Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטיול שלי, ככה בקטנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר כתבתי פה ושם, אני יוצא בשבוע הבא לטיול, וכרגיל אני מאוד ספונטני, לא סגרתי מלונות, לא בדיוק תכננתי מסלול, למעט העובדה שיש לי 3600 ק"מ לנהוג ב38 שעות בתחילת הטיול ואז עוד 1760 ב24 שעות אין שום תוכנית.

יוצא ביום ראשון בבוקר מסן פרנסיסקו, המטרה היא להגיע לאינדיאנה ביום שלמחרת, להיות שם איזה יום ולצאת לכיוון ניו יורק, אני צריך להיות בניו יורק ביום רביעי אחה"צ...

זה רק הפתיח, בניו יורק אני אוסף את אמא שלי ואז מתחיל הטיול, יש לנו 12 ימים לנסוע בחזרה לקליפורניה, המטרה היא להנות בצורה ספונטנית, יש הרבה מה לראות בדרך...

אז אני אעדכן, ככה סתם, למען יראו כולם שלפעמים לא צריך לתכנן וכל מה שצריך זה סתם רעיון מטומטם...

אה, ומעניין איזה רכב ילווה אותי במסע...

haters will hate

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה ותהנו.

תעלה תמונות.

עריכה:

בנצי, אתה הגרסה העכשיוית של המסע של מרקו לאימו שהיינו רואים בכל חופש גדול באייטיז.

:)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בהצלחה ותהנו.

עריכה:

בנצי, אתה הגרסה העכשיוית של המסע של מרקו לאימו שהיינו רואים בכל חופש גדול באייטיז.

תעלה תמונות.

:)

מצאתי את אבא כבר לפני 7 שנים, מחר נבחר את העגלה שתלווה אותי ולמחרת אצא לדרך...

חשבתי להשאיר את הGLC כי היא ממש חסכונית אבל אני רוצה משהו קצת יותר מפנק.

haters will hate

פורסם

Enjoy yourselves

נחכה לתמונות ;)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

טיול ספונטני זה סוג של טיול חביב עלי,עשיתי את זה

בעבר אבל לבד,

בהצלחה ,סע בזהירות,אסוף ושתף חוויות.

פורסם
אבל למה לנהוג בכזה לחץ ולא לקחת מזרחה טיסה או רכבת?

חשבתי על טיסה לניו יורק, השכרת רכב וטיול, יש עם זה כמה בעיות:

השכרת רכב בניו יורק והחזרה אחרי שבועיים בסן פרנסיסקו, באיזור ה$1600 לרכב כמו קורולה, $2500 ומעלה לרכב נורמלי ומה שנורמלי בשבילי עולה יותר מ$3k.

על זה להוסיף מחיר טיסה ($300-$450).

וזה מבטל את החלק הכייפי, יש משהו מהנה באתגר הזה של לחצות יבשת במהירות.

בשנה שעברה זאת הייתה הקאדילק אלדוראדו 69 שקניתי, עמדה 8 שנים ונסעה מעל 1000 ק"מ דרך המדבר בעשר שעות.

שנה לפני זה, קאדילק דהוויל 64, 1900 ק"מ ב24 שעות תוך כדי סערה.

אלה חוויות להזדקן איתן.

b0da1a7cf03be1ea59c37886fa388f8f.jpg

0b768551fd35c363b4587b53e9a2d20b.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...