Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפס ק"מ, לא אפס בעיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי כי פספסתה דיון או שניים..

אייל.

כוונתי הייתה כי אין רמות אבזור הנמכרות רק לליסינג (למעט מקרים בודדים ונדירים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין מה לעשות כשקונים רכב מאפס קילומטר חייבים לעבור בין כל חברות הליסינג לברר מי מציע את המחיר הכי נמוך ורכב שלא שכב הרבה זמן במגרש.

מצחיק שאפילו בין הסניפים השונים של אותה חברה יש ההבדלים במחיר לאותו הרכב יכולים להגיע לאלפי שקלים.

רציתי לקנות רכב 0 ק"מ משלמה בנתניה אמרו לי 72k ואין מצב לעוד הנחה, משלמה ביכין אמרו לי 69k ונתנו לי עוד כמה מתנות.

שאר חברות הליסינג הציעו לי מחירים גבוהים יותר ולא ציינו בפני אם ברישיון יהיה רשום כרכב חברה או לא.

דרך אגב, אני דיי בטוח שכל רכבי ה0 קילומטר מקבלים אחריות יבואן מלאה, אני קיבלתי (אם אני לא טועה עיגנו את זה בחוק).

מה שצריך לבדוק זה כמה זמן שכב הרכב במגרש כי האחריות מתחילה מרגע קבלת הרכב במגרשי חברת הליסינג.

קנית אוטו יד שניה ממגרש, לא קנית אוטו מהיבואן. האחריות היא מרגע מסירת הרכב למי שקנה אוטו מהיבואן, דהיינו סוחר הרכב שמכר לך אותו או גלגל אותו בין סוחרים.

אין שום סיבה לדרוש ובטח שלא לחייב את היבואן לתת אחריות שונה למי שקנה ממנו ישירות ולמי שקנה רכב יד שניה מסוחר. מספר הקילומטרים שהרכב עשה בזמן שהתגלגל אצל סוחרים ממש לא רלוונטי לענין.

פורסם

ההחלטה הכלכלית היא לא הבעיה פה, ושוק ה 0 ק״מ הוא גם לא בעיה.

אם תכנס לסוכנות רכב נורמלית, תברר ותבין מה אתה מקבל, תקבל את זה בכתב, תזמין 0 ק״מ, שילמת קיבלת, אין הפתעות.

תתחדש.

אם אתה מזמין אוטו באינטרנט, עם מפרט ותנאי שימוש עמומים, תמונה שאומרת שהיא להמחשה בלבד, אז אל תתפלא שביצעת עסקה כושלת.

חוסר אחריות של אנשים תמיד תוביל להחלטות גרועות.

פורסם

כן... סוכנות יד 1 0 קילומטר מציגה לך את התמונה הזאת :

SPARK-2016-01C.jpg

אבל אחרי ההזמנה, אתה מקבל את זה:

6e1012a0d3e9093c2df1c067bfd03d26.jpg

זה ניראה לך תקין? זה ניראה לך משהו שהקונה ה"אהבל" אמור לחשוב עליו שזה הבעיה שלו שהוא לא קרא את "התמונה להמחשה בלבד"?

חלק מהאנשים התרגלו לזה שכול מיני תאגידים מז***** אותם בת**, אז הם כבר אוטומטית מכינים את הווזלין

פורסם

זה אוטו ירוק, וזה אוטו ירוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במוטודיל יש שתי ספארק

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99 תמונות של הדגם הישן, קישור למפרט של הדגם הישן, מפרט טכני של הדגם הישן. הכל כשר

http://www.motodeal.co.il/deals/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7_%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98 מפרט של הדגם החדש, תמונות של הדגם הישן, טעות מצידם? לא יודע, בכל מקרה לא קיימת "ספארק ישנה" בגרסה אוטומטית עפ 1.4, אז זה בוודאות החדשה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...