Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

מה היתרון לשמן בבלמים של שימנו?

ברמות הבסיס, פחות נטייה של השמן לספוח לחות, כי הוא מינרלי .

זה מהניסיון של המכנופאן שלי.

למרות שלי יש של Avid ואין לי בעיות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אצלי הבלמים של hayes ולדברי הבחור שבנה לי את האופניים, גם אצלי ישנו שימוש בשמן מינראלי. היתכן? או שזה פטנט של שימאנו?

שאר היצרנים עושים שימוש בנוזל מבוסס גליקול כמו ברכבים?

יום טוב גם לך

פורסם
אצלי הבלמים של hayes ולדברי הבחור שבנה לי את האופניים, גם אצלי ישנו שימוש בשמן מינראלי. היתכן? או שזה פטנט של שימאנו?

שאר היצרנים עושים שימוש בנוזל מבוסס גליקול כמו ברכבים?

הדבר לא יחודי לשימנו, גם טקטרו ועוד חברות עברו לנוזל מינרלי. לפי האתר של הייס חלק מהבלמים שלהם צריכים DOT וחלק מינרלי, תצטרך לבדוק באתר שלהם.

נוטים להזכיר דווקא את שימנו כי אצלהם יש את דגמי רמת הכניסה הכי מוצלחים בד"כ.

אצלי יש אוויד ולמרות שהם בולמים סופר חזק, לעומת המצב אצל פלאו, הנוזל שלהם עושה לי צרות.

פורסם
תודה על הארות.

אין לי כח למשומשות, האופני עיר שלי הן "משומשות" ממודל 2011 אחרי השקעה של ~500 ש"ח

וקצת נמאס לי לחשוב כל הזמן מה צריך להחליף וכמה זה יעלה.

אני 1.80 אז נלך על 29".

אם יש לכם המלצות על דגמים ספציפיים זה יעזור.

ה-Specialized HardRock יבדקו.

אני לא אעבור על כל האופניים שהחלפתי עקב מחלת השדרוגיטיס הממאירה שהייתה לי (עד לנוכחיים שאצלי כבר הרבה זמן),

אבל אציין שאף אחד מהזוגות לא דרש השקעות ומחשבות וכו'.

באתי לרשום הודעה מפורטת אבל הבנתי שמדובר בכוסות רוח למת (;

כל אופני הכניסה שתרכוש סביב המחיר הזה יציעו +- אותו דבר, תבחר לפי חנות עליה אתה סומך ואשר השירות שם נראה לך טוב יחסית.

ממליץ לך על חנות קטנה וביתית (לעומת רשת גדולה), במידה ויש כזו באזור שלך.

השירות זה הדבר היחיד שאתה 'מרוויח' כשאתה משקיע את הכסף באופניים מהניילונים, אז תעשה את זה באופן מושכל ואל תתפתה ללכת לאיזה מצמן-עזריאלי בשביל הנחה של 200 שקלים, כי אתה תגלה מאיפה ההנחה הזו הגיעה כשתצטרך אותם.

ריסייקלס אליהם קישרו קודם לכן מציעים מחירים יחסית תחרותיים, שווה לבדוק.

בהצלחה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עם הזמן נוצר אצלי מצב שלאחר שימוש אינטנסיבי בבלמים, הבוכנות היו נדחפות ע"י הנוזל שהתרחב והרפידות היו משתפשפות בדיסק.

בנוסף התחושה בידיות הייתה לא טובה, גם כשהבלמים לא התחממו.

הפתרון (החלקי והזמני) שהוא בלידינג, מאוד מסובך באוויד (חפש AVID BLEADING ביוטיוב), בין השאר כי הנוזל סופג גם אויר והבלמים של אוויד מאוד רגישים לזה (משום מה זה לא קיים ברכבים, למרות השימוש בנוזל זהה). תהליך הבלידינג שלהם נועד לכישלון ולמרות שביצעתי אותו עם מישהו מאוד מנוסה נכשלנו פעמיים, וגם הפעם השלישית הייתה סיוט ולא יצאה 100%.

מאז גם נוצר מצב שבו הבוכנות בולטות החוצה ולאחר החלפת רפידות הן מאוד צמודות לדיסק, ואין פתרון לדבר.

כל מה שנאמר למעלה לא ייחודי אלי והרבה אנשים התלננו על כך.

ועכשיו בנוגע לקנונדייל שהוצעו - המחיר לדעתי גבוה מדי ביחס למפרט - KARAKORAM ELITE גם זולים יותר וגם בעלי מפרט טוב יותר, במיוחד במערכת ההילוכים.

פורסם

שוב תודה על ההמלצות והשיתוף במידע.

כאמור ההחלטה היא ללכת על חדש מהניילון.

דווקא עם אופניים במעט זמן שנותר לי במהלך השבוע להנות מהן נח לי "להניע ולנסוע".

עכשיו הדילמה היא אם להמתין עוד קצת שאופני העיר יתפגרו (בכל זאת

הן עושות עכשיו גם שבילי חול ומצעים לא מהודקים בעליל) או פשוט לקנות.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...