Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מק"טים לטיוטה יאריס 2002 מנוע 1300 אוט'

mark_Avn
שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מקפיץ

כרגע נכנסתי לחנות החלפים בלוד שאני קונה שם מדי פעם שמן מנוע ושאלתי אותו בכמה הוא מוכר שמן גיר מקורי של טיוטה TYPE T-IV

ונאמר לי 50 ש"ח לליטר.

חג שבועות שמח לכולם.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קורה מארק?

נסה פה אולי,

http://toyota-europe.epc-data.com/yaris/

ותכתוב את המספר שילדה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול גם להעזר באתר Partsouq שמזהה את ה-VIN שלך, שם יש גם תמונות:

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/vehicle?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgYNAwFNQl8FJTNmd39iAwEHA1lWSQoGBwMCTWt2GzYVcwNxclNfXEFK%24&vid=5963

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה טום את המק"טים מצאתי.

מה שנשאר זה שמוכרים יחזירו לי תשובה לגבי עלות משלוח.

חוץ מזה יש לי שאלה האם כדאי לשים גומייה לקליפר מפירוק או להזמין חדשה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערכת שיפוץ מקורית לקליפרים (קדמי) עם כל הגומיות שנדרשות עולה 195 ש"ח פלוס מע"מ בחברה (מק"ט 0447952021).

לא יודע איזו גומיה בדיוק אתה צריך, אז לשיקולך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

הגומיות הגיעו לפני כמה חודשיים ועכשיו הגיע זמן הטיפול שכולל גם החלפת צלחות ורפידות ליאריס.

למישהו יש מושג מה המק"ט או הגודל הנכון של הצלחת (כי אבי חלפים טוען שיש שתי מידות של צלחות שמתאימות).

אשמח מאוד אם מישהו עם מק"ט או גודל הצלחת וגם רפידה שמתאימה ליאריס 1300 אוט' 2002 מספר שלדה:

JTDKW123523085360(אין צורך חלק מקורי תכננתי לקנות צלחת של ברמבו ורפידת רמסה)?

שאוכל להגיד לאבי מה להזמין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שמתכוון לקדמיים.

לפחות לפי האתר שצירפתי קודם, נראה שההבדל בין המק"טים מובדל בין קיומם של בלמי דיסק או תוף מאחור (שני המק"טים האחרונים):

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgYNAwFNQl8FJTNmd39iAwEHA1lWSQoGBwMCTWt2GzYVcwNxclNfXEFK%24&vid=5963&cid=2&uid=6035

יתכנו סיבות נוספות להבדלים, כך שנסה לוודא זאת ע"י מדידה של הקיימים או ממקור מוסמך אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טום צודק.

אם ברכבך יש בלמי תוף אחוריים קוטר הדיסק הקדמי הוא 235 מ"מ והמק"ט המתאים הוא 43512-52050

אם ברכבך יש בלמי דיסק אחוריים קוטר הדיסק הקדמי הוא 255 מ"מ והמק"ט הוא 43512-52040 או 43512-52090

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על מהירות התגובה.

מאחורה תופים.

שנית לא רכבי (רכב של אבא של חברה שלי) נהייתי סוג של קצין רכב אצלם.

אני מאמין רק ברכבים עם מחירון שנופל בחצי מינימום אחרי 3 שנים.

האם מק"ט הרפידה אינו שונה בשתי הצלחות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן שונה. המק"ט הראשון להבנתי הוא זה שאתה זקוק לו (השני, כאשר מאחור בלמי דיסק).

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgYNAwFNQl8FJTNmd39iAwEHA1lWSQoGBwMCTWt2GzYVcwNxclNfXEFK%24&vid=5963&cid=2&uid=6082

אבל מניח שאבי כבר ידע להתאים לך את הרפידות ברגע שיקבל ממך המידע לגבי קוטר הדיסקים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...