Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני היום נע בין לשטוף את הרכב במקום מוצלח יחסית אבל עדיין עם מכונה ובין לשטוף את הרכב לבד בבית בשיטת שני דליים עם צינור שעוזר לשטוף את הסבון ולעשות pre wash במים בלבד.

היום העסק לוקח לי הרבה זמן כדי להגיע לתוצאות טובות וזה בעיקר בגלל הכלים והחומרים, אני רוצה לשפר את הכלים שלי ולקנות קצת מגבות יותר מוצלחות (בעיקר לייבוש), אקדח קצף לצינור גינה, שמפו, נוזל לג'נטים ואולי גם נוזל לפלסטיקה פנימית ועוד כמה דברים קטנים. הייתי ממש לפני לארגן טיול לאוטוסטור ופשוט להוריד 500 שקל ולבקש שייתנו לי מכל הבא ליד, אבל אז גיליתי שהמחירים בחול זולים משמעותית ממה שיש שם והתבלבלתי לחלוטין.

אני מתלבט בין לעשות הזמנה גדולה, במאה ומשהו דולרים מchemical guys דרך buy2usa ולסגור את כל העניין, לעשות הזמנה מאמזון, ללכת לאוטוסטור ולבקש את עזרתם של מומחים ממני או להתחיל ללקט חלקים חלקים מאיביי ודומיו.

יש המלצות על ציוד ועל איפה לקנות אותו כדי לא להוציא עוד כסף סתם?​

פורסם

תראה "קיט לשטיפה חיצונית "

דבר ראשון יש באינטרנט ערכה שמתחברת למצת ושואבת מים מדלי ויורה בעזרת צינור , שזה נחמד למי שאין מקור מים ומשתמש בדלים .

לשטיפה חיצונית אתה צריך

נוזל לגנטים

מברשת לגנטים

כפפה לסבון

סבון

מגבת שטיפה

חומר להברקת צמיגים .

חומר לחידוש פלסטיקה .

וonr אם אתה מכיר ממליץ גם .

לגבי חומרים המשלוח בחול יקר יחסית מה שמחייב אותך לקנות עד שזה השתלם , אבל מצד שני אם אתה עולה במשקל מקג מסוים המשלוח גם עולה .

הייתי ממליץ לך לקנות את הכל בארץ חוץ ממגבת השטיפה שבאינרנט במחיר זול משמעותית כנל לגבי כפפה אם תרצה לחסוך את ה20 שקל גם תוכל להזמין מהאינטרנט .

בכל מקרה

חומר לגנטים אם אתה מבין קצת בקטע של דילולים ורוצה כמות לזמן גדול הייתי ממליץ לך על האפולו 16 של קליןסטארס

מברשת לגנטים יעלה לך בסביבות 30 20 שקל תלוי איזה של חברות כמו סונקס sm וכו... בחול אולי תחסוך כמה שקלים אבל זה לא יהיה "מותג"

סבון אני לא יודע אם אתה מיישם הגנות אבל רוב הסבונים עולים בין 30 ל60 ויחזיקו לך שנה +

חומר להברקת צמיגים יעלה לך בסביבות 50 ורוב החברות עושות את העבודה .

וחומר לפלסטיק ממליץ לך לקחת חומר שמתאים גם לפנים וגם לחוץ אם אתה רוצה לחסוך בעליות .

ואולי גם קצת apc כדי לך לקנות ... אל תקנה בקבוק של חצי ליטר כי זה לא משתלם ב90 שקל אתה מביא גלון של חברות מומלצות .

וגלונים מחול זה לא משתלם

פורסם

תראה "קיט לשטיפה חיצונית "

דבר ראשון יש באינטרנט ערכה שמתחברת למצת ושואבת מים מדלי ויורה בעזרת צינור , שזה נחמד למי שאין מקור מים ומשתמש בדלים .

לשטיפה חיצונית אתה צריך

נוזל לגנטים

מברשת לגנטים

כפפה לסבון

סבון

מגבת שטיפה

חומר להברקת צמיגים .

חומר לחידוש פלסטיקה .

וonr אם אתה מכיר ממליץ גם .

