Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמחור שעת בייביסיטר

omricn
שימו לב! השרשור הזה בן 3047 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום כולם,

אנו משלמים 200 ש"ח נוספים בחודש לגן כדי שישארו עם הילד שלנו עוד חצי שעה ביום, עד 16:30, אך מידי פעם קם הצורך לצאת מהעבודה בשעה הרגילה (17:00) ולא מוקדם יותר.

אנו שוקלים להיעזר ב"סבתא", אמא של ושותפתה של הגננת במעון שאליו הלך הילד שלנו כשהיה קטנצ'יק, בימים בהם אנו לא מספיקים להוציא אותו מהגן.

הסבתא הולכת ברגל מהמעון לביתה בכל יום, והגן הנוכחי של הילד ממש על הדרך שלה, כך שהיא תוכל לקחת אותו איתה לביתה/לגן שעשועים עד שאני אגיע ב17:30, בשאר הימים אשתי תאסוף אותו בשעה הרגילה.

אז, כמה לשלם ל"סבתא" לשעה כזאת?

אם זה משנה, הקטן בן 2.4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהוג לשלם שעת שמרטפות כל מה שבין 20 ל 35 ש"ח בממוצע, תלוי בגיל השמרטפית, הניסיון שלה ונפח העבודה (כמה שעות בחודש אתם נעזרים בה).

מאחר ומדובר בשמרטפות "אחת ל" והגברת איננה בחורה צעירה אלא מישהו עם ניסיון, סביר שהמחיר יהיה בין 35 ל 40 שח לשעה (אפשר לבקש גם יותר, השאלה אם זה יעבוד לה).

אם זה כלכלי בשבילך ואתה סומך עליה (זה הכי חשוב), אין הרבה חשיבות לכמה שקלים לפה או לשם. תשאלו כמה היא דורשת ומשם תתקדמו הלאה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסטודנטית מקסימה אנחנו משלמים 30 ש"ח לשעה.

מתאמצים שזה יהיה לפחות שעתיים בכל קריאה.

מתוך עיקרון אנחנו תמיד מעגלים למעלה.

כולם מרוצים.

[CENTER] [/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ לחלוטין.

אני אעדיף להפקיר את הילדים שלי ב 100 שקל לשעה אצל מישהי מנוסה ואחראי מאשר ב 30 שקל לשעה אצל מישהי שהמליצו עליה בפייסבוק.

כאן מדובר על אישה מבוגרת, עם נסיון, שעבורה זה עוד דמי כיס נחמדים, ועל הדרך לבלות בפארק לפני שהיא מגיעה הביתה. זה חייב להיות הוגן גם בשבילה.

מצד שני, לא בטוח שאישה מבוגרת עם נסיון היא בעלת מרץ ויכולת לרדוף אחרי פעוט בגן שעשועים, ולתפוס אותו כשהוא מחליט לזנק החוצה מהנדנדה, או לעזוב ידיים בדיוק כשהוא מגיע לשלב הכי גבוה בסולם שממנו עולים למגלשה.

את חלק מהמטפלות האלה אני רואה לעיתים בגני שעשועים בעיר מגורי. כאן בהחלט אעדיף ילדה בת 14 שתתרוצץ עם הפעוט ולא תקבל דום לב או צניחת רחם תוך כדי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי תמוה איך התבסס הנוהג הזה שלביביסיטרים ומורים פרטיים צעירים (בני 15-17, סטודנטים) משלמים סכומים מופרכים של 50-100-120 שקל לשעה נטו כשאנחנו מרוויחים משמעותית פחות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אענה לך בתור סטודנט שמרוויח את השכר שכתבת בקצהו העליון.

אם משלמים- ברור שניקח.

אם לא היו משלמים לי שכר כזה כנראה שלא הייתי בא לעבוד מפאת חוסר זמן (תואר מאוד תובעני), וכך גם סטודנטים אחרים שאני מכיר.

לצאת לעבוד בשביל כמה עשרות / מאות שקלים בחודש לא שווה את הטירחה. והדרך היחידה להגיע שכר סביר שיגרום לי להחזיק עבודה עם כל מה שמשתמע מכך (אחריות, מחוייבות, השקעת זמן שלא בהכרח יש לי וכו') זה להרוויח שכר גבוה פר שעה.

עכשיו, אתה יכול לטעון פשוט "אז אל תעבדו, אתם לא עושים טובה לאף אחד". אבל אז לא יהיה מי שיעבוד בעבודות האלה שיושבות על התפר.

כלומר עבודות שדורשות מישהו בעל רמה גבוהה במתמטיקה שיכול לעבוד בשעות הערב. אם העבודה הזו הייתה בן אדם- היה כתוב לה "סטודנט למדעים מדוייקים" על המצח. הרי יותר מידי זמן פנוי- אין לסטודנטים כאלה. אז לתת שעות רבות לא בא בחשבון, ומכאן נובע שהמשכורת הצפוייה לא הייתה שווה את זה אם השכר השעתי לא היה גבוה.

ולמרות השכר המאוד גבוה, עדיין יש מחסור רציני במורים אצלנו ותמיד מחפשים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

היא עושה פאקינג שעה אחת ביום. מה אתה רוצה לתת לה? 27.99 ש"ח? 33.6?

זה לא משרה של 200 שעות בה ההבדל בין התעריפים מהותי.

so f**king what ?

1. קודם כל היא לא עושה שעה אחת ביום, היא עושה 2-3 שעות לרוב.

2. הם קטנים בגיל (אתה רוצה להשוות אדם בן 28 או בן 32, שלמד, השקיע, נסיון חיים עם ילדה בת 17 שמתכתבת בוואטסאפ כל היום?? בלי לזלזל, יש לי אחיינית בגיל הזה, אבל הבדל יש. )

3. הם מקבלים נטו!!!

מי שעובד בעבודות האלו מחפש השלמת הכנסה, לא מחפש עבודה במשרה מלאה, והשכר צריך להיות בהתאם.

גיא - חסר מורים שעושים שיעורים פרטיים ? לא נראה לי. כנראה שמשלמים להם ולך כמעט אותו הדבר, וזה האבסורד.

ברור שאם משלמים תיקח, מרביצים לך תברח.

אותי מעניין מאיפה כל הנוהג הזה התחיל, כי אם לא היה נוהג כזה, אלא היו משלמים סכום נורמלי, תאמין לי שאתה היית עובד גם אם זה אומר להרוויח פחות, פשוט כי זה מתאים לך. ואם לא מתאים לך, אל תעבוד, יש הרבה אחרים שכן.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחוזי משרה כאלה ושכר כזה ההבדל בין נטו וברוטו לא קיים כמעט.

נגיד והיו מבקשים ממך לעשות מחר בייביסיטר לשכנים ל2-3 שעות, כמה היית מבקש? 75 ש"ח? 100 ש"ח? 150 ש"ח?

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא היה עובד בעבודה כזו בשביל סכום נמוך יותר. הרי זה לא שקוראים לך לכמה שעות שאתה מגיע לסכום משתלם. אתה מגיע לשעה, אולי שעתיים במקרה הטוב. כלומר כמה מאות שקלים בחודש שלא שווים את הזמן שהשקעת בעבודה. הרי זה זמן שהיה אמור להיות מוקדש ללימודים, ולא זמן חופשי.

ואני אומר לך עובדה- חסרים לנו מורים. למרות השכר הגבוה, עדיין קשה מאוד למצוא עובדים שיכולים להתחייב לערב קבוע בשבוע במהלך שנה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...