Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג 1.2 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פולו 1.2 2013 מועד עליה ינואר

אני חושב שיש לי רעש מהשרשרת טיימינג הנודע לשמצה . אני כרגע רוצה ללכת ולהשאיר את הרכב מחוץ למוסך העוגן בנתניה ולקפוץ לשם בבוקר על מנת שישמעו את הרעש הוא קורה רק בהנעות קרות לאחר כמה שעות, זה אותו רעש מדובר לכמה שניות שהחל להופיע כעת בכל הנעה קרה של הרכב.

מה אתם אומרים? להשאיר את הרכב שם כעת ללילה או שאפשר ללכת על הבוקר ופשוט בודקים במחשב את אחוז התזוזה של המיסבים ?

אשמח לתגובה מהירה ועוזרת תודה לכולם וסופש נעים

פורסם

מניסיון עגום, הרעש קורה רק כשאתה לבד ולעולם לא במוסך. לא משנה הנעה קרה או לא. מתישהו המוסכניק התייאש וביקש שאצלם לו בוידאו את הרעש ונחש מה.. כל פעם שנזכרתי לצלם האוטו הניע כאילו רק הרגע יצא מהחברה.

לאחר מספר לא מבוטל של פניות שלי למוסך המורשה, צ'מפיון גבו ממני 30% על העבודה ועל החלפת שמן ופילטר שגם ככה הגיע זמנם. 100 ש"ח וכל השאר עליהם.

יש לציין שזה היה כשנה לאחר שהאחריות בת השנתיים על הפולו 2010 שלי פגה.

בהצלחה ומאחל לך שהפולו שלך תהיה פחות מרדנית משלי.

• תוכן חדש...