Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומות,

השאלה בכותרת- באיזור צפון המרכז \ שרון דרומי.

רוב תודות, פורום יודע כל!

פורסם

חדר לפי סיפור כלשהו (סיפור רקע. נותן לך אווירה ומטרה) שיש בו כל מיני חידות והמטרה זה לצאת מהחדר הזה בזמן נתון.

חדרים שאני אהבתי ממש- הצלצול. אחד החדרים הכי קריפים שיש בארץ לדעתי.

ההוביט- חדר לא קל, חידות מגניבות וכיפיות. בנוסף אם אתה עושה אותו על הדרגה הכי קשה בפחות מ40 דקות אתה לא משלם על החדר.

יש פארק היורה- החדר במקום השני מבחינת אווירה שיש בארץ (אחרי הצלצול). לדעתי.

אבל החדר שהכי נהנתי ממנו זה ללא ספק חדר הKGB. לא קשה במיוחד אבל פשוט כיף גדול מאוד.

מה הכיוון שלך? מה אתה מעדיף? יש את המחלקה הפסיכאטרית שלא כלכך אהבתי אותו אבל הוא חדר קשה עם לא מעט חידות.

פורסם

אני אהבתי את החדר של nightmare ליד המרינה בתל אביב, חדר שהוא הפקה שלמה עם שחקנים ואפקטים מפחידים.

יום טוב גם לך

פורסם

אופקים וירוחם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה שנמצא באיזור התעשיה של נתניה, נשמע באמת כמו מאורה של רוצח סדרתי סדיסט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכל המגיבים!

אף פעם לא הייתי בחדר בריחה כך שעדיין לא הספקתי לפתח ההעדפה מסויימת,

מצד שני הייתי חולה על הESCAPE ROOM POINT AND CLICK שהיו פופולריים מאוד לפני כעשור...

פורסם

מצד שני הייתי חולה על הESCAPE ROOM POINT AND CLICK שהיו פופולריים מאוד לפני כעשור...

אחח אילו זמנים, ימים שלמים הייתי שורף על המשחקים האלה.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מקפיץ את הנושא כדי לא להטריד את הגיבוב ממנוחתו.

יכול להיות נחמד אם כל חבר פורום שהיה בחדרים ימליץ או יפליץ כאן לפי ההתנסות שלו (כמובן בלי ספויילרים).

האתר שמדרג את החדרים לא כזה אובייקטיבי בגלל שיש חדרים מקודמים ולא תמיד הציון תואם את הציפיות.

החדרים הכי טובים שהייתי בהם זה "מחנה 23" ו-"רחוב אלם". גם "הבריחה משבי הטרוריסטים" ממש אחלה אבל עדיין לא מגיע לרמה של ה2 הראשונים.

חדרים סבירים פלוס זה "אבירי השולחן העגול" שהיה לא רע למי שאוהב טירות ושטויות של ימי הביניים, "הנוגדן" שהיה נחמד אבל קצת קצר והרגיש טיפה פיספוס.

חדרים שאיכזבו הם "ההוביט" שמרגיש לא מושקע בכלל מבחינת אוירה, כאילו תיכננו ובנו אותו ב5 דקות וגם קל מאד ו-"שיקאגו" ששם התפאורה דווקא די מושקעת אבל יותר מדי חידות בחדר אחד קטנצ'יק וכל מיני כשלים טכניים מעצבנים.

החדר שאכזב הכי הרבה היה "האנגאובר" למרות שבדירוג באתר הוא נחשב לאחד הטובים בארץ, קל מאד וגם מרגיש חפיף כזה בלי יותר מדי אווירה ועניין.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הייתי בארבעה חדרים

אהבתי את ״המוסך״ במרכז תל אביב, אני חושב שזה בחשמונאים פינת בגין, ואת ״הגרעין האיראני״ בהרצליה (במרתף של וילה בגן רש״ל :shock:)

״גיבורים״ בנתניה (ברחוב גיבורי ישראל :-) ) היה נחמד ולא יותר, ו״השוק״ בז׳בוטינסקי ברמת גן היה די מעפן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חדרים מומלצים שעשיתי לאחרונה - פרויקט X בת"א, אבירי השולחן העגול בכפ"ס ואובסקיוריטי (למנוסים בלבד) בחולון.

הכותב בוגר 25 חדרי בריחה ובעלים של מתחם כזה...

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...