Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לקנות את הרכב חדש מהיבואן ברמת גימור Style עם מנוע 1.2TSI DSG.

ערכתי נסיעת מבחן על הרכב והמנוע מצוין, לא רכב ספורט אבל מהיר בצורה מספקת בהחלט.

הרכב מאוד מפנק מבחינת אבזור והמחיר מאוד אטקטיבי.

אני בחור צעיר בן 25 ורוב הזמן נוסע לבד כך שאיני צריך רכב גדול, כיום אני נוסע על יונדאי וולוסטר 2012 ושקלתי להחליף אותה ברכב מוגדש.

האם הרכב הנ"ל מומלץ לקנייה ? והאם הייתם מחליפים וולוסטר בפאביה ?

פורסם

אנסה.

אני גם רכשתי את הפאביה לפני שנה, בינתיים מרוצה מאוד, אשמח לשלוח לך סקירה קצת יותר חופרת בפרטי.

ולוסטר זה יותר רכב של לוק ספורטיבי משולב עם שימושיות (?) בגלל הדלת הנוספת בצד הנוסע. פאביה לא- פאביה רכב סופר מיני נאה למראה (אבל לא מאוד ספורטיבי/קופה כמו הולוסטר), מנגד הוא יותר פרקטי (תא נוסעים ומטען), טיפה יותר חזק מהגרסא האטמופרית ויותר חסכוני.

שני הרכבים לא מאוד מהנים לנהיגה, אבל מרגישים בטוחים

פורסם

אני גם אשמח לקרוא את החפירה על הפאביה.

גם אני מתעניין ברכישתה, מבלי לחטוף את הנושא, אולי גם לשמוע יתרונות/חסרונות בהשוואה למתחרותיה.

פורסם
אחד הטובים בקטגוריה.

מנגד הייתי שוקל גם את הפולו שנמכרת עכשיו במבצע טוב ולטעמי עדיפה.

הפולו לטעמי נראית יותר מבוגרת ומגיעה פחות מאובזרת ויותר יקרה.

פורסם (נערך)

עיצוב הוא עניין של טעם.

לגבי האיכות - עם כל הכבוד לפאביה (וקניתי אחת לפני חודשיים...), האחות הבכירה עדיפה.

בעניין המחיר - הפולו tredline מוצעת ב-99K וה-comforline ב-104K, ואילו הפאביה style נמכרת ב-105K.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

רק אוסיף כמו שאני מציע לחבריי ששוקלים לקנות פאביה\איביזה\פולו.

במיוחד שאתה רק בן 25, תבדוק עלויות ביטוח מקיף לפני שאתה הולך על הרכב (WOBI נותן טווח די מדוייק).

חבל לגלות רק אחרי הרכישה, שביטוח מקיף ידרוש איתוראן ויעלה לך 7000 שקל בשנה כי הרכב "גניב".

פורסם
עיצוב הוא עניין של טעם.

לגבי האיכות - עם כל הכבוד לפאביה (וקניתי אחת לפני חודשיים...), האחות הבכירה עדיפה.

בעניין המחיר - הפולו tredline מוצעת ב-99K וה-comforline ב-104K, ואילו הפאביה style נמכרת ב-105K.

אתה רכשת פאביה, למה אתה חושב שהפולו עדיפה ?

איפה ראית את המבצע של ה104 ? זה על הגרסה הכירה עם המנוע של ה110 כ״ס ?

לגבי הביטוח, בדקתי בwobi יוצא 5000 לשנה בפניקס ודורשים איתוראן save.

פורסם (נערך)

רמת הגימור של פולקסוואגן היא טובה יותר (לדעתי הטובה ביותר באם לא לוקחים בחשבון מכוניות יוקרה).

זה מורגש בכל פרט ופרט, החל מהארגונומיה המושלמת, הפלסטיקה האיכותית, ההתאמה המושלמת של כל החלקים הפנימיים והחיצוניים, המתגים, הפקדים, וכמובן הגימור החיצוני.

לי יש תמיד את מבחן טריקת הדלת ותא המטען - התחושה של המשקל של הדלתות, התנועה על הציר והסגירה המדויקת - בפולקסוואגן זה מרגיש הכי איכותי (בטח לא כמו הפח הדק שיש במרבית הרכבים מהמזרח).

לגבי המחירים - תבדוק באתר שלהם במחירון העדכני.

בכל מקרה שווה לעשות נסיעת מבחן גם עם הפולו.

ושלא תבין לא נכון, הפאביה רכב מצוין, אבל הפולו עוד יותר.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
אשמח לשלוח לך סקירה קצת יותר חופרת בפרטי.

גם אני אשמח לסקירה...

הזמנתי את הרכב השבוע (style), אחרי סקר שערכתי בינו לפולו שבסופו של דבר (כנגד מה שחשבתי) העדפתי את הסקודה מפאת נוחות כניסה לרכב, בגלל שאני די גבוה היה לי יותר קל להכנס לפאביה. וזאת גם לפי נסיעות מבחן שעשיתי.

לי יש תמיד את מבחן טריקת הדלת ותא המטען

וחשבתי שאני המשוגע היחיד שבודק ככה רכבים. לטעמי, לא היה כ״כ הבדל בצלילים ובהרגשה בין הרכבים. אבל כן היה משהו יותר ״חזק״ בפולו... גרמני עד הסוף.

וללא ספק, היפניות זה לא יותר מדף פח, מדהים איך מרגישים את הפקח מתעקם כשאוחזים בידית הפתיחה של המאזדה2... מזעזע.

• תוכן חדש...