Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מקפיץ

כרגע נכנסתי לחנות החלפים בלוד שאני קונה שם מדי פעם שמן מנוע ושאלתי אותו בכמה הוא מוכר שמן גיר מקורי של טיוטה TYPE T-IV

ונאמר לי 50 ש"ח לליטר.

חג שבועות שמח לכולם.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

תודה טום את המק"טים מצאתי.

מה שנשאר זה שמוכרים יחזירו לי תשובה לגבי עלות משלוח.

חוץ מזה יש לי שאלה האם כדאי לשים גומייה לקליפר מפירוק או להזמין חדשה?

פורסם

ערכת שיפוץ מקורית לקליפרים (קדמי) עם כל הגומיות שנדרשות עולה 195 ש"ח פלוס מע"מ בחברה (מק"ט 0447952021).

לא יודע איזו גומיה בדיוק אתה צריך, אז לשיקולך.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הגומיות הגיעו לפני כמה חודשיים ועכשיו הגיע זמן הטיפול שכולל גם החלפת צלחות ורפידות ליאריס.

למישהו יש מושג מה המק"ט או הגודל הנכון של הצלחת (כי אבי חלפים טוען שיש שתי מידות של צלחות שמתאימות).

אשמח מאוד אם מישהו עם מק"ט או גודל הצלחת וגם רפידה שמתאימה ליאריס 1300 אוט' 2002 מספר שלדה:

JTDKW123523085360(אין צורך חלק מקורי תכננתי לקנות צלחת של ברמבו ורפידת רמסה)?

שאוכל להגיד לאבי מה להזמין

פורסם

אני מניח שמתכוון לקדמיים.

לפחות לפי האתר שצירפתי קודם, נראה שההבדל בין המק"טים מובדל בין קיומם של בלמי דיסק או תוף מאחור (שני המק"טים האחרונים):

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgYNAwFNQl8FJTNmd39iAwEHA1lWSQoGBwMCTWt2GzYVcwNxclNfXEFK%24&vid=5963&cid=2&uid=6035

יתכנו סיבות נוספות להבדלים, כך שנסה לוודא זאת ע"י מדידה של הקיימים או ממקור מוסמך אחר.

פורסם

טום צודק.

אם ברכבך יש בלמי תוף אחוריים קוטר הדיסק הקדמי הוא 235 מ"מ והמק"ט המתאים הוא 43512-52050

אם ברכבך יש בלמי דיסק אחוריים קוטר הדיסק הקדמי הוא 255 מ"מ והמק"ט הוא 43512-52040 או 43512-52090

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תודה על מהירות התגובה.

מאחורה תופים.

שנית לא רכבי (רכב של אבא של חברה שלי) נהייתי סוג של קצין רכב אצלם.

אני מאמין רק ברכבים עם מחירון שנופל בחצי מינימום אחרי 3 שנים.

האם מק"ט הרפידה אינו שונה בשתי הצלחות?

פורסם

אכן שונה. המק"ט הראשון להבנתי הוא זה שאתה זקוק לו (השני, כאשר מאחור בלמי דיסק).

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgYNAwFNQl8FJTNmd39iAwEHA1lWSQoGBwMCTWt2GzYVcwNxclNfXEFK%24&vid=5963&cid=2&uid=6082

אבל מניח שאבי כבר ידע להתאים לך את הרפידות ברגע שיקבל ממך המידע לגבי קוטר הדיסקים.

• תוכן חדש...