Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוס דורשת צימר לכבוד אירוע, הצרה שאני כבר שנים לא הייתי באחד כזה ומשיטוט ברשת טווח המחירים עלה באופן משמעותי מהפעם האחרונה שבדקתי...

כמה אמור לעלות לילה בצימר איכותי אבל לא קורע כיס? יותר מ600-700?

למישהו יש המלצה לצימר טוב בצפון, (גליל- רמת הגולן) עם אטרקציות מסביב?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

צימרים זה לא מעט עניין של טעם, לכל אחד יש פרמטרים אחרים שמושכים אותו (נוף, יוקרתיות, קירבה לציוויליזציה וכו').

אני נוטה להעדיף איכויות של לוקיישן (גם יישוב וגם המיקום הספציפי בתוך היישוב, משפיע על שקט, נוף, פרטיות, בלי קיר משותף עם רפת, עשר יחידות במתחם וכו'), בעלים, ניקיון וכו' - כלומר פחות יוקרה.

למקרה שזה קולע לטעם שלך, בתקציב שלך יש שניים מומלצים - פסגת מתת וסוד הצימר הנעלם.

בפסגת מתת יש קטע מינימליסטי, הנוף הוא עמק קטן עם עזים בשעות הצהריים ומוקף בהרים מיוערים.

בסוד הצימר הנעלם הנוף מהמרפסת הרבה יותר פתוח וצופה על הכנרת, מרגיש מעט יותר יוקרתי (שוב, זה לא מקומות יוקרתיים), היישוב עצמו טבעוני\צמחוני.

במקרה שתלך למתת, לא משנה איזה צימר, לך לבית קפה שלהם - רק בגלל הנוף, גם האוכל והשירות לא רעים.

אטרקציות בצפון רק תגגל, יש הכל - נופים, מסלולים, "אקסטרים" (למשל טרקטורונים מוגבלים), מסעדות - הכל תלוי לאן תרחיק (מי שלא מחפש משהו מיוחד לרוב נוסע לנהריה\צפת בשביל "מבחר").

עריכה אחרונה על ידי Moonlight Theory

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

קטע, בביקורי האחרון בארץ בדיוק הייתי בצימר במתת בשם "סיפור פשוט" שהייתי בו גם לפני עשור. נשאר בדיוק כפי שזכרתי - יופי של מקום. מפנק ובתקציב של 500 שקלים ללילה באמצע השבוע (לא זוכר כמה בסופ"ש).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קטע, בביקורי האחרון בארץ בדיוק הייתי בצימר במתת בשם "סיפור פשוט" שהייתי בו גם לפני עשור. נשאר בדיוק כפי שזכרתי - יופי של מקום. מפנק ובתקציב של 500 שקלים ללילה באמצע השבוע (לא זוכר כמה בסופ"ש).

שכחת לציין שזה גם במרחק דקות ספורות מבירנית\אלקוש וכביש הצפון - עוד בונוס קטנטן ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

600-700 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב באמצע שבוע, בסופש המחירים למקום איכותי באזור 1000 ש"ח ללילה(יקר אני יודע!).

יש לי כמה המלצות בקנה וגם כמה מקומות שצריך להתרחק מהם, השאלה לאיזה אזור מכוונים. "חלום בכנרת" נהנתי מאד, גם מלון אחוזת אסיינדה נחמד בחודשי הקיץ כי יש להם הרבה facilities (ספא, מיני גולף, בריכה ..).

פורסם
600-700 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב באמצע שבוע, בסופש המחירים למקום איכותי באזור 1000 ש"ח ללילה(יקר אני יודע!).

יש לי כמה המלצות בקנה וגם כמה מקומות שצריך להתרחק מהם, השאלה לאיזה אזור מכוונים. "חלום בכנרת" נהנתי מאד, גם מלון אחוזת אסיינדה נחמד בחודשי הקיץ כי יש להם הרבה facilities (ספא, מיני גולף, בריכה ..).

אז מה תגיד עליי שלוקח 1800 ללילה לזוג?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

או באיזור הגליל או רמת הגולן (יודע שזה טווח רחב)

באיזור הכינרת לא שמעתי על המלצות, יותר על אכזבות אבל זה ממקרים אישיים ממקומות ספציפיים.

פורסם

הייתי בצימר פסגת מתת שהוזכר כאן למעלה, זכור לי לטובה, לא תיפול אם תקח אותו. כביש אלקוש בירנית זה בונוס נחמד, נתתי לאשתי לנהוג שם קצת :lol:.

הצימר הטוב ביותר שהייתי בו ובפער הוא ללא ספק "הבית של שירי" במושב אמירים - נוף משגע לכנרת, ג'קוזי חיצוני נהדר, שפע של פינוקים בדמות גלידות ושלל מאכלים, בעלי הצימר אנשים מקסימים.

החסרונות - 1.יקר רצח (אין לי מושג כמה יעלה באמצע שבוע) 2. אמירים זה ישוב טבעוני צמחוני ועל כן הם מבקשים שתכבד את מנהגי המקום ושלא תכניס לישוב בשרים למיניהם (כמובן שלא יבדקו לך את הבגאז' בכניסה, אבל עדיין).

שורה תחתונה - הבוסית שלך תהיה מרוצה מעל ומעבר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הייתי לפני שלושה חודשים בערך, גם עקב המלצה שקראתי בפורום.

צימר מדהים ופשוט, נוף שלא נמאס וקרוב מאוד לבירנית אלקוש עם בידך רכב נכון.

פורסם
או באיזור הגליל או רמת הגולן (יודע שזה טווח רחב)

באיזור הכינרת לא שמעתי על המלצות, יותר על אכזבות אבל זה ממקרים אישיים ממקומות ספציפיים.

סובב כנרת יש הרבה נפילות, במושבה כנרת יש כמה טובים. הייתי ב"תכלת ובזלת" שהיה סביר, "חלום בכנרת" שהיה מעולה וכנ"ל גם "שירת הכנרת"

באזור הגליל המערבי הייתי באסיינדה ובצימר "אורבן" בכפר ורדים שהיו טובים וגם לא רחוקים מאלקוש.

לא הצפנתי מעבר לראש פינה וגם שם תפסתי צימר נפילה רצינית בלא מעט כסף.

• תוכן חדש...