Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצרו אותי על 104 קמש בשדרות ההגנה בחיפה במקום 70 המותרים. 109 לפני הפחתה. השוטר הביא לי זימון למשפט אבל לא לקח את הרשיון. הודתי במיוחס, אני בן 31 ועבירת המהירות האחרונה לי הייתה ב2004. אם אני אגיע למשפט ללא עורך דין יש סיבה שיקחו לי את הרשיון לכמה חודשים? או שיסתפקו בכנס בלבד לפי הנסיון שלכם?

פורסם

המלצה שכתבתי כאן כמה פעמים:

ביום המשפט תחפש את התובע המשטרתי ותנסה לסגור אתו עסקת טיעון על הפחתה של 4 קמ"ש.

המשמעות היא קנס של 750 ש"ח וזהו (כמובן 8 נקודות באדיבות משרד הרישוי)

לאור העבר התעבורתי שלך הסיכויים גבוהים מאוד

בהצלחה

פורסם

לידיעתך, מול מרידיאן זה כביש האגרה של הלייזרים

לא מעז לנסוע שם יותר מ70

אלא אם כן נוסע אחרי מישהו או וייז אמר שזה בסדר

פורסם

תבדוק בדו"ח, האם שמו של השוטר ישראל משהו?

אם כן, לפני כמה שנים הייתה עליו כתבה על זה שהוא "תופס" אנשים בדיוק על הקמ"ש הבודד (או כמה בודדים) מעל הגבול של המשפט בדרכים לא כשרות. לא זוכר בדיוק מה הייתה השיטה, אבל אני זוכר שלאחר המקרה בוטלו לא מעט דו"חות שנכתבו על ידיו.

בכל מקרה, גם אם לא תלך בכיוון של נסיון הוכחת החפות שלך, לך למשפט ואל תטרח להביא עו"ד. גם אני נשפטתי בזמנו בחיפה על 81 במקום 50 (דו"ח שניתן לי ע"י אותו ישראל, לפני שהתגלתה ה"שיטה" שלו), והתובע פשוט קורא לכולם אחד לפני המשפט ונותן עסקת 750 או 1000 שקל דו"ח ולפעמים גם על תנאי קטן בהתאם למהירות.

המשפט עצמו מתנהל כפס נע שבו השופט קורא לנאשם, מקריא בפניו את האישום, אומר שהוא מבין שהתביעה הציעה עסקת טיעון, אומר ש"אתה מבין שהוא לא מחוייב לעסקת הטיעון", נותן את מה שנקבע בעסקת הטיעון וממשיך לנאשם הבא. באיזשהו שלב במשפט שלי זה כבר התחיל לשעשע אותי.

בקיצור, תכין 750 שקל ואל תדאג יותר מדי.

***לא עו"ד, לא יעוץ, ידה ידה ידה***

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שד' ההגנה בכיוון צפון? אני מכיר מלכודת בכיוון דרום, ליד ב.מ.ב. דיווחתי עליה בשרשור הרלונטי לפני מספר חודשי, ומאז נתקלתי בה עוד מספר פעמים. בד"כ וייז מתריע, אבל באזור הזה אני די מקפיד לא להגזים. בכל מקרה, 104 בשד' ההגנה (ועוד אחרי הפחתה) זו די התגרות במזל.

לגבי המהירות המותרת - הכביש הופך בין עירוני רק בכניסה לכביש 2 או בכביש 4 באזור טירת כרמל (לא זוכר היכן במדויק)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...