Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקשוקה- מעורבבת או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש, אלו שני מאכלים מלוחים כך שזה מסתדר הרבה יותר טוב.

תנסה כדאי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברור שניסיתי. מקבלים התראות על מידע לא מבוסס פה.

עגבניות וחומוס זה לא הולך ביחד אצלי. חומוס עם בשר? סבבה. חומוס עם פול, גרגירים, גם ביצה. אבל עגבניות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא טעמתי, אבל מודה שהשילוב הזה לא נשמע לי בכלל.

כמו לאכול המבורגר עם מיונז וחומוס (שניהם מלוחים), רק המחשבה על זה גורמת לאוכל לעלות במעלה הגרון...

פורסם (נערך)

אמנם באיחור אבל אופציה 1 (המעורבב) ואחרי שהייתי רגיל לשקשוקה המעורבבת שאבי ז"ל היה מכין וניסיתי להכין בעצמי הבנתי כי גם זאת אומנות לא קטנה , היום אני בכיוון אבל עדיין ארוכה הדרך .

לגבי חמשוקה לא ממש מתחבר לזה , זה כמו משהו ששמעתי בעבר על שילוב של סנדוויץ גבינה צהובה וממרח שוקולד .:shock:

עריכה אחרונה על ידי point of view
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אמנם באיחור אבל אופציה 1 (המעורבב) ואחרי שהייתי רגיל לשקשוקה המעורבבת שאבי ז"ל היה מכין וניסיתי להכין בעצמי הבנתי כי גם זאת אומנות לא קטנה , היום אני בכיוון אבל עדיין ארוכה הדרך .

לגבי חמשוקה לא ממש מתחבר לזה , זה כמו משהו ששמעתי בעבר על שילוב של סנדוויץ גבינה צהובה וממרח שוקולד .:shock:

:-) מעניין גם אני שמעתי על הסנדביץ' הזה, מעניין אם מאותו בנאדם :-P

פורסם

זה התחיל כדיון על משהו טעים ורק השתפר, למה אתם מתחילים לדבר על בחילות?

אולי להוריד את זה עם כוס חלב ממותק בתרכיז פטל ככה שיהיה פחות עומס על הוושט בהקאה וישצא מהר מהצד השני של הגוף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. שקשוקה הולכת עם כל דבר בערך: דגים, נקניק וכל השאר. בשקשוקה צבאית יש כל מה שנראה אכיל בבסיס, זה מה שאני מכין בבית.

2. שקשוקה כנראה מגיעה מארצות ערב אז יש שימוש מופרז בבצל, אין שימוש בשום. שום באוכל במקום בצל זה באוכל איטלקי.

3. חמשוקה נשמע כמו משהו מאוד בעייתי ומזכיר לי שהייתי ב chobani בניו יורק ויש להם יוגורט עם חומוס.

אין מתכון מקורי של שקשוקה אז תפסיקו לזיין את השכל, כל אחד עושה מה שהוא אוהב.

אייל

• תוכן חדש...