Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי שבצעירותי היה לי ספר שנקרא "הסיפורים המפחידים ביותר בעולם". אחד הסיפורים היה על איש או אישה, לא זוכר, שבשלב כלשהו בחיים ננשכו ע"י אדם בלתי נראה, ממש היו עליהם סימני נשיכה של לסת של בנאדם. אחרי תקופה מסויימת של נשיכות, זה נפסק ללא הסבר.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה אמרתי מקודם שצריך לערב כומר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עדכון חם מהשטח,

הרגע היא קיבלה זרם מהשולחן שעשוי עץ!

כתוצאה מהזרם המקלדת והעכבר האל חוטיים הפסיקו לפעול!

שוב פצע מדמם.

היום לא שמה קרם ידיים.

הם הזמינו חשמליים שיפרקו שם את כל החשמל ויבדקו.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש מצב שלהארקה יש פוטציאל גבוה מאיזשהי סיבה, בקיצור זה בעיה חשמלית שהשולחן נטען מאיזשהי סיבה והבידוד (עץ או עץ +עכבר) נפרץ לאחר סף מסוים.

שיזמינו בעל מקצוע שימצא את מקור הבעיה.

פורסם

החליפו כבל שהחיבורים שלו היו רופפים.

נראה אם זה יפתור...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש מצב שלהארקה יש פוטציאל גבוה מאיזשהי סיבה, בקיצור זה בעיה חשמלית שהשולחן נטען מאיזשהי סיבה והבידוד (עץ או עץ +עכבר) נפרץ לאחר סף מסוים.

שיזמינו בעל מקצוע שימצא את מקור הבעיה.

השולחן נטען מאיזושהי סיבה, או שהעובדת נטענת במטען מאיזושהי סיבה, שנפרק אל השולחן. בכל מקרה כנראה יש הפרש פוטנציאלים בין השניים, וזה מה שמשנה.

פורסם

בבקשה לא לקשר בין המילים פריקה לעובדת

its freaking me out!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע מה אתכם אבל אם היו לי כאלו סימנים מהעבודה על כף היד המלטפת שלי...

כמה אפסים זה כל נקודה בחשבון הבנק?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כנראה שהחלפת הכבל פתרה את הבעיה :)

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...