הרכב ישמש אותי בעיקר לסופי השבוע אך גם להתקלות כלשהן במהלך השבוע. בגדול, אני בונה יותר על רב קו מאשר על האוטו. הצפי הוא של כ.. 6 אלף ק"מ בשנה.

חשבתי לכיוון ה206/7 gti, איביזה/לאון 1.8 16v, גולף 5v/6v, כל הרכבים מאיזור 2003, פלוס מינוס.

חוות דעת? מחלות ידועות? מה צריך לבדוק ברכבים כאלה?

אם צריך להוסיף עוד פרטים, אז בכיף.

עריכה: סורי אם הרגתי לכם את העיניים, כתבתי מהסמארטפון.

קחו נשימה בין נקודה לנקודה והכל יהיה טוב ;)

עריכה אחרונה על ידי SaarN
פורסם

רכב כיפי לסופש כגון מה שכתבת ובד"כ רכב ספורטיבי משנתונים נמוכים יחסית ידרשו גם אחזקה לא הכי זולה, צריך לקחת בחשבון אם אתה הולך להיות סטודנט שלפעמים צריך יישור קו לא קטן.

כשלמדתי חיפשתי בדיוק רכב כזה לסטודנט וידני, כמעט וקניתי HGT שמורה היטב אבל לבסוף ויתרתי והצטערתי, אולי זה גם בכיוון שלך.

אבל תמתין לעוד הצעות של אנשים עם קצת יותר נסיון משלי ברכבים כאלו.

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי מצרף גם את היאריס TS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

205 נשמעת לי כמו הרפתקאה. מתוך מחשבה שה206 כבר מיושנת, אני לא רוצה לדעת מה מצב החלפים של ה205..

היאריס ספורט נשמעה לי כאופציה טובה (ראיתי אפילו את המודעה שפורסה בפורום המכירה) אבל אבא שלי די ביאס אותי באמירות שהיא נשית מדי - בצבע הספציפי שלה בת'רד ההוא.

מה לגבי מה שהעלתי בדיון? 206? פולקסווגן?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

מי שקונה את הרכה זה אתה,לכן אן מבחינתך הוא לא נשי,לך על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה קצת טריקי, לא בצורה ישירה אמנם, אבל בגלל שאבא עושה איתי חצי חצי אז יש לו מניות על העסקה (והרכב כן יהיה שלי בסופו של דבר)

אז נשים את הפרק של סופר נני רגע בצד ונתמקד בהצעות שהועלו? ה206 והואגיות הישנות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע רלוונטי בעברית.

בפורומים אירופאים מהללים אותן, אבל אני לא יודע איך השוק שלהם עובד ומה מצב כלי הרכב בשביל להתלהב מדיעות של בריטים בני 18..

פורסם

מבין הקטנות הספורטיביות בתקציבים האלו הכי מהנה תהיה הקליאו ספורט.

2 ליטר ידנית כמובן, 172 כ"ס.

מנוע בריא, התנהגות כביש מצויינת. טיפול טיימניג יקר יחסית.

אם התנהגות כביש פחות מעניינת ואתה מעדיף בעיקר כח לקו ישר נסה אביזה FR.

מנוע 1.8 טורבו עם הרבה פוטנציאל לשיפורים.

פורסם
מבין הקטנות הספורטיביות בתקציבים האלו הכי מהנה תהיה הקליאו ספורט.

2 ליטר ידנית כמובן, 172 כ"ס.

מנוע בריא, התנהגות כביש מצויינת. טיפול טיימניג יקר יחסית.

אם התנהגות כביש פחות מעניינת ואתה מעדיף בעיקר כח לקו ישר נסה אביזה FR.

מנוע 1.8 טורבו עם הרבה פוטנציאל לשיפורים.

זו הקליאו שרשומה כקליאו b ביד2, כן? כי יש שם 3 שמפורסמת באיזה 70 אלף, אבסורד.

יש להן מחלות ידועות? משהו שצריך לבדוק? משהו שרצוי להחליף? מה מרווחי הטיפולים ברכבים כאלה אגב?

פורסם

בתקציב שלך תוכל לרכוש שנת 2002-2004 בערך. צריך קצת לחפש דווקא אני כן רואה בלוח כאלו בתקציב שלך ואפילו ישאירו לך עודף לישור קו.

לגבי אחזקה של הרכב, חפש קצת בפורום יש המון מידע, הנושא נטחן עד דק.

נקודות עיקריות :

1. צריך לתדלק ב-98 אוקטן.

2. טיפול טיימניג יקר.

3. אמינות - מאוד מאוד תלוי על מה טיפול, בכל זאת ספורטיבית בת 12 בערך זה לא מתכון לחיים קלים.

בק"מ שאתה מתכנן לעשות בשנה תצטרך בכל רכב לבצע טיפול פעם בשנה בכל מיקרה.

• תוכן חדש...