Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון הקרוב, תערוך ״כלמוביל״, יבואנית מרצדס לישראל מסיבת עיתונאים לרגל השקת ה-E קלאס החדשה בישראל.

מעבר לאכילות הראש הרגילות והגרפים המרשימים, שהפעם, יש לציין יופיעו שם בצדק - מרצדס בישראל נמצאת במגמת גדילה של ממש. את החלק הארי שלה זוקפת לזכותה משפחת ה-A המאפשרת ליותר ויותר לקוחות שלא היה להם כסף למרצדס לקנות ובכן, מרצדס.

מערכת ״קארספורום״ תהייה שם, אבל גם אתם - עם השאלות, התובנות וההארות שאתם תעלו כאן ואנחנו נעשה הכל כדי לענות עליהן.

נשתמע

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום הייתי במרצדס בהרצליה לראות את הCקופה ואת הCLA באמת מרשימות עדין אין לי בחירה . ואכן הם היו בהכנות ליום ההצגה שלהם , האמת שהספקתי לראות אותה ויש שם אחת עם צבע מיוחד .

אני לא יודע אם יצא לי להיות שם ביום שני אבל תוכל לבדוק את העניין הEקלאס אם היא מגיע אוטונומית .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

איך הם יצליחו למשוך לקוחות לרכוש את הרכב, שהינו למעשה דומה יותר ל-c קלאס הקטנה.

בדורות הקודמים שווקו כמה E סטיישן למוניות - האם כאן יימשך שיווק הסטיישן?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי שאלה להשקה: האם ישווק דגם הדיזל ללקוחות פרטיים? אם כן, מה יהיה המחיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מחכה לנהוג על הE החדשה, את המוחלפת אהבתי למרות שבמתיחת הפנים שלה ציפיתי גם לשדרוג מהותי בתא הנוסעים, הדבר היחיד שהם שינו בזמנו שבאמת הורגש היה העברת בורר ההילוכים בדגם הקופה והקבריולט אל מאחורי ההגה כמו בשאר הדגמים.

לגבי האיכות של הC והCLA (לנו בארה"ב אין a), הCLA מאוד צפופה ולמרות שהיא מאוד מרצדס מבחינת השפה העיצובית בפנים איכות החומרים לא משהו מיוחד, יש הרבה פלסטיק קשיח, למרות שהוא מסודר היטב.

את הC מאוד אהבתי למרות שגם שם יש משטחים של פלסטיק, הוא רך יותר ומהודק יותר, בהשוואה לסדרה 3 עליה אני נוהג עכשיו אפשר לציין לחיוב את הטיפול ברעשי הרוח (גם ה3 וגם ה4 לא חזקות בתחום) את התחושה היותר אוורירית בתא הנוסעים ואת המושבים שהם פשוט הרבה יותר נוחים.

הE החדשה נופלת במקום מצויין בין הS הנהדרת לC שמרחוק הן נראות כמעט אותו הדבר, עיצוב הפנים נשען לכיוון הS וזה יוצר בידול טוב מהC ומן הסתם היא תהיה הרבה יותר מרווחת מאחור.

עוד משהו לגבי סדרת הA, הGLA זה הרכב היחיד שגרם לי לעשות פרסה אחרי 10 דקות ולבקש מחליפה הולמת, היא הרגישה לי אפילו יותר צפופה מהCLA למרות שאני יודע שאין לכך בסיס אמיתי.

לא אהבתי את האוטו בכלל, הX1 הרבה יותר נעימה ומרגישה כמו X5 קטנה, הGLA מרגישה כמו סוזוקי סוויפט מנופחת ומגושמת.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

אז הבוקר נערכה מסיבת העיתונאים לרגל תחילת השיווק של E קלאס החדשה.

במבט ראשון, שני ושלישי, אין מה לומר, מדובר בערימת טכנולוגיה סופר מתקדמת וגם מאוד איכותית.

