Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכל המאזינים

ב8 חודשים האחרונים יצא לי לזנוח את עסק הצילום, לא בגלל שירדתי מצילום, אלא שהחלטתי שהזמן שלי עם הילדה יותר חושב לי מהכל, במהלך השבוע אני עובד במשרה מלאה, ומצלם בסוף שבוע, זה הביא אותי למצב שכמעט ולא יוצא לי להיות עם הילדה והאישה (שגם ככה עובדת לפעמים בסופי שבוע), אז לקחתי החלטה ופשוט לא קיבלתי יותר עבודות, אמרתי גם לא לחברים אשר ביקשו ממני לצלם (רובם גם ככה רצו שאני יעבוד בחינם), הכסף לא עיניין אותי.

אז מה צלמתי במהלך 8 חודשים האחרונים? רק את הילדה והאישה.

אתמול נפלה הזדמנות לצלם לא רק את האישה והילדה, אלא אנשים אחרים במשפחה, בת אחות של אישתי הגיע לגיל 4, וזאת הזדמנות מצוינת להביא את המצלמה, אז בין החלפת חיתולים, האכלת הילדה, מצאתי זמן לצלם קצת.

את האמת? התגעגעתי, אישתי ראתה שהתגעגעתי וישר שאלה אם אני רוצה עוד עדשה או מצלמה, התשובה היתה?

תמיד אבל בנתיים אני מסתפק במה שיש לי.

אז הנה קצת תמונות מאתמול פלוס תמונה של הילדה :-D

DSCF6289-2.jpg

DSCF6297.jpg

DSCF6306.jpg

DSCF6309.jpg

DSCF6318.jpg

DSCF6321.jpg

פורסם

מקסים

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

רק אתה תדע לומר אם הכסף שווה את הפסד הזמן עם הילדה.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
הזמן עם הילדה והאשה נמצא בדרגה ראשונה, אחרי זה בא הכסף

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שום הון שבעולם לא יחזיר יום אחד שלא היית עם המשפחה.

פורסם

ניר אני מסכים איתך, בגלל זה דחיתי כל מני הצעות לצילומי ארועים, וגם עבודות אשר דורשות גמשיות בימי עבודה (לרוב נופל על סופי שבוע)

לחברים אני פשוט אומר, תשלמו, זה מרחיק אותם ישר

פורסם
ניר אני מסכים איתך, בגלל זה דחיתי כל מני הצעות לצילומי ארועים, וגם עבודות אשר דורשות גמשיות בימי עבודה (לרוב נופל על סופי שבוע)

אני עזבתי מקום עבודה מרופד רק מהסיבה הזו.

במקום להיות עם הילדים והאשה בסופ"ש, הייתי עם המיילים והטלפון הנייד.

הייתי חורק שיניים בארוחת שישי בערב ושבת בצהריים, כי הטלפונים לא הפסיקו לצלצל מהשלוחות בחו"ל.

זה לא שווה את זה.

• תוכן חדש...