Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע ניגשתי למכון לכיוון פרונט.

לאחר שבוצע התיקון + יישור הגה.

שמתי לב שההגה יותר ישר אבל עדיין לא בידיוק, תקראו לי יקא קראו לי משוגע אבל אני רוצה את ההגה פלס !

אני מתכוון מחר בבוקר להגיע לאותו מכון לכיוון פרונט ולהעלות את הטענה הנ"ל, האם לאחר שבוע עליהם לתקן את הנזק (כביכול שלא סיימו לתקן) ללא תשלום ?

אני כמובן מדבר מהמישור החוקי, כמובן שבעל מוסך\קרבוטוריסט\אגזוזן... וכדומה, שמכבדים את עצמם יתקנו את הליקוי ללא תשלום, אך מה קורה במידה ובעל העסק איננו כזה ?

מה אומר החוק ?

תודה מראש,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מניח שמותר לך, יש לך את כל הזכות לקבל את מה ששילמת עבורו, מה גם שאוטו שנוטה לצד בכביש הוא מסוכן בטיחותית.

ד"א, אחרי הפגיעה שהייתה לי בגלגל, עשו לי אחרי החלפות גם כיוון פרונט, אחרי זה האוטו נסע שמאלה, חזרתי לשם, שוב עשו לי כווין פרונט, ואחרי כמה זמן עוד פעם נטה לצד, אז שוב החזרתי אותו, ולפני ימים ספורים הוא יצא משם אחרי 3 כיווני פרונט בחודש אחד :)

פורסם

לי היה בדיוק אותו מקרה, חזרתי אליו אחרי שבועים-שלושה והוא סידר לי את ההגה ישר.

זה לוקח 2 דקות, אין לו ממש סיבה לסרב.

פורסם

יש לו בגלל שגם אם בדיוק 3 דקות אחרי שיצאת מהמכון נכנסת עם אחד הג'אנטים באיזו מדרכה והלך כל האיזון למה שהוא יצטרך לאזן לך מחדש את הגלגלים מה אתה קונה מנוי אצלו?!

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

כמו שנאמר פה, מדובר על גלגל ההגה, לא כיוון פרונט, הפרונט בסדר גמור, הרכב נוסע ישר ללא כל בעיות.

הבעיה היא כאשר הרכב ישר ההגה לא ממש ישר, יש לו מעט נטיה שמאלה...

אני מאוד מקווה שהעיניין יטופל מחר.

אחזור עם תשובות.

פורסם

עידכון: ניגשתי למכון לכיוון פרונט, סידר לי את ההגה, אבל הפעם הסטיה היתה לצד שני (ימין).

ניגשתי לשם פעם נוספת, הבחור עשה סיבוב על הרכב ואמר "תשמע אני לא רוצה לגעת בלה בלה בלה..." בקיצור, ניפנף אותי איך שהוא.

לא עזר לו, הגעתי היום ואמרתי לו שאני לא יכול עם זה, זה מרגיז אותי ואני רוצה שהוא יטפל בזה.

הוא עשה סיבוב נוסף עם הרכב וכשחזר אמר: "הסטיה הקטנה הזו מפריעה לך", איזה קטנה ואיזה בטיח כשהרכב היה נוסע ישר שעה 12 (המקורית) שלו הייתה בשעה 1.

עניתי לו "כן, אני נאצי."

הוא התחיל לעבוד על הרכב, עשה סיבוב נוסף, חזר ואמר: "עכשיו זה פלס פלס"

אמרתי לו "אל תדאג אם זה לא יהיה ישר תיהיה בטוח שאני אחזור"

מה שאני לא מבין, למה מלכתחילה הוא לא יכל לעשות את זה ישר ?

המילה חאפר עולה מבין שפתיי...

בכל מקרה הוא היה בסדר ולא דרש כלל וכלל תשלום.

פורסם

הפעולה שהוא בצע אינה רצויה כל-כך.

מרכוז גלגל ההגה ע"י שליפתו מתושבתו, גורמת לאיבוד מס' הסיבובים התואם שאמור להיות לכל כיוון.

במקרה שלך הבעיה אינה קיימת, מאחר והסטיה היא "קטנה".

יתכן ןהבעיה אצלך אכן תחזור על עצמה, הכל תלוי בגודל שיני ההזחה שבתושבת.

רצוי לבצע מרכוז דרך מסרק ההגה בפעולת שדומה לכיוון גלגלים(שפור).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
הפעולה שהוא בצע אינה רצויה כל-כך.

מרכוז גלגל ההגה ע"י שליפתו מתושבתו, גורמת לאיבוד מס' הסיבובים התואם שאמור להיות לכל כיוון.

במקרה שלך הבעיה אינה קיימת, מאחר והסטיה היא "קטנה".

יתכן ןהבעיה אצלך אכן תחזור על עצמה, הכל תלוי בגודל שיני ההזחה שבתושבת.

רצוי לבצע מרכוז דרך מסרק ההגה בפעולת שדומה לכיוון גלגלים(שפור).

עמית

לעיתים הסטיה אכן קטנה מאד אך מרגיזה.

לא תמיד טורחים בעלי המכונים לבצע כיוון כמו שציינת-גם אינני יודע אם הדבר אפשרי בכל רכב.

אצלי בכל מקרה לאחר הכיוון האחרון (לפני 3 שנים בערך)-עשו ישור ע"י שליפת גלגל ההגה, נסיעה בקו ישר והלבשתו.

ומאז הכל פיקס.

לא הרגשתי חיסרון כלשהו או איזו שהיא בעיה.

ניצן

פורסם

כפי שאמר עמית הדרך הנכונה לבצוע התיקון היא דרך מסרק ההגה ולא צריכה לקחת יותר מעשר דקות אצל מי שיודע את העבודה ויש לו את המכשור המתאים. אגב אני נכשלתי פעם במבחן הרישוי על תקלה כזאת שנוצרה לאחר החלפת זרוע בהגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...