מרצדס הלכו כאן על הגבהת הרף באופן מובהק מאוד. ממש כמו שעשו ב-S קלאס הנוכחית ובתא הנוסעים של ה-C קלאס.

המכונית הזו בהרבה מובנים יכולה להיחשב "החוליה החסרה" בין המכוניות כפי שאנחנו מכירים אותם למכוניות אוטונומיות - אם כי את חלק מרכזי במערכות אלו כמו שליטה במכונית באמצעות הטלפון הנייד או יציאה יזומה של המכונית לעקיפות וכו' - לא תהיינה זמינות בישראל לפחות לא בעתיד הקרוב.

היא בהחלט מייצרת בידול גדול מאוד בינה לבין ה-C קלאס, שהמראה החיצוני הדומה לא יטעה אתכם, מדובר במכונית שהיא לא רמה אחת אלא כמה דרגות מעל ה-C ולמעשה מבחינת מעטפת הטכנולוגיה והתחכום קרובה מאוד, אם לא מתעלה על ה-S.

הפרטים המלאים כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ברגע זיהוי של מצב תאונה בלתי נמנעת מייצרת המכונית צליל חד טרם הפגיעה, כדי להקשיח את השרירים סביב עור התוף ולהכין אותם לרעש התאונה עצמה.

פשוט מדהים לאיזה רמות תחכום הגענו.

אני מהמר שהמרצדס הבאה, במקרה של תאונה תפיל מהתקרה שקיות מנות דם ואינפוזיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמן עובר מהר. אני זוכר שכשהקודמת הייתה חדשה, ישבתי בה באולם התצוגה בארה"ב ומאוד התרשמתי ממנה ומגרסת הקופה שלה.

הפעם הראשונה שהבנתי שאני רוצה E קלאס, הייתה כשישבתי במונית E280 שהיום היא כבר 2 דורות אחורה, מאובזרת בכל טוב.

המחשבה הזו על הפרטים הקטנים ממש הדהימה אותי בזמנו. שיש תאורה עדינה בידיות הדלתות, תא אחסון כלשהו עם פתיחה חשמלית, איכות השמע ואפילו הרגשת הנסיעה כנוסע. מקווה שכל אלו רק השתפרו בדגם הנכנס.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לפי דעתי מחירים הזויים. כלומוביל ממשיכה להעלות מחירים והמרחק מהBMW המקבילה עולה כבר על 100 אלף שקל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

E220 דיזל, פשוט חלום של רכב. חסכוני וחזק באופן סביר לנהיגה רגועה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברים אני רוצה להבין משהו אחד הרכב ייסע לבד כמו שנאמר לנו או בינתיים בארץ זה לא יהיה פעיל מלבד נסיע עוקבת ובלומות ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
לפי דעתי מחירים הזויים. כלומוביל ממשיכה להעלות מחירים והמרחק מהBMW המקבילה עולה כבר על 100 אלף שקל.

ניב שלחתי לך הודע פרטית קיבלת אותה ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם
חברים אני רוצה להבין משהו אחד הרכב ייסע לבד כמו שנאמר לנו או בינתיים בארץ זה לא יהיה פעיל מלבד נסיע עוקבת ובלומות ?

אני מניח שזה עניין של מגבלות החוק. למעט מספר מצומצם מאוד של מדינות בעולם, להוציא הרשאות לצורך ניסוי, ברוב העולם עדיין לא נחקקו חוקים בנושא רכבים אוטונומיים. זו חקיקה מורכבת מאוד.

פורסם

בשנים האחרונות אין מחירון לדגמי הדיזל של מרצדס והם מוצעים רק בשוק המוניות.

מרצדס דיזל (אפילו BMW דיזל) חדשות שהן לא מוניות לשעבר יצא לי לראות רק בייבוא אישי בשנים האחרונות.

נראה שמרצדס חוזרים למכור דיזל גם לפרטיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...