לגבי חומרים המשלוח בחול יקר יחסית מה שמחייב אותך לקנות עד שזה השתלם , אבל מצד שני אם אתה עולה במשקל מקג מסוים המשלוח גם עולה .

הייתי ממליץ לך לקנות את הכל בארץ חוץ ממגבת השטיפה שבאינרנט במחיר זול משמעותית כנל לגבי כפפה אם תרצה לחסוך את ה20 שקל גם תוכל להזמין מהאינטרנט .

בכל מקרה

חומר לגנטים אם אתה מבין קצת בקטע של דילולים ורוצה כמות לזמן גדול הייתי ממליץ לך על האפולו 16 של קליןסטארס

מברשת לגנטים יעלה לך בסביבות 30 20 שקל תלוי איזה של חברות כמו סונקס sm וכו... בחול אולי תחסוך כמה שקלים אבל זה לא יהיה "מותג"

סבון אני לא יודע אם אתה מיישם הגנות אבל רוב הסבונים עולים בין 30 ל60 ויחזיקו לך שנה +

חומר להברקת צמיגים יעלה לך בסביבות 50 ורוב החברות עושות את העבודה .

וחומר לפלסטיק ממליץ לך לקחת חומר שמתאים גם לפנים וגם לחוץ אם אתה רוצה לחסוך בעליות .

ואולי גם קצת apc כדי לך לקנות ... אל תקנה בקבוק של חצי ליטר כי זה לא משתלם ב90 שקל אתה מביא גלון של חברות מומלצות .

וגלונים מחול זה לא משתלם

פורסם

אורן נתן המלצות טובות.

לצמיגים אני ממליץ ג׳ל, לא באמת קריטי איזה אבל באופן כללי הם מחזיקים יותר מספריי.

לחומרים יקרים גלונים מחו״ל דווקא כן יכולים להיות כלכליים, אבל באמת לא לחומרים שעולים 90 לגלון.

פורסם

מניסיון בהזמנות מוצרי דיטיילינג בחו״ל יש כמה מסקנות:

1. אם אתה מזמין מוצרים של כימיקל גייז זה מאוד משתלם רק בגלון מאמזון. אם אתה מעוניין במוצרים שלהם בכמות נמוכה יותר תקנה באוטוסטור.

2. מגבת ייבוש אכן רק מחו״ל ebay, detailed clean, the ultimate finish אתרים מומלצים. אם אתה מעוניין במוצרים שאין בארץ או שהמחיר בארץ מופרז (חוץ מכימיקל גייז) תקנה בשתי האתרים הראשונים. כימיקל גייז שוב משתלם רק בגלונים מאמזון.

לסיכום, אל תזמין מוצרים רק בחו״ל או רק בארץ כדי שזה ישתלם תעשה שיעורי בית של מה שאתה צריך ותשווה, מניסיון קנייה גם בחו״ל וגם בארץ יצא לך הכי משתלם. (תלוי כמובן מה אתה מזמין).

* מאתר detailed clean אפשר לקנות עד 2 קילו, לאחר מכן זה לא משתלם.

* מאתר the ultimate finish אתה יכול לקנות כמה שאתה רוצה ( אתר מאוד מומלץ).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

ג'ל לצמיגים.... זה באמת שווה? נשמע לי ממש מצחיק לנקות את הצמיגים הרי עוד שניה אני אסע שוב והם יתלכלכו עוד פעם.

פורסם

ובנוגע למקציף, ראיתי פה בפורום המלצה על הcarplan demon עם ראש מקציף שהוא ממש זול ונראה כאילו הוא עושה עבודה ממש סבבה בסרטונים, ויש את הfoam blaster 6 שהוא משמעותית יותר יקר, הוא באמת נותן תוצאות יותר טובות?

פורסם
ג'ל לצמיגים.... זה באמת שווה? נשמע לי ממש מצחיק לנקות את הצמיגים הרי עוד שניה אני אסע שוב והם יתלכלכו עוד פעם.

אצלם לך את הצמיגים שלי אחרי נסיעה בחצץ , גשם ו250 קמ במשך שבוע ואז נראה אם תחזור בך.

• תוכן חדש...