Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ישנה בעיה להשתמש בצמיג מלפני 15 שנה שלא נעשה בו שימוש?

בוחן תנועה יכול להוריד רכב על צמיג כזה?

פורסם

הדבר האחרון שצריך להטריד אותך זה בוחן תנועה. חייך בנהיגה

על צמיג יבש ולא בטיחותי צריכים להטריד אותך. תרכיב צמיגים חדשים וסע בנחת.

פורסם

הצמיג הזה אסור לשימוש מכל הבחינות, כולל טסט, בוחן ומה שאתה רוצה.

צמיג הכי ישן שאתה יכול להרכיב ברכב זה 6 שנים מתאריך היצור.

פורסם

אני הייתי מוריד אותך מהכביש רק על המחשבה הזאתי , עדיף שתבזבז 200 שקל בצמיג סיני מאיכות טיפה ירודה מאשר להשתמש בצמיג של 15 שנה על הכביש !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם (נערך)
פורסם (נערך)

בקיצור ולעניין תזרוק לפח

אם מה לך להתנסות תרכיב אותו במגרש ריק תגיע ל100 קמ"ש ותבלום בשיא החוזק ותחזור אלינו עם מסקנות או גרוע מכך...

עריכה אחרונה על ידי toshigun
פורסם

לא כ"כ הבנתי איך הגיע למסקנה שהצמיג דוקא בן 23 ולא בן 13 (או 33 :wink: )

לפני כשבועיים צלח אצלי טסט רכב(לנסר) שאחד מצמיגיו הגיע לגיל 23(182 מוטבע על הצמיג). הצמיג שכב כל חייו בתא המטען ולא ראה אור יום מאז אחסונו.

:turn-l:
פורסם

בשנות התשעים היה קוד של 3 ספרות, אחר כך עברו לארבע ספרות. אז רק 33 יכול לבוא בחשבון. מי שמתמצא בחומר 30 שנה יכול לזהות גם דגמים שהיו לפני עשרים שנה ולא היו לפני 30 שנה.

ספציפית במקרה של הלאנסר, אני מניח שהצמיג תואם את גיל הרכב. אולי היה צמיג ספייר.

לפות"ש: אני מהמר שהצמיג יתפרק בנסיעה הראשונה. גם אם לא, לא הייתי חושב לנסוע עם צמיג כזה. אם נראה ממש טוב אולי בתור צמיג ספייר, אבל בהתחשב בהערכתי לנסיעה הראשונה כנראה שגם זה לא.

פורסם (נערך)

זה לא משנה היה על הכביש או לא.

את דעתי על דבריו של הבוחן אני לא אתן, צריך להבין שצמיגים עם הזמן מאבדים אפקטיביות והאחיזה מדרדרת.

היית משתמש בקונדום בן 23 גם אם אוחסן בתנאים הטובים ביותר?

אני אגיד מה שאני תמיד אומר, מי שאין לו כסף לא צריך להחזיק רכב.

מי שאין לו 200 שקל בשביל לזרוק על צמיג פעם ב, ממש לא צריך להחזיק רכב.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה כבר יכול לקרות?

לספר שוב את הסיפור על המכונית שפגשה עמוד עם דלת הנוסע - מבפנים!? :shock:

ומעבר לזה, אנשים לא נוהגים בחלל הריק ומסכנים רק את עצמם. לפעמים יש להם נוסעים, לפעמים (למעשה, לרוב) הם פוגעים במשתמשי דרך אחרים, לפעמים הם פוגעים ברכוש, ותמיד הם פוגעים בקרובים אליהם כשהם עצמם נפגעים.

צמיג שחוגג בת מצווה - לא ראוי לשימוש אפילו כצמיג חלופי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...